Ankara’da normal doğumu destekleyen iyi doktor önerebilecek var mı?

pottergirl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
20
11
31
Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce tüm kontrollerimde Cihangir Çakıcı’ya gidiyordum. Kendisinden çok çok memnunum. Fakat 2019 dan itibaren normal gebelik takibini bıraktığını söyledi kendisi. Çok üzülerek başka doktor arayışına girdik eşimle ama kimse aynı güveni vermedi. Özelde doğum yapmayı istiyorum. Normal doğumu destekleyen, önerebileceğiniz iyi doktorlar varsa çok mutlu olurum.

Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce tüm kontrollerimde Cihangir Çakıcı’ya gidiyordum. Kendisinden çok çok memnunum. Fakat 2019 dan itibaren normal gebelik takibini bıraktığını söyledi kendisi. Çok üzülerek başka doktor arayışına girdik eşimle ama kimse aynı güveni vermedi. Özelde doğum yapmayı istiyorum. Normal doğumu destekleyen, önerebileceğiniz iyi doktorlar varsa çok mutlu olurum.
Merhaba b3nde 30 kasimda anne oldum. Tup bebek ile hamile kaldim. Normalde tup bebek olunca cogu dr. Sezaryene yonlendiriyor cunku zor elde edilmis bebek olarak goruluyor hakli olarak. Ama takibimi yapan dr.hic sezaryeni dusunmedi bioe benim icin cok sukur herseyde normal gidinc3 normal dogum yaptim. Koru hastanesi aslihan yazicioglu drum.hem hastaneden hem dogum ekibinden hemde doktorumdan cook memnun kaldim cok sicaklardi .. tabiki memnuniyette kisiden kisiye degisebilir oyuzden gidip on gorusme yapabilirsiniz. Gebelik takibi onemli

X