- 30 Kasım 2008
- 727
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de karın germe olucam, serdar öztürk veya nebil bozdoğan aklımdaki isimler. Hatta yeni konu açtım bunla ilgili, Orhan Murat Özdemiri hiç düşünmemiştim, seni etkileyen ne oldu acaba, sadece sitesi mi, ben de Ankarada olucam, eğer iyiyse Murat Özdemiri de düşünebilirim, bakalım olan kişiler var mı, takipteyim.
Canım ben doğum yapalı 5 ayı yeni geçtim. Ekim--Kasım gibi düşünüyorum, bir 7-8 ay geçsin üstünden, sen ne zaman doğum yaptın, yeni mi. Ben de ilk başlarda Serdar Öztürk/e kafayı takmıştım, o iyiymiş gibi hissediyordum, sonra burda Nebil Bey hakkında da iyi yazılar okuyunca ona mail attım, ilgilendi gerçekten. Bilmiyorum, herhalde gidip yüzyüze görüşünce doğru kararı vereceğiz . Siteden birisi Serdar Bey/e ameliyat oldu, o memnun. Nebil Beyi bilmiyorum ama diğer başka ameliyat olanlar çok övmüş, karın germede nasıl bilmiyorum, bir kişi mini karın germe olmuş ama o tam karın germeye göre kolay. Hayırlısı olsun inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda düşünüyoruz.
Canım ben doğum yapalı 5 ayı yeni geçtim. Ekim--Kasım gibi düşünüyorum, bir 7-8 ay geçsin üstünden, sen ne zaman doğum yaptın, yeni mi. Ben de ilk başlarda Serdar Öztürk/e kafayı takmıştım, o iyiymiş gibi hissediyordum, sonra burda Nebil Bey hakkında da iyi yazılar okuyunca ona mail attım, ilgilendi gerçekten. Bilmiyorum, herhalde gidip yüzyüze görüşünce doğru kararı vereceğiz . Siteden birisi Serdar Bey/e ameliyat oldu, o memnun. Nebil Beyi bilmiyorum ama diğer başka ameliyat olanlar çok övmüş, karın germede nasıl bilmiyorum, bir kişi mini karın germe olmuş ama o tam karın germeye göre kolay. Hayırlısı olsun inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda düşünüyoruz.
Tam emin olmamakla birlilkte (çünkü muayenelerini aramadım, gitmeye karar verince arayacağım) forumlardan öğrendiğim kadarıyla Nebil Beyin muayenesi ücretsiz, Serdar Beyin 150 TL. Serdar Bey/e ameliyat olan arkadaş 2 ay önce sanırım 5 milyar ödemişti. Nebil Beyin de bu civardadır herhalde, fiyatta yardımcı olduğunu yazmışlar hep.
tamam canım yazarım benxxxe görüştüm sadece karın gerdirme için yaklaşık 4000 mal olur dedi,oda iyi gibi bakalım ben görüştükçe yazarım kızlar a.s.