- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Bu lazer epilasyon hakkında da herkes farklı bir şey söylüyor yoksa ben de arıyorum Ankara'da gerçekten iyi bir yer.
Ama daha doğru düzgün kuaför bile bulamadım
Bir güzellik uzmanıyla tanışmıştım kuaförde sakın yaptırma sakın diye başımın etini yedi.
Kuzenimde 9 seans gitmişti İstanbulda ilk 1 yıl memnundu sonra sakal gibi çıktı.
İnternette çoğu kişi memnun gerçi bilemedim.
Umarım bu konu vasıtasıyla da aydınlanırız.
Burdan isim vermek dogru mu bilemedim. Benim 3 seans ve 3 kontrolum bitti simdilik memnunum. 3 seans sabit fiyat odedim 4.de fiyat dusecek. Ablam ayni poliklinige gitti alt bacak ve koltuk alti harika oldu, pakete basladi. bir de leke olusuyomus bazilarinda seanslardan sonra, en korktugum oydu cunku cildim cok hassastir. Cok sukur hicbir yerimde leke olmadi. Fiyat olarak ucuz diil ama temiz bir poliklinik calisanlari da iyiler. Tavsiye ederim... Gop ta.
ankara'da mı oldunuz? mümkünse yeri ve kullanılan makineyi söyleyebilir misiniz? güzellik merkezi miydi?Ya kızlar bende birsey soracam ben 1yila yakin gittim ve tuylerim tamamen bitmisti sonra hamile kaldim simdi acayip cikti normalindende fazla sizdede oldumu gebelikte?
ankara'da lazer epilasyon için hastane, klinik/poliklinik önerisine ihtiyacım var. alanında doktoru bulundurmayan bir güzellik merkezi düşünmüyorum.
forumda gezdiğimde çok fazla konu var ve reklam amaçlı üyeliklerden ve çok az sayıda mesajı olan üyelerden geçilmiyor. bu yüzden bu konulara güvenemedim. şöyle deneyimi olan, asla gitme veya mutlaka git diyebilecek veya lazer konusunda önerisi olabilecek, forumda ilk mesajı olmayan27:) birilerinden yorum bekliyorum.
merak ettiğim konular, fiyatlar, seans aralıkları, tüm vücut için mi yoksa seans olarak mı anlaşma, makineler hakkında deneyimler, vs...
Bu lazer epilasyon hakkında da herkes farklı bir şey söylüyor yoksa ben de arıyorum Ankara'da gerçekten iyi bir yer.
Ama daha doğru düzgün kuaför bile bulamadım
Bir güzellik uzmanıyla tanışmıştım kuaförde sakın yaptırma sakın diye başımın etini yedi.
Kuzenimde 9 seans gitmişti İstanbulda ilk 1 yıl memnundu sonra sakal gibi çıktı.
İnternette çoğu kişi memnun gerçi bilemedim.
Umarım bu konu vasıtasıyla da aydınlanırız.
Evet katiliyorum. Lazer epilasyon bolumundeki konular cabuk kirleniyo..
Bende ankarada ariyorum. Gop'taki klinigin adini ogrenebilir miyiz ve seans ucretini?
bende yaklaşık 2 yıldır devam ediyorum şimdiye bitmesi gerekirdi ama çok aksattım ağrı eşiğimde düşük, seanslarda canım çok yanıyordu. şu ana kadar yaptırdığım kadarıyla epey azalma oldu. ümitköy de bu bahsettiğim. temiz ve güvenilir bi klinik, fiyat olarak da diğer yerlere nazaran uygun.
bikini ve koltuk altını 100 tl ye yapıolar ben tabi eski müsteriyim bu yıl zam gelmiş olabilir ama cüzi bi artırım olmuştur diye düşünüyorum.
nerdeyse her gittiğimde soruyorum bu işlem ömürlük değil mi bunca acı çekiyorum bari deysin diyorum :) kesin konuşuyorlar tekrar çıkma gibi bi ihtimal yok diye. duyumlarımı söyledim. bi kaç yıl sonra çıkıyormuş dedim jel li yapılan makinalarda belli bi zamanda çıkma oluyormuş dediler.
Hayatım kızılay da Özel Clnc Medilife polikilinik var. www.cliniclazer.com Git görüş sonra karar ver derim. Bu konuda profesyonel olmuşlar. Otur bekleme salonuna gelen giden insanların memnuniyetine bak, karar vermen kolaylaşır.
kuzenin neresine lazer yaptırmıştı? salak gibi çıktı demişsin de yüze mi yaptırdı? yüze lazer önermiyorlar incelediğim kadarıyla.
umarım aydınlanırız. :)
ben de lekeden çok korkuyorum o yüzden önce koltuk altından başlamak istiyorum. bacaklar falan mahvolur sonra
bana kalırsa yer ismi ve fiyat paylaşımı olsun özellikle senin gibi belli bir mesaj sayısına ulaşmış kişilerin verdiği yerler daha önemli. sonra 5-10 mesajlı olan insanlar dolup rahat rahat yer ismi söylüyor. :/
ödemeyi peşin mi yaptın yoksa ilk gittiğinde ilk 3 seans şu fiyat sonra şu fiyat şeklinde bir fiyatlama yapıp her senasta mı ödeme yapıyorsun? tamamen bitmesi konusunda yüzde kaç oran verdiler? cilt rengin ve sana önerilen ve kullanılan makine hakkında bilgi verirsen faydalı olur. sevgiler.
yani inanın şu mesajınızdan sonra gideceğim varsa da gitmem. benim konun açma sebebim zaten sizin gibi reklam amacıyla gelmiş kişileri eleyebilmek, ilk mesajımda da belirtmişim. dediğim gibi reklam değil yaptıranlardan ve araştıranlardan subjektif görüş bekliyorum. reklam her yerde var. tüm mesajlarınızda olduğu gibi. iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?