Arkadaşlar karın ve bel bölgesi için liposuction düşünüyorum yorumları cok okuyorum ama insanın aklı karışıyor. Bir kaç doktor biliyorum ama bu konuda en iyisi olsun istiyorum.
Arkadaşlar karın ve bel bölgesi için liposuction düşünüyorum yorumları cok okuyorum ama insanın aklı karışıyor. Bir kaç doktor biliyorum ama bu konuda en iyisi olsun istiyorum.
merhaba ben ankarada zühtü demir hocaya oldum benim basen ve bacak içiiydi.bayagıda eskiyim 5 sene olmuştur sanırım unuttum bile ben memnun kalmıştım. benim yengem hem karın ve belden oldu.ama onun direk lipo ve yağ dokusu alındı.yeniden karın bölgesi yapıldı.onunda bayağıu oldu. olalı oda memnundu.
merhaba ben ankarada zühtü demir hocaya oldum benim basen ve bacak içiiydi.bayagıda eskiyim 5 sene olmuştur sanırım unuttum bile ben memnun kalmıştım. benim yengem hem karın ve belden oldu.ama onun direk lipo ve yağ dokusu alındı.yeniden karın bölgesi yapıldı.onunda bayağıu oldu. olalı oda memnundu.
benimde karın bölgem de sorunum bende liposuction olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sonuçları nasıl oluyor sonrası tekrar yağlanma oluyormu bir de fiyatları ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
Tabi ilk alındığında morarma ve ağrı oluyor.benim basenim ve iç bacakta tekrar yağlanma olmadı cokta kilo alıp verdiğim halde basen hiç cıkmadı zaten tekrar olması zor hücreler ölüyor alınan yerde yağ dokusu kalmıyorki ağrıda ilk haftalarda oluyor.sonra geçiyor.
Arkadaşlar uzun suredir siteye giremedim ama bu arada çokta bos durmadim doktorlarla gorustum Zuhtu hocaya gittim Fatih Oktemde gittim gorusme yaptim yarinda Kubilay Ozdille gorusecegim artik karar verip bir an once yaptirmam gerekiyor