Lazer Epilasyon Ankarada lazer

Eydina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
929
563
18
Hanımlar selam, ben evlenmeden 2 ay once lazere basladım hızlandırılmıs seansa aldılar benı. dügünüm ekım sonuydu onlar eylul basında ılk seansımı yaptılar bıde hatayda yaptırdım, ankaraya yerlesıcem dıye bıdaha gelemıycem o yuzden dugune kadr an azından 3 4 seans yaptırayım dedım. Aynen de oyle oldu bu arda her seansta 160 tl odedım. Komple bacak ozel bolge arka bolge koltuk altı 100 tlydı bıde kısa suren bı bolge hedıyeydı bende popo ustunu tercıh ettım. Boyle bebek tuylerı oluyor ya orda kurtulmak ıstedım. Ekstrada bel boslugu ve gobek aldırdım 30-30 160 tlye gelıyordu ıste her seansım. Buz lazerdı 7 - 8 seansta bıtıyor. daha 2.seansta baya farkedıldı kendılıgnden dokuluyordu falan. Dugyne kadr 3 defa gıttım. Evlebdıkten sonrada 2 defa gıttım ıste 5 seans yapmıs oldum 2 seansım kaldı ama son 4 ve 5 seansım baya aralıklı oldu yanı ıkı uc ay sonra gıdıyorfum arada cıkıyor du mecburen agdayla alıyordum sımdı son 2 seasnım kaldı ama en son subatta gittim lazere 4 aydır gidemıyorum. Hatayda cok uygun lazer fiyatları oda bıldıgınz hastane ortamı gıbı hıjyenık ve tertemız kocaman salonlar. Ankaraya geldım bıyerke gorustum komple 2100 tl ddıler tabı kompleden kasıtları ozel bolge yarım bacak koltuk altı. Ee gobek bel üst bacak arka bölge vs bunlar nerde dedım oralar ekstraya gırıyor dedi cok sasırdım artık kac seanstı unuttum ama bına yıkık dokuk ıcerısı normal kucuk dukkan gıbı bısey nıye bu kadr pahalı anlamadım. Esımde ankarada estetık akademı mi ne oyle bıyere gıdıyor sadece gogse 1200 tl oduyor oda bır bucuk yıldır gıdıor yanı onunda son seasnı kalmıs senıde oraya gotureyım dedı sadece gogse okadr alan komple ne alır kım bılır dedm simdilik arastırıyorum hala yenımahallede ve buraya yakın cıvarda uygun ve temız lazer epılasyob nerede yaptırabilirım yasak degılse bılgı verırmısınz. Ha bırde yenımahallede su küllü ombreler oluyor ya onu yaptırabılcegım bı kuafor onerır mısınz ben sacım omuzlarımda mesela hatayda küllü sarı ve gri tonlarda ombreler yaptırırdım 90-100 verırdım butda bıyere sordum en uygun ben yaparım dıyor oda 350-400müş dahada uygununu bulamazmısım ankara gibi biyerde okadr kısa ve ıbce saca buda cok dıye dusundum. Kuafor ve lazer epıalsyıb onerısınde bulunur musunz hanımlar. Yenımahalle ve cıvarı

bulunamayız valla saçını git hatayda yaptır ben de memlekette yaptırmıştım, tekrar gitmeyi bekliyorum yaptırmak için, lazeri de ankarada bir yer bulmak için didik didik araştırıyorum ama fiyatşar dediğin gibi

Aynen ya esımın gıttıgı bır yer vardı oraya gıdeyım dedım sadece ozel bolgeye 400 tl dedı ben de memelekte sık gıdemıyorum dıye mecburen agdaya dondum gerı. Su viveet marka agda makınesıyle kartuş alıyorum bırde agda bandı evde kendım yapıyorm

Ucuz biyere gidersen hiç bir zaman bitmez.O halde de bir sürü paranız gider.Kuaför konusunda bişey diyemem ama lazer epilasyon için Özel Clnc Medilife ı önerebilirim.Ben %80 sonuç aldım tekrarlama olmadı.Seaslar biteli zaman geçti.

Valla sımdı yok tek tuk cıkıyo seansm tam bıymemıstı. Memeleketede gıdıp gelemıyorm dıye devam edemıyorm. Ankarada devam edeym dedm hamıle kaldım. Rısklı gebelık gecıryorm smdı lazerde zarar verır dıye korkuyorm evde agda yapmaya basladm

Zaten hamilelik sürecinde olmaz idare edin bebiş gelince dünyaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…