Lise Yorum ve Soruları Ankara'da Özel Ders Tavsiyesi Olan Var mı?

miahan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2012
10
0
16
Ankara
Merhaba kızlar,
Kardeşime özel ders aldırmak istiyorum. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Teçkürler şimdiden

Merhaba canım,
Ankara'daki teyzemin 2 kızının ders aldığı bir yer var. Hep anlatıp dururdu teyzem. Gayet memnunlardı. Bilgim eğitim adı.

İnternet adresini öğrendim xxxxx
buradan bulabilirmişsin. Faydası olur umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayramdan önceki gittik görüşmeye. Zaten referanslarını da okumuştum önceden. Çok güven verdi bize. Başlamaya karar verdik. İnşallah yanılmayız. Güzel bir yer kazanır kardeşim bu sene.

Merhaba kızlar,
Kardeşime özel ders aldırmak istiyorum. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Teçkürler şimdiden

Erdem Hoca var ankarada fen bilgisi öğretmeni matematik te veriyor. benim çocuğuma ve yeğenlerime verdi gerçekten çok başarılı oldular.

Takdir edilesi bir yöntemi var öğrenciyi taıyor önce sonra onun hoşlandığı şeylerden dersi işliyor. benim çocuk arabaları çok seviyordu neredeyse tüm feni çocuğa arabalarla anlattı. sonra bi baktık çoçuğumuz fen 44 puanından 80 ve üstünde notlar almaya başladı. numarasını verecektim ama burada numarasını vermem doğru olmaz..
Ozelders.com Ders Veren Profili - Ş.Erdem A. - Fen Bilgisi Öğretmeni - Çankaya, Ankara burdan iletişime geçebilirsin

Merhaba ben de kızıma matematik özel dersi aldırmak istiyorum Ankara çankaya'da tavsiyesi olan var mı?

FİLİZ HOCA var Ankara'da bir arkadaşım çocuklarına ders aldırıyor. İTÜ lü sanırsam. tecrübeli bi hoca . O çok memnun dilerseniz izin alır numarasını ulaştırabilirim. Çukurambarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…