• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da önerebileceğiniz çocuk dr var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsk_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bsk_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
18
7
286
Ankara
Merhabalar. Kızım 3 aylık oldu ve düzgün bir çocuk dr bulamadık. Önerebileceğiniz titiz, ilgili bir dr önerebilirseniz çokkkkk sevinirimmmm 🙏🏻

Biz arzu dursun a gidiyorduk, kendisi çok ilgili bebeklere de çok güzel yaklaşan bi Dr, ayrıntılı muayene eder, size her şeyi anlatır, ulaşmak istediğinizde ulaşırsınız, doğalci bir dr , çok gerekmedikçe ilaç vermez. Yalnız hastanede bi Dr olsun istedik, o yüzden 6 ay dolunca doğum yaptığım koru da elchin jebiyev var onu önerdiler 1 kez gittik , o da ayrıntılı muayene etti , bizi bilgilendirdi ona da direk ulaşabiliyorsunuz

Biz arzu dursun a gidiyorduk, kendisi çok ilgili bebeklere de çok güzel yaklaşan bi Dr, ayrıntılı muayene eder, size her şeyi anlatır, ulaşmak istediğinizde ulaşırsınız, doğalci bir dr , çok gerekmedikçe ilaç vermez. Yalnız hastanede bi Dr olsun istedik, o yüzden 6 ay dolunca doğum yaptığım koru da elchin jebiyev var onu önerdiler 1 kez gittik , o da ayrıntılı muayene etti , bizi bilgilendirdi ona da direk ulaşabiliyorsunuz
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Biz tobda Aygül hanıma gidiyoruz. Kızımın yemeyle ilgili bir sıkıntısı var çözemedik. O yüzden dr değiştirmek istiyorum.

Dr. ozlem gülümser
Ben eşinden çok memnunum kadın doğumcu çağrı gülümser.
Özlem hoca da çocuk doktoru. Benim henüz çocuğum olmadığı için görüşmedim ama ailecek iyiler. Bi araştırın isterseniz. Bunun dışında instagramda doktoroge’yi görmüştüm ama dediğim gibi daha tecrübe edemedik 😊

Liv Hospital de hafsa uçur var bende kendisinden memnunum ilgili bir doktor.

Back