• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da metroyu su bastı

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.578
598
34
Ankara'da aniden bastıran yağmur nedeniyle adeta göle dönen yollarda, çok sayıda araç mahsur kaldı.

fft81_mf2215500.Jpeg

ANKARA - Akşam saatlerinde Ankara'da etkisini artıran yağmur, özellikle kuzey ilçelerde etkili oldu. Trafikte ilerlemeye çalışan sürücüler, adeta göle dönen yollarda zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler yolda kaldı. Bazı araçlar orta refüjden geri dönmek zorunda kaldı. İş yerlerinin önleri suyla kaplandı. Park halindeki araçların yağmur suları arasında kaldığı görüldü. Ankara'ya deniz geldiğini söyleyen bir vatandaş, rögar kapaklarının tıkandığını ve her yağmurda aynı şeyleri yaşadıklarını dile getirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise su birikintilerinin arasında kaldı. Bazı vatandaşlar otobüs duraklarında yağmurun geçmesini bekledi.
Bu arada Ankara Metrosu7nu da su bastı. Ankaralılar metronun durumunu fotoğraflayıp Twitter hesaplarından paylaştı.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ankarada_metroyu_su_basti-1195736

Geçmiş olsun valla çok kötü olmuş az önce twitter da gördüm bende Ankara'ya resmen deniz gelmiş:ssz:
$BpX94wDIUAAoovD.jpg

su yorumcusu: ''20 yıldır yönettiğin kentte yağmur yağınca paletsiz sokağa çıkılmıyor, bi de nükleer santral yapıcam diyorsun. Gel tek tek kafamıza sık.''
''Ankara İstanbul arası denizaltı seferleri başlasın, Kadir abiyle Melih başganın yüzen kentler projesi tarihe geçsin artık. Su boşa akıyor.''

Son düzenleme:
metro yer altında yapılan bi ulaşım aracıdır yer üstünde değil o yüzden sel olan bir bölgede yer altını su basması normal mazgalmı var içerde sanki.millette ne görse isyanda valla..o zaman bahçe katında oturanlar napsın.....

Şehirlerin alt yapısı içler acısı resmen, bu başkanlar yıllardır neler yapıyor anlamıyorum belediyecilikte önceliğin alt yapıda olması lazım ki üst yapı düzgün ve sağlam olsun :ssz:

bugün bende taksim metrosuna girerken acaip korktum :1: su basarsa nereye kaççcezz :1:
geçmiş olsun Ankaralılara

Son düzenleme:
Şehirlerin alt yapısı içler acısı resmen, bu başkanlar yıllardır neler yapıyor anlamıyorum belediyecilikte önceliğin alt yapıda olması lazım ki üst yapı düzgün ve sağlam olsun :ssz:

Yok canım, saatlerimiz kapılarımız tam olsun alt yapı eksik kalsın. :ssz:

amaniiin burası carrefour kavşagı ne hale gelmiş:18::18::18:

hangi carefour ki :26: yarı ankaralıyım ya çok merak ettim yaa :27:

5 trilyon verip ankaraya giriş kapısı yapıyor ya, yer altındaki metroya su girip girmeyecegini de o mu düşünsün yani :ssz:

Anormal olan metroyu su basması değil, 21.yy da 10dk yağmurla her yerin sel olması. Ayrıca 2. fotoda su tavandan akıyor, hep böyle metroların tavanları durmadan damlıyordu zaten.

Adam üst yapıda iyi ama alt yapı sıfır!!!! Anca park bahçe yapsın hale bak bizim burdada yokuşun alt kısmı havuz olmuş 2 araba suyun içinde kalmış yazık!!! Anca Konya yolundaki yeni asfaltı tekrar kazıp yenisini atsınlar!!!!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back