- 14 Şubat 2014
- 41
- 11
- 38
- Konu Sahibi BlairWaldorf7
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni uyeyim de nereye yazabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/hemserim-memleket-nire.60/Yeni uyeyim de nereye yazabilirim
Allah Allah yeni uyesin gelmis tanisalim diyosun. Ya bobrek avcisisin ya da cok safsin. Insanlara bu kadar guvenmeyin ya da insanlari bu kadar saf yerine koymayin. Bak sana iki opsiyonlu hayat dersi cikardim calis bunaKızlar ben ankarada öğrenciyim okuyorum. Uzun süreli olan bir iliskim de var. Liseden beri en yakin arkadasim sirdasim erkek arkadasim. Fazlaca kiskanc oldugundan da yillardir herkesten kendimi soyutlamisim resmen. Bunu farkindayim ve özlüyorum kizkiza sohbetleri kizkiza gezmeler gercek dostluklari. Erkek arkadasin yeri ayri kizkiza muhabbetlerin tadi ayri. Cevremde insan yok mu illaki var. Ama dedigim gibi onlari tanidigimda yakinlik gostermedim erkek arkadasim ve gorustugumuz takilmalik arkadaslarimizin varligiyla gunlerimi gecirdim. Simdi ne okuldan ne bölümden cok yakin olmak istedigim kimse yok oyizden buraya yaziyorum kizlar yeni insanlari tanimak icin. Belli mi carrie bradshaw tarzi yillarca eskimeyecek guzel dostluklar kurariz☺ Okudugunuz icin tesekkurlerr☺
Bu konuyu acabilmek icin üye oldum asude hanimcigim☺ fikriniz icin tesekkurler ben benzer konumda ve durumda oldugum arkadaslarla tanisabilecegimden umitliyim☺ sevgilerAllah Allah yeni uyesin gelmis tanisalim diyosun. Ya bobrek avcisisin ya da cok safsin. Insanlara bu kadar guvenmeyin ya da insanlari bu kadar saf yerine koymayin. Bak sana iki opsiyonlu hayat dersi cikardim calis buna
Hic tanimadigin insanlarla niye guvenip bulusasin o zaman derdin bobrek.aviBu konuyu acabilmek icin üye oldum asude hanimcigim☺ fikriniz icin tesekkurler ben benzer konumda ve durumda oldugum arkadaslarla tanisabilecegimden umitliyim☺ sevgiler
Derdim böbrek avi demek şoktayim asude hanim bir tıpçı olarak sizi kınıyorum Ilginc bir yaklasim ama saygi duyulabilir. Iyi aksamlarHic tanimadigin insanlarla niye guvenip bulusasin o zaman derdin bobrek.avi
Sen Ankaraya koyden mi gittin okumak icin?Derdim böbrek avi demek şoktayim asude hanim bir tıpçı olarak sizi kınıyorum Ilginc bir yaklasim ama saygi duyulabilir. Iyi aksamlar
Memleketimi sormak istediniz sanirim bu kaba ifadenizle. Cevap vereyim köyden degil tekirdağ merkezden geldim ankaraya.Sen Ankaraya koyden mi gittin okumak icin?
Hayir nasil hic tanimadigin insanlara guvenip bulusacaksin aklim almiyor. Zeka desen tip kazanmis, e koy kizi da degilsin tekirdag ok yani sosyallik de vardir, nasi bu gozu acilmamislik blair sen de beni sok ettin inanMemleketimi sormak istediniz sanirim bu kaba ifadenizle. Cevap vereyim köyden degil tekirdağ merkezden geldim ankaraya.
Bende yani ilk konumda ilk mesajimda bu sekilde tepki vermenizi anlayamadim ve nereye düstüm sorusunu soruyorum sayenizde. Ama derdimi acikladigimi dusunuyorum yazimda. Oyle asosyal kapanik falan bir insan degilim sadece 7yildir sevgilimden baska yakin arkadasim yok okulumdaki arkadaslarimla da basta olusmayan bir yakinlik inanin aradan zaman gecince hic olusmuyor. Merhaba iyi aksamlar modunda decam ediyor. Kadinlar kulubunde de bu tarz bir kac kinuya google da aratirken rastladim. O sekilde bende yazsam acaba var midir benim durumumda olanlar diye bir yazi paylastim. Ilk girdiginiz hangi ortamda birbirinizi taniyarak basliyorsunuz ki. Okulda da kurslarda da sosyal cevrede de insanlar tanismayarak sifirdan basliyorlar ben bu fikirden yola ciktim. Ama siz daha temkinli birisiniz biriyle sosyal hayatinizda oturup bir kahve icecek kadar guvenmiyorsaniz o sizin seciminiz. Tesekkurler ama☺Hayir nasil hic tanimadigin insanlara guvenip bulusacaksin aklim almiyor. Zeka desen tip kazanmis, e koy kizi da degilsin tekirdag ok yani sosyallik de vardir, nasi bu gozu acilmamislik blair sen de beni sok ettin inan
Kızlar ben ankarada öğrenciyim okuyorum. Uzun süreli olan bir iliskim de var. Liseden beri en yakin arkadasim sirdasim erkek arkadasim. Fazlaca kiskanc oldugundan da yillardir herkesten kendimi soyutlamisim resmen. Bunu farkindayim ve özlüyorum kizkiza sohbetleri kizkiza gezmeler gercek dostluklari. Erkek arkadasin yeri ayri kizkiza muhabbetlerin tadi ayri. Cevremde insan yok mu illaki var. Ama dedigim gibi onlari tanidigimda yakinlik gostermedim erkek arkadasim ve gorustugumuz takilmalik arkadaslarimizin varligiyla gunlerimi gecirdim. Simdi ne okuldan ne bölümden cok yakin olmak istedigim kimse yok oyizden buraya yaziyorum kizlar yeni insanlari tanimak icin. Belli mi carrie bradshaw tarzi yillarca eskimeyecek guzel dostluklar kurariz☺ Okudugunuz icin tesekkurlerr☺
Bayan üyeyim hanfendi madem güldünüz eglendiniz hosunuza gitti yorumunuz icinde tesekkür ederim☺☺Erkek üyesin yüksek ihtimalle.
Okuduğun için tesekkur ederim![]()
Heralde yani sanaldan hic muhabbetim olmadan biri gel kahve icelim dese hadi ordan bobrek saticisi derim. Bu forumdan bulustugum arkadaslarim da var da bi muhabbetimiz olustuktan sonra gorustuk direkt konu acan birine gel goruselim der miyim yani. Sen bence kafayi iliskiye ve derslere vermekten ulke ve cagin gerceklerinden kopmussun. Oyle sanaldan hic tanimadigin kisilerle gorusmeye can atma basina cok is gelir. Iyi forumlar cnmmBende yani ilk konumda ilk mesajimda bu sekilde tepki vermenizi anlayamadim ve nereye düstüm sorusunu soruyorum sayenizde. Ama derdimi acikladigimi dusunuyorum yazimda. Oyle asosyal kapanik falan bir insan degilim sadece 7yildir sevgilimden baska yakin arkadasim yok okulumdaki arkadaslarimla da basta olusmayan bir yakinlik inanin aradan zaman gecince hic olusmuyor. Merhaba iyi aksamlar modunda decam ediyor. Kadinlar kulubunde de bu tarz bir kac kinuya google da aratirken rastladim. O sekilde bende yazsam acaba var midir benim durumumda olanlar diye bir yazi paylastim. Ilk girdiginiz hangi ortamda birbirinizi taniyarak basliyorsunuz ki. Okulda da kurslarda da sosyal cevrede de insanlar tanismayarak sifirdan basliyorlar ben bu fikirden yola ciktim. Ama siz daha temkinli birisiniz biriyle sosyal hayatinizda oturup bir kahve icecek kadar guvenmiyorsaniz o sizin seciminiz. Tesekkurler ama☺