- 26 Ocak 2016
- 484
- 167
-
- Konu Sahibi Burberry77
Merhaba buldunuz mu aradığınız doktoru? Oldunuz mu ameliyat? Oldunuz da kime oldunuz. Ben de araştırmadayım. Ozan Bitik ile görüşmedeyim şu an. Şubatta alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmayı planlıyorum kendisineMerhaba arkadaşlar,
Ankara'da çene estetiği ve orta yüz germe konularında deneyimli ve memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz cerrahlar var mı?
Maalesef Ankara'da doktor tavsiyesi alamadım ama İstanbul'da birkaç doktor buldum. Olmazsa İstanbul'a gideceğim. Ozan Bitik çene ameliyatı yapıyor mu?Merhaba buldunuz mu aradığınız doktoru? Oldunuz mu ameliyat? Oldunuz da kime oldunuz. Ben de araştırmadayım. Ozan Bitik ile görüşmedeyim şu an. Şubatta alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmayı planlıyorum kendisine
Ben göz kapağı ameliyatı için gittim yanına. Boyun gıdı bölgemden de rahatsız olduğum için boynu tek başına germek siritir komple yüz germe yapalım dedi. ameliyat sonuçlarını gördüm gerçekten çok etkilendim. Gittiğim bir güzellik salonu sahibi de kendisiyle görüşmemi onermisti. Yaptıran müşterileri var sanırım. Çene konusunu bilmiyorum. Ama Ozan beyin uzmanlık alanı yüz. Muhakkak çene yapıyordur. Next level da ofisi. Bir görüşün isterseniz.Maalesef Ankara'da doktor tavsiyesi alamadım ama İstanbul'da birkaç doktor buldum. Olmazsa İstanbul'a gideceğim. Ozan Bitik çene ameliyatı yapıyor mu?
Görüşeceğim, sağolun.Ben göz kapağı ameliyatı için gittim yanına. Boyun gıdı bölgemden de rahatsız olduğum için boynu tek başına germek siritir komple yüz germe yapalım dedi. ameliyat sonuçlarını gördüm gerçekten çok etkilendim. Gittiğim bir güzellik salonu sahibi de kendisiyle görüşmemi onermisti. Yaptıran müşterileri var sanırım. Çene konusunu bilmiyorum. Ama Ozan beyin uzmanlık alanı yüz. Muhakkak çene yapıyordur. Next level da ofisi. Bir görüşün isterseniz.
Merhaba bende yüz ameliyatı oldum Ozan Bitik tavsiye edebilirim sonucundan memnun kalacağınıza eminim çene ameliyatı yaptıgını biliyorum ama ne yaptıracagınıza bağlı Ozan Beyin görüşünü almanızı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar,
Ankara'da çene estetiği ve orta yüz germe konularında deneyimli ve memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz cerrahlar var mı?
Merhaba siz gorusmedeyseniz sizce nasıl bende görüşmek için randevu aldım kendisinden hem göz kapağı hemde yüz germe yaptırmak istiyorum . Kendisiyle whatsapptan iletişime geçtim mantıklı ve güven verici konuşuyor. Yinede görüşleri merak ediyorumMerhaba buldunuz mu aradığınız doktoru? Oldunuz mu ameliyat? Oldunuz da kime oldunuz. Ben de araştırmadayım. Ozan Bitik ile görüşmedeyim şu an. Şubatta alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmayı planlıyorum kendisine
Sizde bana ameliyat süreci hakkında bilgi verebilir misiniz tesekkurlerMerhaba bende yüz ameliyatı oldum Ozan Bitik tavsiye edebilirim sonucundan memnun kalacağınıza eminim çene ameliyatı yaptıgını biliyorum ama ne yaptıracagınıza bağlı Ozan Beyin görüşünü almanızı tavsiye ederim
Şöyle anlatabilirim ben size kısaca Ozan bey gerçekten çok ilgili bir doktor ilk zamanlarda bu konu için cok uzun zaman arastırma yaptım Ozan beyin bu alanda cok iyi sonuclar elde ettiğini duymuştum buradada okumuştum yüzümden cok rahatsızdım ve buda artık beni psikolojik olaralta etkiliyordu ameliyat öncesi ilk görüşmeye gittim ve ikna edici güven verici konustugundan emin olabilirsiniz . Ameliyatımı ona yaptırdıgım için bunları söylemiyorum ama inanın cok rahat vir ameliyat sonrası dönem gecirdim ameliyattan mı bünyeden bünyeye farkedermi bilemiyorum ama hiç morarma ve şişlik olmadı yüzümde sadece yağ emjeksiyonu yaptırdıgım bölgelerde oldu oda gayet normaldi öncesindede yaptırmıştım oradan alışıldık bir durumdu sonrasında üç hafta içinde tüm sosyal hayatıma ameliayt olmamış gibi geri döndüm yara izlerimi saçlarım ile kapatıyorum fakat ilk zamanlarda daha sonrasında izlerim toparladı suanda üçüncü aya yaklasıyorum ve izlerim dikkat edilmekdikce farkedilmiyor siz bi gidin görüşün emin olun benim anlattıklarımdan daha iyi sekilde Ozan hocam size anlatacak ve kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecektir şindiden gecmiş olsun :))))Sizde bana ameliyat süreci hakkında bilgi verebilir misiniz tesekkurler
Teşekkürler egunes41 arkadaslari nda yorumlarını bekliyorum yinedeŞöyle anlatabilirim ben size kısaca Ozan bey gerçekten çok ilgili bir doktor ilk zamanlarda bu konu için cok uzun zaman arastırma yaptım Ozan beyin bu alanda cok iyi sonuclar elde ettiğini duymuştum buradada okumuştum yüzümden cok rahatsızdım ve buda artık beni psikolojik olaralta etkiliyordu ameliyat öncesi ilk görüşmeye gittim ve ikna edici güven verici konustugundan emin olabilirsiniz . Ameliyatımı ona yaptırdıgım için bunları söylemiyorum ama inanın cok rahat vir ameliyat sonrası dönem gecirdim ameliyattan mı bünyeden bünyeye farkedermi bilemiyorum ama hiç morarma ve şişlik olmadı yüzümde sadece yağ emjeksiyonu yaptırdıgım bölgelerde oldu oda gayet normaldi öncesindede yaptırmıştım oradan alışıldık bir durumdu sonrasında üç hafta içinde tüm sosyal hayatıma ameliayt olmamış gibi geri döndüm yara izlerimi saçlarım ile kapatıyorum fakat ilk zamanlarda daha sonrasında izlerim toparladı suanda üçüncü aya yaklasıyorum ve izlerim dikkat edilmekdikce farkedilmiyor siz bi gidin görüşün emin olun benim anlattıklarımdan daha iyi sekilde Ozan hocam size anlatacak ve kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecektir şindiden gecmiş olsun :))))
Merhaba Ozan beye ameliyat oldunuz mu ? Bende olmayı düşünüyorumMerhaba buldunuz mu aradığınız doktoru? Oldunuz mu ameliyat? Oldunuz da kime oldunuz. Ben de araştırmadayım. Ozan Bitik ile görüşmedeyim şu an. Şubatta alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmayı planlıyorum kendisine
Siz ne ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz bende görüştüm o zaman randevu aldım ameliyat olalı üç gün oluyorMerhaba Ozan beye ameliyat oldunuz mu ? Bende olmayı düşünüyorum
Üst göz kapağı olmayı düşünüyorum siz de göz kapağından oldunuz sanırsamSiz ne ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz bende görüştüm o zaman randevu aldım ameliyat olalı üç gün oluyor
Ben alt üst kapağı ameliyatı oldum .1.5 ay geçti üzerinden .gayet memnunum . Bu ameliyatlarda göz kapağı düşmesi gibi sorunlar yaşanıyormuş öyle okumuştum . Benim şükürler olsun hiç bir sorunum yok. Aynı anda yağ enjeksiyonu da yaptırdım . Süper oldu.Üst göz kapağı olmayı düşünüyorum siz de göz kapağından oldunuz sanırsam
Evet ben hem yüz hem göz kapağı oldum süper sonuç çok memnunumÜst göz kapağı olmayı düşünüyorum siz de göz kapağından oldunuz sanırsam
Yüz de ne ameliyatı oldunuz ogrenebilir miyimEvet ben hem yüz hem göz kapağı oldum süper sonuç çok memnunum
Kusura bakmayın geç gördüm. Hayır ameliyat olmadım Ozan beye. İstanbul da endoskopik orta yüz germe ile birlikte göz kapağı ve gıdı boyun ameliyatı oldum.Merhaba Ozan beye ameliyat oldunuz mu ? Bende olmayı düşünüyorum
Ben derin plan facelift oldum özlem HanimcimYüz de ne ameliyatı oldunuz ogrenebilir miyim
Onu araştırmıştım . Çok mantıklı bir ameliyat . Bende gelecekte düşünüyorum . Çok geçmiş olsun güzel günlerBen derin plan facelift oldum özlem Hanimcim
Merhaba zeyinz5 siz ozan bitik emi amaliyat oldunuz? Biraz açıklarmısınız ne oldunuz memnunmusunuz nekadra oldunuz bide özelden fotoğraf görebiliemiyimBen derin plan facelift oldum özlem Hanimcim