Hanımlar selam, ben evlenmeden 2 ay once lazere basladım hızlandırılmıs seansa aldılar benı. dügünüm ekım sonuydu onlar eylul basında ılk seansımı yaptılar bıde hatayda yaptırdım, ankaraya yerlesıcem dıye bıdaha gelemıycem o yuzden dugune kadr an azından 3 4 seans yaptırayım dedım. Aynen de oyle oldu bu arda her seansta 160 tl odedım. Komple bacak ozel bolge arka bolge koltuk altı 100 tlydı bıde kısa suren bı bolge hedıyeydı bende popo ustunu tercıh ettım. Boyle bebek tuylerı oluyor ya orda kurtulmak ıstedım. Ekstrada bel boslugu ve gobek aldırdım 30-30 160 tlye gelıyordu ıste her seansım. Buz lazerdı 7 - 8 seansta bıtıyor. daha 2.seansta baya farkedıldı kendılıgnden dokuluyordu falan. Dugyne kadr 3 defa gıttım. Evlebdıkten sonrada 2 defa gıttım ıste 5 seans yapmıs oldum 2 seansım kaldı ama son 4 ve 5 seansım baya aralıklı oldu yanı ıkı uc ay sonra gıdıyorfum arada cıkıyor du mecburen agdayla alıyordum sımdı son 2 seasnım kaldı ama en son subatta gittim lazere 4 aydır gidemıyorum. Hatayda cok uygun lazer fiyatları oda bıldıgınz hastane ortamı gıbı hıjyenık ve tertemız kocaman salonlar. Ankaraya geldım bıyerke gorustum komple 2100 tl ddıler tabı kompleden kasıtları ozel bolge yarım bacak koltuk altı. Ee gobek bel üst bacak arka bölge vs bunlar nerde dedım oralar ekstraya gırıyor dedi cok sasırdım artık kac seanstı unuttum ama bına yıkık dokuk ıcerısı normal kucuk dukkan gıbı bısey nıye bu kadr pahalı anlamadım. Esımde ankarada estetık akademı mi ne oyle bıyere gıdıyor sadece gogse 1200 tl oduyor oda bır bucuk yıldır gıdıor yanı onunda son seasnı kalmıs senıde oraya gotureyım dedı sadece gogse okadr alan komple ne alır kım bılır dedm simdilik arastırıyorum hala yenımahallede ve buraya yakın cıvarda uygun ve temız lazer epılasyob nerede yaptırabilirım yasak degılse bılgı verırmısınz. Ha bırde yenımahallede su küllü ombreler oluyor ya onu yaptırabılcegım bı kuafor onerır mısınz ben sacım omuzlarımda mesela hatayda küllü sarı ve gri tonlarda ombreler yaptırırdım 90-100 verırdım butda bıyere sordum en uygun ben yaparım dıyor oda 350-400müş dahada uygununu bulamazmısım ankara gibi biyerde
okadr kısa ve ıbce saca buda cok dıye dusundum. Kuafor ve lazer epıalsyıb onerısınde bulunur musunz hanımlar. Yenımahalle ve cıvarı