ANKARADA Op.dr.Orhan Murat ÖZDEMİR'in hastası olan varmı??

HIFZIYS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
727
6
selam kızlar bende karın gerdirme ameliyatı düşünüyorum Ankarada Op Dr. Orhan Murat Özdemir'in hastası olan varmı??ameliyatlarınızdan memlun kaldınızmı???ne kadar ücret alıyor???stesini inceliyorum çok iyi gibi geldi,dr seçimi çok önemli...a.s

Canım ben de karın germe olucam, serdar öztürk veya nebil bozdoğan aklımdaki isimler. Hatta yeni konu açtım bunla ilgili, Orhan Murat Özdemiri hiç düşünmemiştim, seni etkileyen ne oldu acaba, sadece sitesi mi, ben de Ankarada olucam, eğer iyiyse Murat Özdemiri de düşünebilirim, bakalım olan kişiler var mı, takipteyim.

canım bende birkaç dr'a mail gönderdim en güzel ve açıklayıcı cevabı ondan aldım işini gelişi güzel yapmadığı belli oyüzden biraz pahalı olur diye düşünüyorum,konuna bakayım canım başka dr.da yazman iyi olmuş ama bilmiyorum bu konuda biraz hassasım ve hislerimde baya kuvvetli şimdiye kadar dr seçiminde hep başarı oldum ıNŞALLAH bundan sonrada öyle olurum,bu seferde içimde dr.Orhan Murat bey geçiyor ama çok aşırı fiyat isterse mecbur başka dr. araştıracağım,sen ne zaman olmayı düşünüyorsun ben 3-4 ay sonra ıNŞALLAH hayırlısıyla düşünüyorum..a.s

Canım ben doğum yapalı 5 ayı yeni geçtim. Ekim--Kasım gibi düşünüyorum, bir 7-8 ay geçsin üstünden, sen ne zaman doğum yaptın, yeni mi. Ben de ilk başlarda Serdar Öztürk/e kafayı takmıştım, o iyiymiş gibi hissediyordum, sonra burda Nebil Bey hakkında da iyi yazılar okuyunca ona mail attım, ilgilendi gerçekten. Bilmiyorum, herhalde gidip yüzyüze görüşünce doğru kararı vereceğiz . Siteden birisi Serdar Bey/e ameliyat oldu, o memnun. Nebil Beyi bilmiyorum ama diğer başka ameliyat olanlar çok övmüş, karın germede nasıl bilmiyorum, bir kişi mini karın germe olmuş ama o tam karın germeye göre kolay. Hayırlısı olsun inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda düşünüyoruz.

Son düzenleme:

canım ben 1 yılı geçtim çokşükür ama yinede kızım biraz daha büyüsün ve kışın olayım istiyorum birde kilo unsuru var tabi vermem gereken 15 kilo var onuda ıNŞALLAH halletmem lazım,verdiğin isimleride araştıracağım haberleşelim canım sağlıkla hayırlısıyla atlatırız ikimizde ve tüm kader arkadaşlarımızda... sarkmış ve çatlaklı göbeklerden kurtulalım hayırlısıyla ıNŞALLAH olumunekankayizsmile

canım unutmuşum sormayı ücretlerini biliyormusun yazdığın doktorların??ona göre hazırlık yapacağım opuyorumnanaktan

Tam emin olmamakla birlilkte (çünkü muayenelerini aramadım, gitmeye karar verince arayacağım) forumlardan öğrendiğim kadarıyla Nebil Beyin muayenesi ücretsiz, Serdar Beyin 150 TL. Serdar Bey/e ameliyat olan arkadaş 2 ay önce sanırım 5 milyar ödemişti. Nebil Beyin de bu civardadır herhalde, fiyatta yardımcı olduğunu yazmışlar hep.

teşekkür ederim a.s.

merhabalar ,dr. Rusen Kapucu hakkında bılgın var mı acaba , onuda cok oneriyorlar

merhabalar, arastırman nasıl gıdıyor ıyıbır cerrah bulabıldın mı , ben smart lipo diye bırseye ulastım .İstanbul da dr.coskun bey yapıyormus ,gorusmeyı dusunuyorum .

tamam canım yazarım benxxxe görüştüm sadece karın gerdirme için yaklaşık 4000 mal olur dedi,oda iyi gibi bakalım ben görüştükçe yazarım kızlar a.s.

artık kimseyle görüşmüyor musun neden yazmıyorsun? bilgilendirilmek istiyoruz, meraktayız :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ferruh Bingül'ü de düşünebilirsiniz. Adını çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…