Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon ?

Bahçelievler 7. Cadde'de Minerva Polikliniği var, hem oldukça uygun hem de sahibi Hatice hanım çok ilgili. Kolaltında 4. seansım bitti ve neredeyse tüylerimin çoğunluğundan kurtuldum. Kesinlikle öneririm.

Arkadaşlar Ankara'da önereceğiniz iyi bir yer var mı?

Hayatım bildiğim kadarıyla Minerva da diode var üstelik orada duvarların sıvası dökülüyor. Sağlık merkezi için terkedilmiş bir hava var. O cihaz ile uğraşır durursun. Alexandrite varken diode gidilmez. Hele ki cihaz Candela kullanan bir yere git ki kısa sürede çözüm al. Epl lerde candela var ama oralarda bir gördüğün kişiyi bir daha göremeyebiliyorsun. Kızılay da Candela kullanan Clnc Medilife Poliklinik var. İstikrarlı bir yer. Yıllardır aynı kişiler çalışıyor ve sonuçaları çok iyi. Bak orayı öneririm. www.cliniclazer.com dan ulaşabilirsin

Oldukça nezih bir kliniğe böyle bir iftira atacak kadar düşmek ne kadar da utanç verici olsa gerek. Merak etmeyin; gayet temiz bir yerdir, 7. Cadde'nin göbeğinde tertemiz bir merkezleri var. Senelerdir bu işin içinde olan oldukça özverili insanlar. Şu zamana dek yönlendirdiğim herkes çok memnun kaldı.

Gidip görüşmenizi tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

Bunu yazmak için mi üye oldunuz

merak etmeyin siz burda kim reklam yapıyor
yazım şeklinden anlaşılıyor

Bunu yazmak için mi üye oldunuz

merak etmeyin siz burda kim reklam yapıyor
yazım şeklinden anlaşılıyor

elifor clinic lazer denen yerin reklamını yapıyor hem de daha önce 3 kez siteden atılmış reklam yaptığı için.

elifor clinic lazer denen yerin reklamını yapıyor hem de daha önce 3 kez siteden atılmış reklam yaptığı için.

elifor isimli kullanıcının reklam yaptığı anlaşılıyor zaten...

itiraf etmek gerekirse elifor isimli kullanıcının kötülediği merkezi, kk da daha ilk mesajı olan biri savununca

bende acaba royalthunder isimli kullanıcının bu yerle bir bağlantısı mı var diye düşünmüştüm

Ben lazere başlamadan önce çeşitli yerlere göüşmelere gittim ancak pek ikna olamadım. Tesadüf eseri Park Bulvardan çıkarken Clnc Lazer'i farkedip girdim ve görüştük ancak kaygılarım devam ediyordu. Beni bir müddet misafir ettiler ve gelen insanlarla görüşme imkanı sağladılar. Bu sayede önyargılarımdan kurtulmuş oldum. Çokta memnun kaldım. Daha sonra düzenli olarak seanslar belirleyip seanstan sonra 10 gün içerisinde falan ücretsiz kontrole çağırdılar. İşlemler doktor kontrolünde yapıldı. Sıra geldi fiyat konusuna . Ben 7 seansa 2.800 tl ödedim. Ayrıca çalışanların oradaki insanlara yaklaşımıda cok güzel. Bizlere yardımcı olabilmek için herşeyi yapıyorlar. Sizlere tavsiye edebileceğim biryer.

Son düzenleme:
Ben 4seanstir ankarada eskomed lazere gidiyorum alexle yapiyorlar ama bacak tuylerim azalacagina artti ve siyahlasti üstelik de oldukca esmer acik tenli biriyim. Bir de makine direk tene temas ediyor, bu yüzden hijyen konusunda da ciddi endiselerim var ama bildiğim başka bir yer yok memnun kaldiginiz yerler varsa onerilerinizi bekliyorum kızlar ankara için..

elit güzellik merkezi var kızılay ve tunalı'da. burayı kesinlikle önermem . daha bugün genital bölgemi yaktılar çalışanlar makinayı kullanmayı bilmiyorlar sanırım ayrıca hiç güleryüz denen birşey de yok insanlarda.

Bahçeliye gideceksen Dr. Seval Karasatı var, cihazı alexandrite, ortam da temiz. Zaten doktor birebir ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…