Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise Yorum ve SorularıAnkara'da Özel Ders Tavsiyesi Olan Var mı?
Bayramdan önceki gittik görüşmeye. Zaten referanslarını da okumuştum önceden. Çok güven verdi bize. Başlamaya karar verdik. İnşallah yanılmayız. Güzel bir yer kazanır kardeşim bu sene.
Erdem Hoca var ankarada fen bilgisi öğretmeni matematik te veriyor. benim çocuğuma ve yeğenlerime verdi gerçekten çok başarılı oldular.
Takdir edilesi bir yöntemi var öğrenciyi taıyor önce sonra onun hoşlandığı şeylerden dersi işliyor. benim çocuk arabaları çok seviyordu neredeyse tüm feni çocuğa arabalarla anlattı. sonra bi baktık çoçuğumuz fen 44 puanından 80 ve üstünde notlar almaya başladı. numarasını verecektim ama burada numarasını vermem doğru olmaz.. Ozelders.com Ders Veren Profili - Ş.Erdem A. - Fen Bilgisi Öğretmeni - Çankaya, Ankara burdan iletişime geçebilirsin
FİLİZ HOCA var Ankara'da bir arkadaşım çocuklarına ders aldırıyor. İTÜ lü sanırsam. tecrübeli bi hoca . O çok memnun dilerseniz izin alır numarasını ulaştırabilirim. Çukurambarda