Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen
lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.
cnm msj atmışsın fakat özelden yazamıyorum burada görürsün umarım. ben çok araştırmalarım sonunda kızılayda lzrepilasyon isimli merkeze başladım. tüm cihazlar mevcut tüy yapına uygun cihazı kullanıyorlar ve gezdiğim yerlerde en hesaplı olanda burası idi. ben paket satın aldım tüm vucut bitme kadar 1750 tl. 4. seansım bitti tüylerimin çoğundan kurtuldum burayı önerebilirim. lzrepilasyon sitelerinin ismi oradan ulaşabilirsin. byee
mrb. bende tüm vücut için paket program arıyorum ama senin gittiğin yerde ıpl cihazımı yoksa diod,alex vb... cihazlar mı?[/Q
kusura bakmayın yeni okudum msjınızı. gittiğim yerde tüm cihazlar mevcut genelde alex ile işlem yapıyolar bana. zaten sitelerinide yazmıştım sanırım, oradan da ayrıntılı inceleme yapabilirsin (lzrepilasyon) tabi en iyisi arayıp görüşmek. benim buraya başlama sebebim de tüm cihazların olması ve fiyat uygunluğu oldu. ben memnun kaldım umarım sende kalırsın.
ben epilationcenter ile anlaştım, diode lazer kullanılıyor, lazer öncesi jel sürdüklerini fakat asla jilet kullanılmaması gerektiğini söylediler. temiz hijyenik bir yer ve oldukça ilgililerdi. salı günü ilk seansa gideceğim bakalım paylaşırım deneyimlerimi.
bu arada ben 13 seana alex e gittim genital bölgeden ve yüz bölgemden kesinlikle bir fayda görmedim, bacaklarım ve kollarımda tam bitmedi ama oldukça azaldı. 13 seansa da azalsın bir zahmet :) alex için boşuna para verdiğimi düşünüyorum umarım diode ile kurtulurum bu derdimden
ben epilationcenter ile anlaştım, diode lazer kullanılıyor, lazer öncesi jel sürdüklerini fakat asla jilet kullanılmaması gerektiğini söylediler. temiz hijyenik bir yer ve oldukça ilgililerdi. salı günü ilk seansa gideceğim bakalım paylaşırım deneyimlerimi.
bu arada ben 13 seana alex e gittim genital bölgeden ve yüz bölgemden kesinlikle bir fayda görmedim, bacaklarım ve kollarımda tam bitmedi ama oldukça azaldı. 13 seansa da azalsın bir zahmet :) alex için boşuna para verdiğimi düşünüyorum umarım diode ile kurtulurum bu derdimden
hangi bölgeler için ne kadar ödüyorsun mesajla yazabilir misin?
Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen
lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.
6 yıl geçmiş üstünden :) sonuç ne oldu.Özkan dermatoloji tavsiye ederim. Klinik doktor Nihat Özkan a aitmiş, temiz ve düzgün bir yer. Ben gittim, memnun kaldım.
6 yıl geçmiş üstünden :) sonuç ne oldu.
Ay ne güzel. Darısı başım :) Düzgün bir yer arıyorum Ankara'da ama kafam çok karışıkBacaklarım bildiğin bitti kız, sonuç gayet iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?