• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da önerebileceğiniz psikolog yada kişisel gelişim uzmanı var mı?

tatlım ben Mesut beye gittim ve ciddi anlamda çok memnun kaldım, yalnız ben ücretli gitmedim.Babamın üzerindeydim o zman bizim bankanın dr. idi.Ücreti nasıl bilmiyorum ama emin ol memnun kalacaksın.O kadar dr a gittim ama kimse mesut bey gibi olamaz !

Son düzenleyen: Moderatör:
benım onerecegım sey bır psikolog yada uzman degıl. eger bır ılışkınız yoksa sıze eylencelı ve sızı gercekten seven bırı. ben böyle bırıydım ve kocamla tanısmam hayatımı degıstırdı. bu ruh halını ancak sevdıgın bıryle gecirecegın eylenceli zamanlar gecirebilir. hem neden asosyal olasın bu sıtede sosyalleşmenın bir yolu degıl mı sekerım. ıstediğn zaman ba yazabılırsın. tabı uzman yardımıda alacaksan al derım tabı. ama bence derdının dermanı guzel yogun bir ilşki ve cesaret tabı.

Canım iyi güzel hoş yazmışsında:)sen kadar şans yok bende öyle adamlar çarşıda pazardada satılmıyor ki çok nadir bulunuyorlar ama parmak bastığın konu doğru uzun zamandır hayatımda kimse yok ve onun boşluğunuda ciddi anlamda hissediyor ve sorguluyorum.Çok mu çirkinim :)yoksa çok mu kısmetsiz?güzel önerilerin için tşkler arkadaşım haklısın nette bir nevi sosyallik ama ben canlı kanlı insanlar istiorum çevremde yazarak değil konuşarak paylaşarak yaşamak:(:(yaşar kurtun konseri var ona bile gidcek kimse yok çevremde yine tekim ve gidemicem kızılayın göbeğindeki mekana:(

tatlım ben Mesut beye gittim ve ciddi anlamda çok memnun kaldım, yalnız ben ücretli gitmedim.Babamın üzerindeydim o zman bizim bankanın dr. idi.Ücreti nasıl bilmiyorum ama emin ol memnun kalacaksın.O kadar dr a gittim ama kimse mesut bey gibi olamaz !

mesut beyin soyadı nedir canım...psikolog bile bana çare olamıyacak gibi geliyor:(dile kolay çocukluktan bu zmana çöplük gibi oldu bilinçaltım nasıl temizlenecek bilmiyorum.Yiğenim bir ara bir yere gidiyordu konuşturup konuşturup gönderiyorlardı eee sonuç ne diyorduk ne yapıyor dinliyor diyordu kaç hafta böyle geçti konuş para öde ee sonuç ne zaman olduk yarıdada bıraktı.O nedenle nlp uygulamaları sanki daha etkili gibi mi diyorum onuda tam bilmiyorum kafam karman çorman ama acil yardıma ihtiyacım var heba olsun istemiyorum kalan ömrümde:(:(

Bana özel msj atan arkadaşıma burdan tşkler özel msj hakkım malesef yok net üzeri araştırıyorum verdiği ismi tavsiye ediyorum sitesinde rastladım yorumları okuyorum

mesut beyin soyadı nedir canım...psikolog bile bana çare olamıyacak gibi geliyor:(dile kolay çocukluktan bu zmana çöplük gibi oldu bilinçaltım nasıl temizlenecek bilmiyorum.Yiğenim bir ara bir yere gidiyordu konuşturup konuşturup gönderiyorlardı eee sonuç ne diyorduk ne yapıyor dinliyor diyordu kaç hafta böyle geçti konuş para öde ee sonuç ne zaman olduk yarıdada bıraktı.O nedenle nlp uygulamaları sanki daha etkili gibi mi diyorum onuda tam bilmiyorum kafam karman çorman ama acil yardıma ihtiyacım var heba olsun istemiyorum kalan ömrümde:(:(

Canım dün yazmıştım adresle beraber ama sanırım site otomatik olark silmiş.Mesut KAYALI.Yalnız psikolog değil, psikaytrist kendisi.

Mesut beyde konuşuyor ama millet gibi boş konuşmuyor, çok sakin ve önemseyen bi adam.Pzotifi.BEn diğerlerinde bunu görmedim.Psiokloji yada tıp okunabilir ama meslekte başarı getirmez ama bu başka, bu meslek için yaratılmış bu adam.Birde gerekli görürse ilaç tedaviside veriyor.Ben ilaçta kullandım.

Mesela kendimden örnek vereyim, ilk gittiğimde bir konuda bana intihar etmeyi düşünürmüsün demişti, hiç düşünmeden evet demiştim ve şaşırmıştı düşünmedin bile diye, derken en son seanslardan birinde ilk konuşmanı hatırlıyorumda ne kadar mesafe kat ettik değil mi? şimdi kendine güvenen, tuttuğunu koparacak biri oldun diye demişti... Dilerim aynı etki sende de olur canım.Biz aile boyu gittik, annem babam ben, kardeşlerim küçüktü onlarda ihtiyaç kalmadı.Anneminde babamla sıkıntıları vardı ve gittikten sonra annemde kendine güvenen bi kadın oldu çıktı ki konu güvenle ilgili değil çok başkaydı.İnş sende memnun kalırsın eğer gidersen.Ama ücret yüksek olabilir işte onu bilmiyorum....

çoookk tşkler kesinlikle değerlendircem canım senin adına sevindim.Dilerim birgün bende aynı cümleleri kurabilirim.

bir psikolog yada kişisel gelişim uzmanı var mı??Durum ciddi iyice kronikleşen özgüvensizliğim ve kendimde kusur bulmalarım asosyalliğimi had safhaya çıkardı.Çok ciddi boyutta sıkıntıdayım üzerine ölü toprağı serpilmiş biri gibi yaşıyorum.30u devirdim ne yaşadım koca bir sıfır artık bitkisel hayattan çıkmak istiyorum.Lütfen ciddi fayda gördüğünüz kişiler varsa önerin ücrette makul olursa sevinirim.Şimdiden zahmet edip cevap yazan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
merhaba telkin cdleri alabilirsin mesela Nilgün'ün hipnomeditasyon motivasyon zihin programlama cdleri var sonra kişiye özel telkin cdleri yapan internette yerler var www.internationalquantumcoaching.com mesela bu bu yerlerden bir tanesi cdler bizzat Nilda ferhan Efeçınar tarafından yapılıyomuş ben kişisel gelişim işerine çok meraklı olduğum ve her yerden takip ettiğim için bu kdını biliyorum uzman tvde videoları da var istersen oradan kuantum düşünce deyip aratabilirsin.Kadın hakkında bilgi sahibi olamk istiyorsan
http://www.virusvirusvirusvirusviru...irusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/ burada Atakan Sönmez sitenin sahibi siteye koyduğu ücretsiz telkinlerden ayrı olarak kendi kişiye özel cdler de yapıyor diğerlerinden farkı ritmotrans diye bir teknikle yapıyor ama telkinlerini hiç dinlemedim zamanım olmadı.Ama kullananlar çok memnun göğüs büyütmek için bile telkin cdsi var.
.:: Kişisel Gelişim Subliminal (Bilinçaltı) CD'leri ::. burada da sublminal(bilinçaltı) telkinleri yapıyor ben de kardeşime yaptırmak istiyordum kişiye özel telkin ama kardeşinizle görüşmem lazım dedi telefonda böyle derdini anlatıyosun sana göre telkin cdsi hazırlıyolar ama adam 35o tl tutar dedi ama her dinlediğinde terapiye gitmiş gibi olacakmışsın çünkü sadece sana ve senin sorunlarına yönelik hazırlanıyomuş adam sordum kaç günde etkisini alırız dedim 21 gün dinlememiz gerekiyomuş ama ilk haftai çinde etkissini gösteriyomuş ama tüm bilnçaltının temizlenmesi için 6 ay geçmesi gerekiyomuş daha da bildiğim siteler var googleda biliçaltı(subliminal) cd yazarsan
ben bu cd işiyle bu yazdanberi uraşıyorum oyüzden bayaa bi bilgi sahibi oldum Derdin evlenememek anladığım kadarıyla evlenmek istiyosun birileriyle tanışıyor musun?Tanışıyorsan beğendiğin kendine bu olur dediğin kişilere bakışın nasıl?Merak ettim de.Olmadı annem baban bulsun sen bulamıyosan.

merhaba telkin cdleri alabilirsin mesela Nilgün'ün hipnomeditasyon motivasyon zihin programlama cdleri var sonra kişiye özel telkin cdleri yapan internette yerler var www.internationalquantumcoaching.com mesela bu bu yerlerden bir tanesi cdler bizzat Nilda ferhan Efeçınar tarafından yapılıyomuş ben kişisel gelişim işerine çok meraklı olduğum ve her yerden takip ettiğim için bu kdını biliyorum uzman tvde videoları da var istersen oradan kuantum düşünce deyip aratabilirsin.Kadın hakkında bilgi sahibi olamk istiyorsan
http://www.virusvirusvirusvirusviru...irusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/ burada Atakan Sönmez sitenin sahibi siteye koyduğu ücretsiz telkinlerden ayrı olarak kendi kişiye özel cdler de yapıyor diğerlerinden farkı ritmotrans diye bir teknikle yapıyor ama telkinlerini hiç dinlemedim zamanım olmadı.Ama kullananlar çok memnun göğüs büyütmek için bile telkin cdsi var.
.:: Kişisel Gelişim Subliminal (Bilinçaltı) CD'leri ::. burada da sublminal(bilinçaltı) telkinleri yapıyor ben de kardeşime yaptırmak istiyordum kişiye özel telkin ama kardeşinizle görüşmem lazım dedi telefonda böyle derdini anlatıyosun sana göre telkin cdsi hazırlıyolar ama adam 35o tl tutar dedi ama her dinlediğinde terapiye gitmiş gibi olacakmışsın çünkü sadece sana ve senin sorunlarına yönelik hazırlanıyomuş adam sordum kaç günde etkisini alırız dedim 21 gün dinlememiz gerekiyomuş ama ilk haftai çinde etkissini gösteriyomuş ama tüm bilnçaltının temizlenmesi için 6 ay geçmesi gerekiyomuş daha da bildiğim siteler var googleda biliçaltı(subliminal) cd yazarsan
ben bu cd işiyle bu yazdanberi uraşıyorum oyüzden bayaa bi bilgi sahibi oldum Derdin evlenememek anladığım kadarıyla evlenmek istiyosun birileriyle tanışıyor musun?Tanışıyorsan beğendiğin kendine bu olur dediğin kişilere bakışın nasıl?Merak ettim de.Olmadı annem baban bulsun sen bulamıyosan.

canım zahmet edip uzun uzun yazmışsın herbiriyle ilgileneceğim teşekkür ederim.Soruna gelince üni. mezunu olup işsiz evde oturmak üstüne üstlük asosyalleşip evden dışarıya çıkmamak illaki akabinde evde kalmışlığıda getirdi.Kısmet için dışarda olmak gerekki birileriyle tanışma durumun olsun... evde kargocu yada postacı vs. belki görüyor.Çevre olarakta akraba çevresi denk olacak kimse yok olanlarıda hiç istemedim.Sonrasıda kalmadı:)hayatımda yaşamaya değer bişey yok gibi amaçsız ot gibi bir yaşam yarattım kendime sebeplerinide biliyorum ama aşamıyorum:(

Son düzenleme:
Evet anladım.Belki bi psikologa görünmen iyi olur ona derdini anlatırsın en azından yükün hafifler bu kadar kafanda bu meseleyi büyütmezsin çünkü büyütüp kafanda sürekli o meseleyi döndürünce iyice o sorun aşılamayacakmı gibi geliyor ama ananın babanın bulduklarını göz ardı etme.çoğuna insanlar görücü usulü diyor beğenmiyor ama kendi buldukların daha beter çıkyor insanlara bakıp da anlayabilirsin bunu görücü usulü dediysem de zaten anan baban gırtlağına yapışıp bizim bulduğumuzla evlen demiyecekler yine karar senindir tabii.

arkadaşlar benim önerim Bahçelievler 7. caddede Ezel Eser koçak. odasına girip onunla karşılaştığınız an, hatta telefonda konuştuğunuz an rahatlamaya başlıyorsunuz:) şaka bir yana çok iyi analizleri olan, güven veren ve kullandığı tekniklerle sorunu hemen saptayıp müdahale eden biri.ben çok memnun kaldım özellikle kaygı bozukluklarında bir numara.önerdiğim arkadaşlar da memnun.özelden ulaşırsanız şahsi numarasını ve detaylı adresini falan verebilirim

arkadaşlar benim önerim Bahçelievler 7. caddede Ezel Eser koçak. odasına girip onunla karşılaştığınız an, hatta telefonda konuştuğunuz an rahatlamaya başlıyorsunuz:) şaka bir yana çok iyi analizleri olan, güven veren ve kullandığı tekniklerle sorunu hemen saptayıp müdahale eden biri.ben çok memnun kaldım özellikle kaygı bozukluklarında bir numara.önerdiğim arkadaşlar da memnun.özelden ulaşırsanız şahsi numarasını ve detaylı adresini falan verebilirim
Kac seansta halledebildi peki ezel hanim

Back