- 7 Mart 2023
- 278
- 207
-
- Konu Sahibi Merveevrem
Kuzenimin doğumunu bülent yirci yaptırdı. Çok memnunMerhaba Ankara da Özel hastanede kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz gebelik takibi yapabilecek yakın zaman da doğum yapan yada yapmış olan, klinik veya özel muayenehane istemiyorum hastane olarak yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim araştıracağım onudaKuzenimin doğumunu bülent yirci yaptırdı. Çok memnun
Koruya gitmeyi düşünüyorum bende ordan doktor araştırıyorumMerhaba Ankara da Özel hastanede kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz gebelik takibi yapabilecek yakın zaman da doğum yapan yada yapmış olan, klinik veya özel muayenehane istemiyorum hastane olarak yardımcı olur musunuz?
Koru. Özgür kanMerhaba Ankara da Özel hastanede kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz gebelik takibi yapabilecek yakın zaman da doğum yapan yada yapmış olan, klinik veya özel muayenehane istemiyorum hastane olarak yardımcı olur musunuz?
Bu koru hastanesi sincanda ki mi başka bir bölgede de var mıKoru. Özgür kan
Koru hem Sincanda var hemde Çukurambar da var.Ben Fatma yazici yılmaza gidiyorum eryamanda dogum da çok yakın olduğu için koru sincanda yapacağım.Medical park batikent de iyi doktorlar var.Bu koru hastanesi sincanda ki mi başka bir bölgede de var mı
Bu koru hastanesi sincanda ki mi başka bir bölgede de var mı
merhaba ben de batıkent medical e gidiyorum oldukca memnunum ahmet süha özer hocadanBu koru hastanesi sincanda ki mi başka bir bölgede de var mı
Çukurambar da benim önerdiğim doktor.Bu koru hastanesi sincanda ki mi başka bir bölgede de var mı
Evet Fatma yılmazı da cok duydum fakat onun kendi kliniği var doğum sigortam olduğu için hastane tercih etmek zorundayımKoru hem Sincanda var hemde Çukurambar da var.Ben Fatma yazici yılmaza gidiyorum eryamanda dogum da çok yakın olduğu için koru sincanda yapacağım.Medical park batikent de iyi doktorlar var.
Çukurambar olabilir ona da bir bakayımÇukurambar da benim önerdiğim doktor.
Teşekkür ederim araştıracağım onuda güzel doğumlarınız olur inşallah sizindemerhaba ben de batıkent medical e gidiyorum oldukca memnunum ahmet süha özer hocadan
tesekkur ederim sizinde insallahhTeşekkür ederim araştıracağım onuda güzel doğumlarınız olur inşallah sizinde
Etlik lokman hekim dr irada hanımMerhaba Ankara da Özel hastanede kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz gebelik takibi yapabilecek yakın zaman da doğum yapan yada yapmış olan, klinik veya özel muayenehane istemiyorum hastane olarak yardımcı olur musunuz?
Çukurambar mı ? 32 haftalığım gayet memnuuum hastanedenKoruya gitmeyi düşünüyorum bende ordan doktor araştırıyorum
Evet ordan paket aldım muayene oldum bile gayet güzelÇukurambar mı ? 32 haftalığım gayet memnuuum hastaneden
Paket olarak mı aldınız fiyat nedir acabaEvet ordan paket aldım muayene oldum bile gayet güzel
Hangi doktor ? Benim de paketim var en iyisini yapmışsınEvet ordan paket aldım muayene oldum bile gayet güzel
Ben direk tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım hastanelerin paketi pahalı oluyor diyeHangi doktor ? Benim de paketim var en iyisini yapmışsın