• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada özel kadin dogum doktoru arıyorum gercekten bilgili , ilgili, bana detayli herseyi soyleyebilecek birini yardmcı olur musunuz?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
32
Ankaradayım ve bebeğim 15 haftalik siniye kadar hep devlet hastanesine gittim hiç bisey söylemiyorlar göstermiyorlar bile şimdi ilk kez eşimle beraber özel kadin dogum doktoruna gitmek istiyorum gerçekten ilgilenecek bilgi verecek kullandığı makinalar yeni olan çünkü gitmişken cinsiyetini de öğrenmek istiyorum kalp atışlarını hala dinleyemedim izin vermediler dinlemek istiyorum. Lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Ankaradayım ve bebeğim 15 haftalik siniye kadar hep devlet hastanesine gittim hiç bisey söylemiyorlar göstermiyorlar bile şimdi ilk kez eşimle beraber özel kadin dogum doktoruna gitmek istiyorum gerçekten ilgilenecek bilgi verecek kullandığı makinalar yeni olan çünkü gitmişken cinsiyetini de öğrenmek istiyorum kalp atışlarını hala dinleyemedim izin vermediler dinlemek istiyorum. Lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Hangi hastaneye gidiyosunuz şu an

Ben vajinismus için ümmü gülsüm soytürk e gitmiştim. Düzenli jinekolojik muayenelerime de ona gidiyorum. Vajinismus geçmişim olduğu için başka doktora güvenemiyorum. Hamile kalırsam da yine ona giderim diye düşünüyorum. Doğumu memorial'da yaptırıyormuş.

Ben vajinismus için ümmü gülsüm soytürk e gitmiştim. Düzenli jinekolojik muayenelerime de ona gidiyorum. Vajinismus geçmişim olduğu için başka doktora güvenemiyorum. Hamile kalırsam da yine ona giderim diye düşünüyorum. Doğumu memorial'da yaptırıyormuş.
Ilgili mi peki yani ben detaylı olarak bir kere özel bi doktora gitmek istiyorum begendigim bir doktorum vardı oda emekli olmuş yine onun gibi güler yüzlü bilgili birine gitmek istiyorum

Şuan ankara devlet hastanesine gidiyorum ama birebir ilgilenecek detaylı bakacak bir doktorada gitme istedim bir kerelik
Şöyle bende ankarada oturuyorum ve hamilelik sürem oldu hep devlete gittim ve adan zye her şeyi söylüyodu yarım saat en az bebeği gösteriyodu ondan merk ettim

Ankara hrs hastanesinde coşkun aydın, bence hekimligi de insanligi da cok iyi 🥰

Ilgili mi peki yani ben detaylı olarak bir kere özel bi doktora gitmek istiyorum begendigim bir doktorum vardı oda emekli olmuş yine onun gibi güler yüzlü bilgili birine gitmek istiyorum

Tabi ilgili, ben memnun olmasam devam etmezdim. Ama vıcık vıcık da değil, seviyeli ilgili saygılı bir hanım. Vakit ayırıyor dinliyor. Eli de çok hafifti vajinismus tedavisinde de jinekolojik muayenede de. O yüzden seviyorum kendisini. Başka doktora gitmeyi hiç düşünmedim.

Şöyle bende ankarada oturuyorum ve hamilelik sürem oldu hep devlete gittim ve adan zye her şeyi söylüyodu yarım saat en az bebeği gösteriyodu ondan merk ettim
Valla beb ilk günden beri ankara hastanesine gittim hiç de için sinerek gitmiyorum göstermiyorlar bile 15 haftalığız kalp atışlarını dinlemiyorlar iyi değil dinleme nolacak diyor sadee boyunu söylüyor başka hiç bisey söylemiyorlar istemsiz ilk hamileligim olduğu için belkide bilemiyorum merak ediyorum iyi mi boyu kilosu kalp atışları resimleri vs ama hiç birini ogrenemiyorum o yüzde bir kerede olsa bi kere özel olarak gitmek istiyorum siz hangi hastaneye gitmiştiniz?

Valla beb ilk günden beri ankara hastanesine gittim hiç de için sinerek gitmiyorum göstermiyorlar bile 15 haftalığız kalp atışlarını dinlemiyorlar iyi değil dinleme nolacak diyor sadee boyunu söylüyor başka hiç bisey söylemiyorlar istemsiz ilk hamileligim olduğu için belkide bilemiyorum merak ediyorum iyi mi boyu kilosu kalp atışları resimleri vs ama hiç birini ogrenemiyorum o yüzde bir kerede olsa bi kere özel olarak gitmek istiyorum siz hangi hastaneye gitmiştiniz?
Genelde zübeyde gidiyodum ama ankara hastanesinde de dosyam vardı ve ikisinde de resim de verdiler cinsiyet de söyleşiler kalp atışını dinlemek gerçekten iyi değil ben o yüzden hiç dinlemek istememiştim sadece gösteriyodu kalbinin attığını

Genelde zübeyde gidiyodum ama ankara hastanesinde de dosyam vardı ve ikisinde de resim de verdiler cinsiyet de söyleşiler kalp atışını dinlemek gerçekten iyi değil ben o yüzden hiç dinlemek istememiştim sadece gösteriyodu kalbinin attığını
Bilemiyorum ben ilk 5 haftalıkken gittim öğrendim bi daha da hiç ne gördüm ne bisey söylediler size denk gelen doktor belki ilgiliydi ben hiç beğenmedim ne yalan soyleyim zubeydeyi hiç bilmiyorum ama onada iyi demedi kimse bilemedim 😒

Bilemiyorum ben ilk 5 haftalıkken gittim öğrendim bi daha da hiç ne gördüm ne bisey söylediler size denk gelen doktor belki ilgiliydi ben hiç beğenmedim ne yalan soyleyim zubeydeyi hiç bilmiyorum ama onada iyi demedi kimse bilemedim 😒
Söyle benim sabit bi doktorum yoktu zübeydeye zaten gerçekten gitme başıma ne geldiyse onlar yüzünden geldi ama o konuda haklarını yiyemem gösteriyolar ha özele gitmek istiyosanda hacettepe ya da gazi üniversitesinin özel doktorları var oraya gitmeni öneririm

Zübeyde hanım tam bi rezalet hiç dusunmeyn bıle..
Lokman hekımden uzak durun.
Liv de ebru hanım var onunda cok iyi oldugunu duyuyorum.

Ama ben, vajinismus tedavimi yapan Reyyan Özcan Temizkan ile devam ettim yoluma. Mukemmel bir dr ıstedgnz an ulasılablr olması merhameti ınsana verdgı guven harıka bir hekim 🤗👌
Çok ilgili ve tüm detayları sız sormadan tek tek anlatr ozenli biri

seda tamsoy atlıman kendine yeni yer açtı ya da başak güler onunda özel muayenesi var başak hanımı herkes çok över. ben seda hanıma gittim çok ilgili anlatan dinleyen bir dr bi araştırın isterseniz.

Bir kereliğine gidecekseniz 20. Haftayı bekleyin özelde perinatolojiye detaylı ultrasona gidin.
Yani iyi bir perinatolog arayın..

Merhaba, az önce başka bir başlıkta yazmıştım :). Ben 9 haftalık hamileyim 6. haftada kalp atışını dinledim. Çayyolu'nda Dr. Başak Ovayurt Öndeş 'e gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Çok ilgili, samimi, güler yüzlü. Ben kendimi rahat hissediyorum. Tüm sorularımı rahatlıkla sorabiliyorum. Zaman kısıtlaması yok aceleye getirmiyor. Doğumu da kendisi ile yapmayı planlıyoruz.

succulentaski ye katılıyorum. o kadar beklediniz iyi bir perinatolog a gidin. ben sertaç esinden çok memnundum. özel kliniği var armadanın oralarda.

Ankarada en iyi doktor çağrı gülümser. Instagramda bakabilirsiniz. Çağrı hocaya hiç gitmeseniz bile dm den soruların hepsini cevaplıyor ve detay ultrason da yapıyor.

Zahide küçük de var ınstagramda bakabilirsiniz..

Back