Ankarada iyi bir bayan kadın dogum doktoru arıyorum pcos ve gebelik için yardım

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
kızlar ankarada iyi bir bayan kadın dogum doktoru arıyorum pcos ve gebelik konusunda bilgili.pcosum var ve hamile kalabilmek için tedavi alacagım iyi bir doktor arıyorum ama erkek olmasın,önereceginiz varmı kızlar???

Son düzenleme:
Belgin Polat özel muayehanesi var çok iyi bi doktor,onun yanında tedavi gördüm ve hamile kaldım

bende pcoluyum gecen ay bı onerı uzerıne ankaraya gttm cnm dr ferıde soylemez fakat begenmedım bırıncı gunu cok ılgı gosterdı dıer gunler bastan savar gbydı ona gıtmede nereye gıdersen gıt kız kardesım erkek doktora gıdıor fakat baya ıyı bır doktormus esat orhon dıye sen bır onu arastır ıstersen ılla sende bnm gb bayan tutturma benceee

bende pko yoktu hamile kalamıyordum,yeri kavaklıderede,çok iyi bir doktor

cok sagol gülüm arastırıcam muayaene ücreti ne kadardı???

bende pcoluyum gecen ay bı onerı uzerıne ankaraya gttm cnm dr ferıde soylemez fakat begenmedım bırıncı gunu cok ılgı gosterdı dıer gunler bastan savar gbydı ona gıtmede nereye gıdersen gıt kız kardesım erkek doktora gıdıor fakat baya ıyı bır doktormus esat orhon dıye sen bır onu arastır ıstersen ılla sende bnm gb bayan tutturma benceee

canım cok tesekkür ederim ama ben degilde nişanlım erkek istemiyor bu nedenle kadın olsun istiyorum:26::26:

iki sene önce sanırım 200 veriyordum,ama şimdi ücreti ne kadar bilmiyorum

Son düzenleme:
canım sana kesinlikle Turgut özal üniversitesindeki yüksel onaran ı tavsiye ederim ben de de pos vardı şuan 6 aylık hamileyim hem çok ilgili hem çok ama çok iyi br doktor muayene ücreti 60 lira

canım özel keçiören hastanesinde gül savcı die bi dr vardı harika bi dr ordan ayrılmış nerde olduğunu bilmiyorum ama nette ararsan bulursun tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili zaten toy deil 45 50 yaşında flndr

selam canım
benimde dotorum çok iyi ilgili bi doktor canım
kendisi sincan koru hastanesinde çalışıyor
meltem aksu görücü
birde aynı hastanede kardeşimin kadın doğumcusu var canım
oda çok riskli bir doğumdan kurtardı kardeşimi çok iyi bir cerrah bence
seda tamsoy atlıman
her ikisinide herkes çok beğeniyor tavsiye ederim

canım sana kesinlikle turgut özal üniversitesindeki yüksel onaran ı tavsiye ederim ben de de pos vardı şuan 6 aylık hamileyim hem çok ilgili hem çok ama çok iyi br doktor muayene ücreti 60 lira

cok iyimiş canım ücretide iyimiş yeri nerde kuzum ben yabancıyım ankarada.allah sana bagıslasın bebegini insallahhhhhhhhhhhhhhh
NASIL BİR TEDAVİ UYGULADI SANA HANİ YUMURTA TAKİBİ İÇİN FALAN KOLAY SIRA BULABİLİRMİYİM SEN NE KADAR SÜREDE HAMİLE KALDIN???CANIM

Son düzenleme:
selam canım
benimde dotorum çok iyi ilgili bi doktor canım
kendisi sincan koru hastanesinde çalışıyor
meltem aksu görücü
birde aynı hastanede kardeşimin kadın doğumcusu var canım
oda çok riskli bir doğumdan kurtardı kardeşimi çok iyi bir cerrah bence
seda tamsoy atlıman
her ikisinide herkes çok beğeniyor tavsiye ederim

canım özel keçiören hastanesinde gül savcı die bi dr vardı harika bi dr ordan ayrılmış nerde olduğunu bilmiyorum ama nette ararsan bulursun tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili zaten toy deil 45 50 yaşında flndr

kızlar cok tesekkür ederim ben ankarada yabancıyım yani cok iyi bilmiyorum burayı ulasımı kolay olmalı bana ben etlik tarafındayım ulusa yakınım

Back
X