inanmıyorumyaaa bende ilk hamileliğimde bilgi hastanesine gittim ve hiç memnun kalmadım.evime yakın diye tercih ettim ama gittiğime gideceğime pişman oldum.mine kürkçüoğlu diye bir doktordu başından savar gibi muayene etti ve yardımcısının insanı azarlar gibi hadi hadi karnını aç diye terslenmesini hayatta unutmam.ondan sonra gazi ünüversitesine gittim o ondan da beter çıktı.bebeğimin düşeceğini anlamışlar sanırım beni her gün ultrasona çağırdılar sonra kanamam geldi hemen gaziye gittik,muayene oluyorum bebeğinin kalbi durdu duracak dediler ben tabi başladım ağlamaya eşim dersen benim kadar o da yıkıldı.bunlar bi yandan ultrasonla bakıyorlar bi yandan kıkr kıkır gülüyorlar.ben de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.o zamanki korku şaşkınlık vs.ne gülüyosunuz salaklar ben burda çocugumu kaybediyorum diyemedim tabii
( o gün beni yatışa aldılar hemen.o daha da beterdi.karşımdaki yataktaki kadın yatakta doğurdu böle bişi var mı yaaaa..6 aylık ve düşük riskiyle yatıyor kadın..gece boyu inledi kimse gelip bakmadı ilgilenmedi.sabha hanımefendiler geldilerki bakmaya çocugun kafası elinde geldi doktorun, sorumluluk almamak içinde hastanede yer yok seni etlik zübeyde hanıma gönderiyoruz sakın ıkınma yanarız diyede tembihlediler kadını gerizekalılar
(
işte bu yüzden iyi bir hastane iyi bir doktor olmasına çok önem veriyoruz.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyoruz..senin anlatımınla çok rahatladım canım..lina kadın doğum mekezi şükran hanımdan bi randevu alayım.vakit ayırıp sorularıma cevap verdiğin için tekrar tekrar teşekkür ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşaaallaaahh :))