• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Özel kadın doğum uzmanı

ruzgargulu2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
18
0
36
Ankara
Bu başlıkta sayfa açıldımı daha ömnce bilmiyorum baktım ama bulamadım.:(
Ankarada özel kadın doğum uzmanı önerecek birileri varmı acaba.Özellikle paracı olmasın,kaprisli olmasın.İstanbulddaki doktorum 9 ay boyunca toplam 2 kez almıştı ücreti.
Varsa yardımlarınız bekliyorum,şmdden teşekkürler.:79:

Son düzenleme:
Fatih Üniversitesinde Yüksel Onaran harika bir doktordu. Ben çok memnun kalmıştım kendisinden.Üniversite özel zaten . Kendisinin muayenehanesi yok. Sadece hastanede bakıyo.

bende yeni hamileyim henüz 4 haftalık teyzeleri :) ankarada oturuyorum.sskli çalışanım.tavsiye edebileceğiz özel hastaneler var mı?ben biraz netten araştırdım akropol hastanesi bülent alp aydın için çok iyi diyorlar.bu hastanede doğum yapan var mı acaba yakın zamanda?doğum ücretleri ve doktorları hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen benimle :) :40:

bende yeni hamileyim henüz 4 haftalık teyzeleri :) ankarada oturuyorum.sskli çalışanım.tavsiye edebileceğiz özel hastaneler var mı?ben biraz netten araştırdım akropol hastanesi bülent alp aydın için çok iyi diyorlar.bu hastanede doğum yapan var mı acaba yakın zamanda?doğum ücretleri ve doktorları hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen benimle :) :40:

canım akropolde doğumu sezeryan da olsa normal de olsa 1000 tl ye yaptıklarını duymuştum hastanede epiduralde yapılıyor ayrıca.hastane balgatta sana yakınsa tercih edebilirsin ben yenimahalledeki özel lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum doktorum şükran çakmak mükemmel bir doktor.ben daha önce başka bir özel hastaneye gidiyordum oradan hiç memnun kalmadım doktorum çok ilgisizdi.o yüzden değiştirdim ama iyiki değiştirmişim.ultrason görüntülerini de dvdye kaydedip veriyorlar.4 boyutlu ultrasonları var onunla da bakıyorlar sgk için muayene ücreti 35 tl.doğumu ise anlaşmalı oldukları, sizin istediğiniz bir hastanede yaptırıyorlar.HRS, medicana, akropol bunlardan bazıları.

canım akropolde doğumu sezeryan da olsa normal de olsa 1000 tl ye yaptıklarını duymuştum hastanede epiduralde yapılıyor ayrıca.hastane balgatta sana yakınsa tercih edebilirsin ben yenimahalledeki özel lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum doktorum şükran çakmak mükemmel bir doktor.ben daha önce başka bir özel hastaneye gidiyordum oradan hiç memnun kalmadım doktorum çok ilgisizdi.o yüzden değiştirdim ama iyiki değiştirmişim.ultrason görüntülerini de dvdye kaydedip veriyorlar.4 boyutlu ultrasonları var onunla da bakıyorlar sgk için muayene ücreti 35 tl.doğumu ise anlaşmalı oldukları, sizin istediğiniz bir hastanede yaptırıyorlar.hrs, medicana, akropol bunlardan bazıları.

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:) ben batıkentte oturuyorum geçen gün eşim yenimahalledeki yeni açılan doğum merkezini bi araştır demişti bende yeni açılan bi yer olduğu için biraz göz ardı etmiştim.aslında muayeneye oraya gitsem nasıl olur hiç bilemiyorumya..neden doğumu da orada yapamıyoruz ki?sen nasıl düşünüyosun doğum konusunda?

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:) ben batıkentte oturuyorum geçen gün eşim yenimahalledeki yeni açılan doğum merkezini bi araştır demişti bende yeni açılan bi yer olduğu için biraz göz ardı etmiştim.aslında muayeneye oraya gitsem nasıl olur hiç bilemiyorumya..neden doğumu da orada yapamıyoruz ki?sen nasıl düşünüyosun doğum konusunda?

canım bende batıkentte oturuyorum daha önce batıkent bilgi hastanesine gittim memnun kalmadım.çok ilgisiz geldi oradaki doktor bana. Lina kadın sağlığı merkezi yenimahalleye yeni açıldı ama daha önce maltepedeymiş canım yani sadece yeri değişmiş yeni açılmadı yani taşınmış sadece.valla ben çok memnun kaldım canım ultrasonda bebeğimizi uzun uzun izledik doktorumuz herşeyi ayrıntısıyla anlattı.ayrıca hiçbir ücret almadan 4 boyutluyla da baktı.test ücretleri falan da çok uygun.doktorum mail adresini verdi aklıma bişey takılınca soruyorum hemen cevabımı alıyorum.doğum orada yapılamıyor çünkü orası sadece bi klinik canım yani muayenehane gibi.ben doğum konusunu doktoruma bırakıyorum aslında o genelde HRS yi tavsiye ediyor çünkü bebek yoğun bakım kan ünitesi falan gibi acil durum üniteleri varmış ama HRS birazcık tuzlu :) ben medicanayı düşünüyorum ama bilmiyorum canım.onun bize söylediği eğer durumunuz varsa tam teşekküllü özel bir hastanede doğum yapmamız ama durumumuz yoksa kadın doğum evlerini tavsiye ediyor orada da doğum yaptırıyor.

canım bende batıkentte oturuyorum daha önce batıkent bilgi hastanesine gittim memnun kalmadım.çok ilgisiz geldi oradaki doktor bana. Lina kadın sağlığı merkezi yenimahalleye yeni açıldı ama daha önce maltepedeymiş canım yani sadece yeri değişmiş yeni açılmadı yani taşınmış sadece.valla ben çok memnun kaldım canım ultrasonda bebeğimizi uzun uzun izledik doktorumuz herşeyi ayrıntısıyla anlattı.ayrıca hiçbir ücret almadan 4 boyutluyla da baktı.test ücretleri falan da çok uygun.doktorum mail adresini verdi aklıma bişey takılınca soruyorum hemen cevabımı alıyorum.doğum orada yapılamıyor çünkü orası sadece bi klinik canım yani muayenehane gibi.ben doğum konusunu doktoruma bırakıyorum aslında o genelde HRS yi tavsiye ediyor çünkü bebek yoğun bakım kan ünitesi falan gibi acil durum üniteleri varmış ama HRS birazcık tuzlu :) ben medicanayı düşünüyorum ama bilmiyorum canım.onun bize söylediği eğer durumunuz varsa tam teşekküllü özel bir hastanede doğum yapmamız ama durumumuz yoksa kadın doğum evlerini tavsiye ediyor orada da doğum yaptırıyor.

inanmıyorumyaaa bende ilk hamileliğimde bilgi hastanesine gittim ve hiç memnun kalmadım.evime yakın diye tercih ettim ama gittiğime gideceğime pişman oldum.mine kürkçüoğlu diye bir doktordu başından savar gibi muayene etti ve yardımcısının insanı azarlar gibi hadi hadi karnını aç diye terslenmesini hayatta unutmam.ondan sonra gazi ünüversitesine gittim o ondan da beter çıktı.bebeğimin düşeceğini anlamışlar sanırım beni her gün ultrasona çağırdılar sonra kanamam geldi hemen gaziye gittik,muayene oluyorum bebeğinin kalbi durdu duracak dediler ben tabi başladım ağlamaya eşim dersen benim kadar o da yıkıldı.bunlar bi yandan ultrasonla bakıyorlar bi yandan kıkr kıkır gülüyorlar.ben de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.o zamanki korku şaşkınlık vs.ne gülüyosunuz salaklar ben burda çocugumu kaybediyorum diyemedim tabii:(( o gün beni yatışa aldılar hemen.o daha da beterdi.karşımdaki yataktaki kadın yatakta doğurdu böle bişi var mı yaaaa..6 aylık ve düşük riskiyle yatıyor kadın..gece boyu inledi kimse gelip bakmadı ilgilenmedi.sabha hanımefendiler geldilerki bakmaya çocugun kafası elinde geldi doktorun, sorumluluk almamak içinde hastanede yer yok seni etlik zübeyde hanıma gönderiyoruz sakın ıkınma yanarız diyede tembihlediler kadını gerizekalılar:((

işte bu yüzden iyi bir hastane iyi bir doktor olmasına çok önem veriyoruz.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyoruz..senin anlatımınla çok rahatladım canım..lina kadın doğum mekezi şükran hanımdan bi randevu alayım.vakit ayırıp sorularıma cevap verdiğin için tekrar tekrar teşekkür ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşaaallaaahh :)):16:

bide medicana da doğum ücreti ne kadar?bilgin var mı?açıkçası biz 1000 tl yi çok geçsin istemiyoruz.malum doğum sonrası çalışamayacağım için tek maaşla geçineceğiz.şimdiden birikim yapmaya başladık:) bu konuda da yardımcı olursan çoook çooook mutlu olacam :)))

bayanlar bende 29 mayıs TDV hastanesine gidiyorum doktorum nesrin fener, gayet iyi ilgileniyor ama hastanede haftasonları kadın doğum doktoru yok acil birşey olsa muhatap bulamıyorsunuz.

inanmıyorumyaaa bende ilk hamileliğimde bilgi hastanesine gittim ve hiç memnun kalmadım.evime yakın diye tercih ettim ama gittiğime gideceğime pişman oldum.mine kürkçüoğlu diye bir doktordu başından savar gibi muayene etti ve yardımcısının insanı azarlar gibi hadi hadi karnını aç diye terslenmesini hayatta unutmam.ondan sonra gazi ünüversitesine gittim o ondan da beter çıktı.bebeğimin düşeceğini anlamışlar sanırım beni her gün ultrasona çağırdılar sonra kanamam geldi hemen gaziye gittik,muayene oluyorum bebeğinin kalbi durdu duracak dediler ben tabi başladım ağlamaya eşim dersen benim kadar o da yıkıldı.bunlar bi yandan ultrasonla bakıyorlar bi yandan kıkr kıkır gülüyorlar.ben de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.o zamanki korku şaşkınlık vs.ne gülüyosunuz salaklar ben burda çocugumu kaybediyorum diyemedim tabii:(( o gün beni yatışa aldılar hemen.o daha da beterdi.karşımdaki yataktaki kadın yatakta doğurdu böle bişi var mı yaaaa..6 aylık ve düşük riskiyle yatıyor kadın..gece boyu inledi kimse gelip bakmadı ilgilenmedi.sabha hanımefendiler geldilerki bakmaya çocugun kafası elinde geldi doktorun, sorumluluk almamak içinde hastanede yer yok seni etlik zübeyde hanıma gönderiyoruz sakın ıkınma yanarız diyede tembihlediler kadını gerizekalılar:((

işte bu yüzden iyi bir hastane iyi bir doktor olmasına çok önem veriyoruz.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyoruz..senin anlatımınla çok rahatladım canım..lina kadın doğum mekezi şükran hanımdan bi randevu alayım.vakit ayırıp sorularıma cevap verdiğin için tekrar tekrar teşekkür ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşaaallaaahh :)):16:

ben evlenmeden önce bilgideki aynı doktora muayene olmuştum kadın hadi neyse de yanındaki yardımcısı gerçekten felaket bir şeydi bekarım,tedirginim o sandalye zaten insanı geriyor bir de üstüne kızın azarlaması yok mu doktorculuk oynuyor nerdeyse... neyse sözün özü ben de önermiyorum bilgi hast.i etrafımda akropoldeki bülent bey için çok iyi olduğunu söyleyenler var ama ben gitmedim...

canım bilgi hastanesindeki aynı doktordan muzdaripmişiz :) ben de aynı doktorun ilgisizliği yüzünden ilk muayenden sonra orayı bıraktım canım medicanada medicananın doktoruna muayene olup orada doğum yaparsan normal doğum 1900 sezaryen 2400dü. epidural istersen artı 300 daha ödüyorsun.ama şükran hocam orada ne kadara doğum yaptırıyor hiç bilmiyorum canım.benim de haftaya linada randevum var bebeğimizin cinsiyetini öğrenicez net olarak bir de üçlü test yapılacak :)

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim:) ne kadar güzel herkes bildiği önerebileceği doktoru tavsiye etmiş.çok sağolun:) dün ilk muayenemize gittik,bülent bey ve şükran hanım arasındaki kararsızdım,önce akropol hastanesindeki bülent beyden randevu aldım,çok memnun kaldıgım için düğer doktoru eledim:) çok pozitif bir insan,kendimi çok güvende hissettim,çok olumlu düşünüyor ve konuşuyor.bebeğim 9 haftalık olmuş:) eşimle birlikte kapl atışını da dinledik,şuan herşey çok normal senden boş yere kan tahlili falan istemeyecem,zaten 1 ay sonra tarama testi yapacağız o zaman kan tahlili falan herşey alınır dedi.inanın başka bir hastane olsa helede özelse hemen kan testi isterdi,ama doktor şuan kan testi yaptırmanız gereksiz,zaten 1 ay sonra bi daha yaptıracaksınız dedi.eşimimnde benimde çok hoşumuza gitti bu davranışı.boştan yere ,gereksizse şuan neden tahlili için bide daha para ödeyelim değil mi?ben tavsiye ediyorum,memnun kaldım.en azında suratsız sinirli bir doktor değil bülent bey,sürekli gülümsüyor buda zaten doğumdan bebeğin gelişiminden korkan biz hamileler için oldukça önemli diye düşünüyorum :)))

bilgi hastanesindeki o doktordan bende mudariptim ilk gidişim son gidişim oldu ama diğer erkek doktor daha iyi diyorlar
ben ordan sonra lina kadın sağlığına gittim gebeliğimin son haftalarındayım 20 martta günüm doluyor ama heran doğumda olabilir.GEBELİĞİM BOYUNCA LİNA ya gittim Velhasıl LİNA yı tereddütsüz önerebilirim
Dr. mine sıdıka kermalli

Ben 16 haftalık hamileyim. Akropol hastanesinde3. , Bülent Alp Beyle 2. randevum var yakında.
kendisiyle ilgili çok iyi şeyler duyduk; tecrübeli bi doktor. son derece guler yuzlu ve ılgılı oldugunu da ılk randevumuzda gördük. Allahın izni ile iyi bir tercih yaptığımızı düsünüyoruz; ilk doğumum tam bir felaketti. bu sefer herşeyin iyi olmasını diliyorum.
Zaten hastanede muayene ediyor sadece özel hastane olması sebebiyle.

Son düzenleme:
Ben 16 haftalık hamileyim. Akropol hastanesinde3. , Bülent Alp Beyle 2. randevum var yakında.
kendisiyle ilgili çok iyi şeyler duyduk; tecrübeli bi doktor. son derece guler yuzlu ve ılgılı oldugunu da ılk randevumuzda gördük. Allahın izni ile iyi bir tercih yaptığımızı düsünüyoruz; ilk doğumum tam bir felaketti. bu sefer herşeyin iyi olmasını diliyorum.
Zaten hastanede muayene ediyor sadece özel hastane olması sebebiyle.

evet akropolu de önerebilirim bülent beyin ününüde çok duydum sen ilk doğumunu nerde yaptın??

bilgi hastanesindeki o doktordan bende mudariptim ilk gidişim son gidişim oldu ama diğer erkek doktor daha iyi diyorlar
ben ordan sonra lina kadın sağlığına gittim gebeliğimin son haftalarındayım 20 martta günüm doluyor ama heran doğumda olabilir.GEBELİĞİM BOYUNCA LİNA ya gittim Velhasıl LİNA yı tereddütsüz önerebilirim
Dr. mine sıdıka kermalli

diğer erkek doktor dediğiniz selçuk bey ama bende ondan hiç memnun kalmadım bir kere sorularıma tatmin edici cevaplar verilmiyor soru sorduğumda bana kulaktan dolma sağdan soldan toplanan bilgilerle gelme dedi ikili test sonucumun riskli çıktığını söyledi korktum haliyle amniosentez yapabiliriz dedi ben de sağlık personeliyim test değerleriyle ilgili bilgi vermesi için sorlar sordum ama yanıt yok asla gitmem oraya bir daha ayrıntılı ultrasonumdada yarım saatlik bir gecikmede beni randevuya geç kaldınız dediler ve almadılar ağlamaktan içim çıktı o gün asla asla ve asla uğramam oraya bir daha

slm kizlar ben medicana hastanesinde Faruk ABIKE ye gidiyorum. Cok guleryuzlu ve ilgili biri insallah dogumumu da o yaptiracak :49:

Back