• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada marketlerde satış destek elamanına ihtiyaç var?

delal49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
237
0
46
Ankara
Arkadaşlar sadece haftasonları çalışacak bayan arkadaşlara ihtiyaç var ben bi ajansta çalışıyorum geçen yıldan beri doğrudüzgün iş bulamadığımdan enazından harçlığımı çıkarıyodum bi işe girdim ordan maaşımı alamayınca market işine geri döndüm 2 günlük alacağınız ücret 76 tl ayrıca sigortanızda yatıyor garanti yer para konusunda sıkıntı yok XXXXXXXXXXXXXXXXX hiç yoktan iyidir arkadaşlar gerçekten iş bulmak zor....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar buaralar çok bakamadım kk size işi özetleyeyim iş çok kolay marketlerde görmüşsünüzdür mutlaka tattırımcı arkadaşları firmalar genelde kendi ürünleri satılsın diye yani satışı artırmak için bu tarz aktiviteler yaparlar.cumartesi pazar günleri sadece çalışılıyor çalışma saatleri sabah 11 akşam 7 arası toplamda 7 saat çalışıyosunuz kalan 1 saattede yemek ve çay molanız oluyor.iş eğlenceli arkadaşlar 2 günde alacağınız ücret 76 tl ve sigortanızda yapılıyor.

Back