• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da Nişan mekanı kuaför önerilerinize ihtiyacım var!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

duru2017

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
26
5
6
herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum. Kasım ayında Allah izin verirse nişanım olacak Ankara'da nişan mekanları araştırıyorum çok büyük ve yemekli düşünmüyorum. 80 kişi katılacak önerdiğiniz mekanları paylaşabilirseniz çok sevinirm. ayrıca kuaför ve makyaj konusunda da işinde uzman önerebileceğiniz salonlar varsa desteğinizi alabilirim kuaförlerle pek anlaşamıyorum :)

Nişanlanacak arkadaşlara da yardımcı olması açısından ben de bulduğum yerleri, ve hazırlık sürecimi bu başlıkta sizinle paylaşmak istiyorum, hepimize hayırlı olsun şimdiden :nazar:

Nişan yerim belli oldu arkadaşlar; allah nasip ederse 22 kasımda batıkent botanik düğün salonunu tuttuk 100 kişi civarı katılacak kuru pasta, kanepe, yaş pasta, meşrubat dağıtılacak, canlı müzik olacak. Kuaföre henüz karar veremedim malesef bu konuda hala önerilerinizi belliyorum. Sözden de bi kaç detay paylaşmak istiyorum sizlerle :)

İsteme töreni ben mutfaktayken olmuş bizim kayınpeder biraz aceleci davranmış bianda yüzük taktılar bende sözlüme gümüş bi yüzük almıştım onu taktım. Çay ve yanına ikramlıklarımız oldu sonra kahvelere geçildi ben sözlüm için ayrı bi fincan hazırladım ve bol tuz koydum :-) ve söz mendili işledim nacizane tarihi heyecandan yanlış yazdım sonra da düzeltemedim malesef o_O sözlüm kahvenin tamamını da içti çok güzel bi heyecandı allah isteyen herkese nasip etsin bu heyecanları.:KK68: Sırada nişan var onları da nacizane paylaşacağım fikirlerini merak ediyorum :KK22:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 97
Back