Ankara'da lazerle vajina daraltma yardım!!!

cinasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
11
3
Merhaba tüm kadınların buluştuğu bu platformda umarım tavsiye alırım düşüncesiyle konu açtım, Ankara'da lazer yöntemiyle vajina daraltma yaptıracağım araştırma yapıyorum yaptıran memnun kalan yaptırmayı düşünen vs varmı, yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba tüm kadınların buluştuğu bu platformda umarım tavsiye alırım düşüncesiyle konu açtım, Ankara'da lazer yöntemiyle vajina daraltma yaptıracağım araştırma yapıyorum yaptıran memnun kalan yaptırmayı düşünen vs varmı, yardımlarınızı bekliyorum
Canım bende çok araştırdım bu lazerle daraltma yapanlar memnun kalmadıklarını söylediler 3 gün önce bende vajinoplasti ameliyat oldum hatta doktorum lazerle yapalım dedi istemedim memnun kalanlar olmadığı için paramı çöpe atmak istemedim ama bilmiyorum etki edenler de görmedim cerrahi işlem bence daha kalıcı gibime geliyor 😌

Ankara'da hülya kula ile görüşebilirsiniz ben daralma değil genişletme yapmıştım. Ama konuşmuştuk daraltma da yapıyor. Lazer uzun süreli etkili.olmuyor demişti. Etik ve doğrucu kibar biri. En son muayene ücreti beş yüz TL idi maddi bir probleminiz yoksa öneririm

Çok teşekkür ederim kızlar evet bende lazerle daraltmanın geçici olduğunu duydum, ama cerrahi yöntem içinde korkuyorum iyileşme süreci çok uzun sürüyormuş ama kalıcı bir etkisi varmış, ben doğum filan yapmadım sadece ilişki sırasında bolluktan ve aşırı sulanmadan şikayetçiyim, hatta bazen oluyorki gaz yapar gibi hava çıkışı oluyor çok utandırıcı bir durum yani

Çok teşekkür ederim kızlar evet bende lazerle daraltmanın geçici olduğunu duydum, ama cerrahi yöntem içinde korkuyorum iyileşme süreci çok uzun sürüyormuş ama kalıcı bir etkisi varmış, ben doğum filan yapmadım sadece ilişki sırasında bolluktan ve aşırı sulanmadan şikayetçiyim, hatta bazen oluyorki gaz yapar gibi hava çıkışı oluyor çok utandırıcı bir durum yani
Çok rahatsizsaniz cerrahiden korkmayın iki gün.agri.oluyor ben de de iç dikiş vardı sonuçta benzer işlemler.
Ama şöyle ki doğum yapıp doğum sirasida da daralttirabilirsiniz doktorunuza bı de o ihtimal var iki işlem bı arada

X