• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Lazer

perle_ocean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
20
0
36
Ankara
arkadaşlar ankarada lazer yapan poliklinikleri araştırdım biliklerimi sizinle paylaşıyım

1.xxxxxxxxxx: yarım bacak, genital, koltukaltı 4 seans 350 5. seans bedava, sonraki seanslarda indirim var
2. xxxxxxxxx: bu bölgelere toplamda 430 gibi bi fiyat verdi
3. xxxxxxxx: yukarıda saydığım bölümler 1 yıllık sözleşme imzalanarak 8 seanslık bi program veriliyor,fiyatı 1290 lira. kredi kartıyla taksitlendirme yapılırsa fiyat artıyor. ama 1 yıllık sözleşme olması kafamı karıştırdı
4.xxxxx dye bi yer var bi kaç yerde iyi demişler ama ben gitmedim ankaralife olarak ismi değişmiş fatma yıldız diye bir dermatologla çalışyorlarmış
5. xxxxx var ama haklarında bir bilgim yok

bu polikliniklerden her hangi birine gidip memnun kalan veya kalmayan arkadaşlardan cevap bekliyorum. veya da sizin bildiğiniz memnun kaldığınız başka yerler varsa beni bilgilendirmenizi istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de ankarada lazer merkezi araştırıyorum ama bu forumda okuduklarımla çok bilgi sahibi oldum.Bir kere gittiğin yer güzellik merkezi değil kesinlikle doktoru bulunan bir poliklinik olsun.Bir de mutlaka kullandıkları makineleri ve markalarını öğren.Ben de bir kaç yere mesaj attım bulabildiklerimi paylaşayım.
1-xxxxxxxxx: Koltukaltları=100 Bikini Bölgesi=150 Genital=250 Bikini+Genital=350 Üst Bacak=400 Alt Bacak= Tüm Bacak=800 (Diğer bölgelerinde fiyatları var elimde mail atmışlardı bana,isteyen olursa onları da yazabilirim.Cihazlarıyla ilgili bilgi web sitelerinde var mıydı hatırlayamadım)
2-xxxxMerkezlerinde Diode cihazı kullanıyorlarmış ama hangi marka diode belirtmemişler.Burada da Koltukaltı=50 Tüm Bacak=400.Ayrıca tüm bacak koltuk altı ve genitali kapsayan paket programalrı varmış,o da 500tl miş.(Bunlar seans ücretleri tabi)
3-xxxxxxxxx][/U] bu linkte mevcut.Ama genel olarak söylemek gerekirse Koltukaltları:80 Tüm Bacak=300 Genital=100 Bikini(popo arası dahil):180 ama linke tıklarsanız birkaçının beraber olduğu paket fiyatlarını ve diğer fiyatları da görebilirsiniz.Bu merkezde de epicare, LP, LPX ve LPX Duo lazer cihazları kullanılmakta.(üç farklı model Aleksandrite Lazer (zimmer soğutuculu) ve bir adet Nd-Yag Lazer) Atış hızlarını da biz belirleyebiliyormuşuz.Görüşmek ve muayene için dilediğiniz zaman gelin diye mailde belirtmişler.
4-xxxxxxxxx:Kliniğimizde lazer epilasyonda Alexandrite, N-dyag ve Diode lazerler kullanılmaktadır. Hangi cihazın kullanılacağı kişinin cilt ve kıl tipine göre belirlenmektedir.Genital bölge lazer seans ücreti 100 TL, koltuk altı 80 TL.,yarım kol 150 TL., tüm bacak da 300 TL. dir. Ayrıca geçerli kampanya koşullarımız şöyledir.Kampanya fiyatları tüm bacak,genital,koltuk altı seans ücreti 500 tl.dir. Uygulamalar SGK kapsamında değildir.Dört seans peşin ödendiğinde dört seansta biz hediye ediyoruz.(4+4 seans 2000 TL. peşin 2250 Kredi kartına 10 taksit-*Bonus ya da Axess kredi kartlarında geçerlidir)Cihazlar hava soğutmalıdır.Kliniğimizde iğneli epilasyon yapılmamaktadır.(Bana gelen maili olduğu gibi kopyaladım buraya)

Benim bulabildiklerim bu kadar,ben bu forumda doktor bir bayanın öncelik olarak Fotona xp max nd/yag lazeri ve sonra da alexandrite epicare lazeri önerdiğini okumuştum.Bunu da kızılayda Dr.Nihat Özkan'ın sahip olduğu Özkan dermatoloji,Lazer kliniği mi ne varmış,ordaymış bu aletler.Yeri necatibeydeymiş.Ama net adresi olmadığı için mail atamadım,bu hafta içinde gidip fiyat almayı düşünüyorum.Bir de Herion adlı merkezde varmış bu aletler ama orası da Tunalı civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam,bana uzak kaldığı için Kızılay benim tercihim.Ben şu anda yenimahallede bir yere gidiyorum ama gittiğim yer malesef Ipl marka lazer cihazı kullandığı için değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar bende ankarada bir merkezle görüştüm.tüm bacak bin tl yanında da koltuk altı ve genitali hediye yapıyorlar.yalnız para peşin.sözleşme imzalanılıyor.merkezin adını söylememde sakınca var mı bılemıyorum ama..sizce nasıl arkadaşlar???

Arkadaşlar bende ankarada bir merkezle görüştüm.tüm bacak bin tl yanında da koltuk altı ve genitali hediye yapıyorlar.yalnız para peşin.sözleşme imzalanılıyor.merkezin adını söylememde sakınca var mı bılemıyorum ama..sizce nasıl arkadaşlar???

canım reklamını yapmadıktan sonra sakınca olur mu bilemiyorum,form kurallarını okumak lazım ama biz yukarda belirttik,acaba doğru mu yaptık:26: peki kullandıkları cihazın adı ne,bence önce cihaz önemli sonra da cebimize uygun olması.Eğer ipl markaysa kesinlikle uzak dur.Ben bu formu okumadan gittim Ipl le koltuk altımı yaptırdım 4 seans,bacaklarıma da bitiş garantili 800 tl verdim.Bacaklarıma daha ilk seansıma gittim,oraya devam edeceğim mecburen.Ama koltuk altıma seans başına ödediğim için bıraktım başka yer arıyorum şimdi.Mağdur olmamak için cihazın markasını,modelini,atış hızlarını her şeyini öğren canım.

cnm ben xxxxxxxxx a gittim pek memnun kalmadim diode yaptilar bana ama yarim bacagi hemen 10dkda taradilar olur mu ya? zaten dokulmeyenler var. ama kimseye engel olmak istemem sakin anti-reklam olarak algilamayin

arkadaşlar benim yazdığım polikliniklerin ismi duruyo ama sizinkileri göremiyorum. mümkünse yazdıklarınızı bana özelden atarmısınız??

Back