Ankarada oturanlarr acil yardım.

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
30
arkadaşlar valla konuyu nereye açacağımı bilemeden açmış bulunmaktayım çünkü çok az bi zamanım kaldı, yarın erkek arkadaşımla (biz merkezde oturmuyorz yarın merkez taraflarnda felan biyerlere gideceğiz) ama sorun şu, Neryee gideceğimiz hkkında ufak fikirlerim var, ankarada oturan yada bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? nereye gidip ne yapabiliriz? mogan gölü diye düşündüm ama yolu da bilmiyorum . bilginiz varmı acaba yada kızılcahamam soğuksu felan.. annemle beraber bu kadarını düşündük.benim köyümde ora . otobüsle gideceğiz ..Not : Erkek arkadaşım yarın ki planımızı bana bıraktı fikirlerinizi bekliyorum:)

Canım özel araç yoksa mogan vs zaman kaybı diye düşünüyorum. Park caddesi tarafında güzel cafeler var hoş orasıda merkeze biraz uzak kalıyo. Tunalıya cıkabilir seğmenlerde oturabilir ya da bahçelide (son tercih) zaman geçirebilirsiniz.

Tamam çok teşekkur ederiim:)

Ne yapmak istediğinize bağlı. Özel araç yoksa mogana falan gitmek baya zahmetli. Bide havalar soğudu gibi artık. Çukurambarda çok güzel cafeler var seç birini beğen. Yada daha merkezi dersen seçmenler parkı var yada ahlatlıbel bel açık hava istersen. İlla uzak da olur dersen eymire gidin bisiklete falan binersiniz yanınıza soğuk sandewich meyve termosla çay falan alırsanız piknik de yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…