Ankarada olanlar ekleşelim tanışalım görüselim

Allah Allah yeni uyesin gelmis tanisalim diyosun. Ya bobrek avcisisin ya da cok safsin. Insanlara bu kadar guvenmeyin ya da insanlari bu kadar saf yerine koymayin. Bak sana iki opsiyonlu hayat dersi cikardim calis buna

Allah Allah yeni uyesin gelmis tanisalim diyosun. Ya bobrek avcisisin ya da cok safsin. Insanlara bu kadar guvenmeyin ya da insanlari bu kadar saf yerine koymayin. Bak sana iki opsiyonlu hayat dersi cikardim calis buna
Bu konuyu acabilmek icin üye oldum asude hanimcigim☺ fikriniz icin tesekkurler ben benzer konumda ve durumda oldugum arkadaslarla tanisabilecegimden umitliyim☺ sevgiler

Memleketimi sormak istediniz sanirim bu kaba ifadenizle. Cevap vereyim köyden degil tekirdağ merkezden geldim ankaraya.
Hayir nasil hic tanimadigin insanlara guvenip bulusacaksin aklim almiyor. Zeka desen tip kazanmis, e koy kizi da degilsin tekirdag ok yani sosyallik de vardir, nasi bu gozu acilmamislik blair sen de beni sok ettin inan

Hayir nasil hic tanimadigin insanlara guvenip bulusacaksin aklim almiyor. Zeka desen tip kazanmis, e koy kizi da degilsin tekirdag ok yani sosyallik de vardir, nasi bu gozu acilmamislik blair sen de beni sok ettin inan
Bende yani ilk konumda ilk mesajimda bu sekilde tepki vermenizi anlayamadim ve nereye düstüm sorusunu soruyorum sayenizde. Ama derdimi acikladigimi dusunuyorum yazimda. Oyle asosyal kapanik falan bir insan degilim sadece 7yildir sevgilimden baska yakin arkadasim yok okulumdaki arkadaslarimla da basta olusmayan bir yakinlik inanin aradan zaman gecince hic olusmuyor. Merhaba iyi aksamlar modunda decam ediyor. Kadinlar kulubunde de bu tarz bir kac kinuya google da aratirken rastladim. O sekilde bende yazsam acaba var midir benim durumumda olanlar diye bir yazi paylastim. Ilk girdiginiz hangi ortamda birbirinizi taniyarak basliyorsunuz ki. Okulda da kurslarda da sosyal cevrede de insanlar tanismayarak sifirdan basliyorlar ben bu fikirden yola ciktim. Ama siz daha temkinli birisiniz biriyle sosyal hayatinizda oturup bir kahve icecek kadar guvenmiyorsaniz o sizin seciminiz. Tesekkurler ama☺

Erkek üyesin yüksek ihtimalle.
Okuduğun için tesekkur ederim

Heralde yani sanaldan hic muhabbetim olmadan biri gel kahve icelim dese hadi ordan bobrek saticisi derim. Bu forumdan bulustugum arkadaslarim da var da bi muhabbetimiz olustuktan sonra gorustuk direkt konu acan birine gel goruselim der miyim yani. Sen bence kafayi iliskiye ve derslere vermekten ulke ve cagin gerceklerinden kopmussun. Oyle sanaldan hic tanimadigin kisilerle gorusmeye can atma basina cok is gelir. Iyi forumlar cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…