Ankara'da Lazer Epilasyon

Arkadaşlar ben de bu eylül ayında Ankara'da bir yerde epilasyona başlamak istiyorum ama fazla araştırmaya vaktim olmadı. Yöntemleri de bilmiyordum okurken öğrendim ütüleme vs.
Benim için fiyat da önemli tabi ama sağlık ve memnuniyetten daha önemli değil, yani uzun yıllar memnun kalıcaksam gereken ücreti vermeye hazırım. Yazılanları biraz okuduktan sonra kabuk tutma, kabarma, tüylerin fazlalaşarak geri dönmesi gibi yazılar beni gerçekten korkuttu çok tüylü biri değilim zaten ve en azından genital bölgeden kurtulayım derken, başlamışken hepsine gidiyim dedim sonradan
Yani önceden gitmiş ve hala memnun olanlar da yazabilirlerse çok sevinirim çünkü seanslar bittikten bir süre sonra tekrar başladığını yazanlar da çok olmuş.

Yer adı vermek isteyenler özelden yazabilirler çok mutlu olurum onun dışında yardımcı olucaklara da şimdiden çok teşekkürler

Canım tunalı hilmi nills klinik var, oyle guzellik salonu falan degil, dermatolog yapıyor. Ben gecen kış paket ve yüz haric 8 seansa toplam 1.500 verdim. Memnun kaldım acıkcası, en az 10 tane makineleri mevcut, her cilt tipine, her kıl tipine her bolgeye farklı makine ile yapıyorlar. Bir ara derim, ne oldugu belirsiz guzellik merkezleriyle karıstırma, onlarada bulasma. Memnun kalıcagına emin olabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lazer epilasyon ilk basta bitiriyor ama sonra eskisinden daha kotu cikiyor. Bununla ilgili konum var bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…