Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen
lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.
Canim yedinci caddede vardi ben gittim 6 defa. Maya sante. Biraz pahalli ama emin ol degdi.
canım ben mithatpaşada nihat özkan isimli cildiye dr nun muayenehanesinde yaptırdım..çok memnun kaldım..dr kendi yapmıyor..estetisyenleri var onlar yapıyo..kendisi de arada kontrol ediyor..gerekirse ilaç filan veriyo..çok ilgilidir...koltukaltıma ve yüzüme yaptırmıştım..tavsiye ederim
Teşekkür ederim, bende senin yaptıklarının aynısını yaptıracağim. Fiyatlar nasıl?
fiyatları için bişey söyleyemem..ben yaptıralı çok uzun zaman oldu..sana adresi yazayım kızılaya bir gittiğinde görüş..benim adımı ver..burda yaptırmış memnun kalmış filan de..adım esra ipekkan..pazarlık da yap..
necatibey caddesi no:13-3 kat:2 kızılay
sana yardımcı olurlar..bi görüş fikir edin
Ben tum vucut gittim. Yani kolumun alti ozel bolgem ve tum bacak. 600 la basladi. En son gittigimde 300 falan verdim tuyleim azaldigi icin. Ama tek tek fiyatlarini bilmiyorum yani sadece kol alti sukadar fiyat diyemicem
Merhabalar.
Ben de uzun süredir arayıştayım.
Bazı arkadaşlarım Çankaya'da özel bir klinikte yaptırıyordu, bacaklarında yanıklar oldu.
Yine aynı şekilde başka yere giden arkadaşlarımın çoğundan buna benzer şikayetler aldım.
Ablamın arkadaşlarının gittiği bir merkez varmış, çok memnunlar.
3.seansları geçtiğimiz haftaydı be neredeyse tüy sorunlarının yarılandığını, herhangi bir yanma durumunun olmadığını söylediler.
Bu hafta oraya görüşmeye gideceğiz.
Kızılayda park bulvar cafenin olduğu binadaymış.
Adını görüşmeye gittiğimde öğrenip, yazarım.
Onlar yarım bacak, paket bölgesi, koltukaltı için 400'e anlaşmışlar.
1 ay seans 1 ay tarama olarak yapıyormuş merkez.
Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen
lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.
Özkan dermatoloji tavsiye ederim. Klinik doktor Nihat Özkan a aitmiş, temiz ve düzgün bir yer. Ben gittim, memnun kaldım.
merhaba.özkan dermatolojiye ne kadar süre gittin.tüy yapın nasıl memnun kaldınmı bende genital düşünüyorum ve tüylerim açık gibi.lütfen yardımcı olurmusun?
Şekerim tenim buğday rengi, kıllarım siyah ve kalın, bayağı kıllıyım yani :) Yüz ve bacak için gittim , bacaktan çok memnunum, yüzdeki etkilerini daha yeni yeni görmeye başladım. Bacaklarıma toplam 10 seans gittim galiba (toplam 2 yıl, ama insanlar genelde daha az gidiyor, ordakiler bie kıllarımın bu kadar inatçı olmasına şaştı kaldı :) )
Genitale yorum yapamicam , bir görüş ve dene deriim.
Ben tum vucut gittim. Yani kolumun alti ozel bolgem ve tum bacak. 600 la basladi. En son gittigimde 300 falan verdim tuyleim azaldigi icin. Ama tek tek fiyatlarini bilmiyorum yani sadece kol alti sukadar fiyat diyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?