• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Lazer Epilasyon

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
ankara'da lazer epilasyon için hastane, klinik/poliklinik önerisine ihtiyacım var. alanında doktoru bulundurmayan bir güzellik merkezi düşünmüyorum.

forumda gezdiğimde çok fazla konu var ve reklam amaçlı üyeliklerden ve çok az sayıda mesajı olan üyelerden geçilmiyor. bu yüzden bu konulara güvenemedim. şöyle deneyimi olan, asla gitme veya mutlaka git diyebilecek veya lazer konusunda önerisi olabilecek, forumda ilk mesajı olmayan(:27:) birilerinden yorum bekliyorum.

merak ettiğim konular, fiyatlar, seans aralıkları, tüm vücut için mi yoksa seans olarak mı anlaşma, makineler hakkında deneyimler, vs...

Bu lazer epilasyon hakkında da herkes farklı bir şey söylüyor yoksa ben de arıyorum Ankara'da gerçekten iyi bir yer.

Ama daha doğru düzgün kuaför bile bulamadım :5:

Bir güzellik uzmanıyla tanışmıştım kuaförde sakın yaptırma sakın diye başımın etini yedi.

Kuzenimde 9 seans gitmişti İstanbulda ilk 1 yıl memnundu sonra sakal gibi çıktı.

İnternette çoğu kişi memnun gerçi bilemedim.

Umarım bu konu vasıtasıyla da aydınlanırız.

Burdan isim vermek dogru mu bilemedim. Benim 3 seans ve 3 kontrolum bitti simdilik memnunum. 3 seans sabit fiyat odedim 4.de fiyat dusecek. Ablam ayni poliklinige gitti alt bacak ve koltuk alti harika oldu, pakete basladi. bir de leke olusuyomus bazilarinda seanslardan sonra, en korktugum oydu cunku cildim cok hassastir. Cok sukur hicbir yerimde leke olmadi. Fiyat olarak ucuz diil ama temiz bir poliklinik calisanlari da iyiler. Tavsiye ederim... Gop ta.

Ya kızlar bende birsey soracam ben 1yila yakin gittim ve tuylerim tamamen bitmisti sonra hamile kaldim simdi acayip cikti normalindende fazla sizdede oldumu gebelikte?

Evet katiliyorum. Lazer epilasyon bolumundeki konular cabuk kirleniyo..

Bende ankarada ariyorum. Gop'taki klinigin adini ogrenebilir miyiz ve seans ucretini?

Bu lazer epilasyon hakkında da herkes farklı bir şey söylüyor yoksa ben de arıyorum Ankara'da gerçekten iyi bir yer.

Bir güzellik uzmanıyla tanışmıştım kuaförde sakın yaptırma sakın diye başımın etini yedi.

Kuzenimde 9 seans gitmişti İstanbulda ilk 1 yıl memnundu sonra sakal gibi çıktı.

kuzenin neresine lazer yaptırmıştı? salak gibi çıktı demişsin de yüze mi yaptırdı? yüze lazer önermiyorlar incelediğim kadarıyla.
umarım aydınlanırız. :)

Burdan isim vermek dogru mu bilemedim. Benim 3 seans ve 3 kontrolum bitti simdilik memnunum. 3 seans sabit fiyat odedim 4.de fiyat dusecek. Ablam ayni poliklinige gitti alt bacak ve koltuk alti harika oldu, pakete basladi. bir de leke olusuyomus bazilarinda seanslardan sonra, en korktugum oydu cunku cildim cok hassastir. Cok sukur hicbir yerimde leke olmadi. Fiyat olarak ucuz diil ama temiz bir poliklinik calisanlari da iyiler. Tavsiye ederim... Gop ta.

ben de lekeden çok korkuyorum o yüzden önce koltuk altından başlamak istiyorum. bacaklar falan mahvolur sonra :53:

bana kalırsa yer ismi ve fiyat paylaşımı olsun özellikle senin gibi belli bir mesaj sayısına ulaşmış kişilerin verdiği yerler daha önemli. sonra 5-10 mesajlı olan insanlar dolup rahat rahat yer ismi söylüyor. :/

ödemeyi peşin mi yaptın yoksa ilk gittiğinde ilk 3 seans şu fiyat sonra şu fiyat şeklinde bir fiyatlama yapıp her senasta mı ödeme yapıyorsun? tamamen bitmesi konusunda yüzde kaç oran verdiler? cilt rengin ve sana önerilen ve kullanılan makine hakkında bilgi verirsen faydalı olur. sevgiler.

Ya kızlar bende birsey soracam ben 1yila yakin gittim ve tuylerim tamamen bitmisti sonra hamile kaldim simdi acayip cikti normalindende fazla sizdede oldumu gebelikte?
ankara'da mı oldunuz? mümkünse yeri ve kullanılan makineyi söyleyebilir misiniz? güzellik merkezi miydi?

bende yaklaşık 2 yıldır devam ediyorum şimdiye bitmesi gerekirdi ama çok aksattım ağrı eşiğimde düşük, seanslarda canım çok yanıyordu. şu ana kadar yaptırdığım kadarıyla epey azalma oldu. ümitköy de bu bahsettiğim. temiz ve güvenilir bi klinik, fiyat olarak da diğer yerlere nazaran uygun.
bikini ve koltuk altını 100 tl ye yapıolar ben tabi eski müsteriyim bu yıl zam gelmiş olabilir ama cüzi bi artırım olmuştur diye düşünüyorum.

nerdeyse her gittiğimde soruyorum bu işlem ömürlük değil mi bunca acı çekiyorum bari deysin diyorum :) kesin konuşuyorlar tekrar çıkma gibi bi ihtimal yok diye. duyumlarımı söyledim. bi kaç yıl sonra çıkıyormuş dedim jel li yapılan makinalarda belli bi zamanda çıkma oluyormuş dediler.

ankara'da lazer epilasyon için hastane, klinik/poliklinik önerisine ihtiyacım var. alanında doktoru bulundurmayan bir güzellik merkezi düşünmüyorum.

forumda gezdiğimde çok fazla konu var ve reklam amaçlı üyeliklerden ve çok az sayıda mesajı olan üyelerden geçilmiyor. bu yüzden bu konulara güvenemedim. şöyle deneyimi olan, asla gitme veya mutlaka git diyebilecek veya lazer konusunda önerisi olabilecek, forumda ilk mesajı olmayan(:27:) birilerinden yorum bekliyorum.

merak ettiğim konular, fiyatlar, seans aralıkları, tüm vücut için mi yoksa seans olarak mı anlaşma, makineler hakkında deneyimler, vs...

Hayatım kızılay da Özel Clnc Medilife polikilinik var. www.cliniclazer.com Git görüş sonra karar ver derim. Bu konuda profesyonel olmuşlar. Otur bekleme salonuna gelen giden insanların memnuniyetine bak, karar vermen kolaylaşır.

Hayatım güzellik salonu istersen tunalı da funika var. Ancak lazer için klinik lazeri öneririm. www.cliniclazer.com dan detaylı bilgi edinirisin. Çok eski ve deneyimliler. 2 doktor 2 estetisyen var merkezde.

bende yaklaşık 2 yıldır devam ediyorum şimdiye bitmesi gerekirdi ama çok aksattım ağrı eşiğimde düşük, seanslarda canım çok yanıyordu. şu ana kadar yaptırdığım kadarıyla epey azalma oldu. ümitköy de bu bahsettiğim. temiz ve güvenilir bi klinik, fiyat olarak da diğer yerlere nazaran uygun.
bikini ve koltuk altını 100 tl ye yapıolar ben tabi eski müsteriyim bu yıl zam gelmiş olabilir ama cüzi bi artırım olmuştur diye düşünüyorum.

nerdeyse her gittiğimde soruyorum bu işlem ömürlük değil mi bunca acı çekiyorum bari deysin diyorum :) kesin konuşuyorlar tekrar çıkma gibi bi ihtimal yok diye. duyumlarımı söyledim. bi kaç yıl sonra çıkıyormuş dedim jel li yapılan makinalarda belli bi zamanda çıkma oluyormuş dediler.

canım bilgiler için teşekkür ederim. daha önce de gop dendi sen de ümitköy diyorsun. bense kurtuluşta oturuyorum. :)

şöyle daha kolay gidebileceğim yerler arıyorum veya metroyla bi seferde gidebileceğim güzergahta bir yerler...

yine de ümitköy civarında yer arayanlar için faydalı olmuştur. teşekkürler. :16:

Hayatım kızılay da Özel Clnc Medilife polikilinik var. www.cliniclazer.com Git görüş sonra karar ver derim. Bu konuda profesyonel olmuşlar. Otur bekleme salonuna gelen giden insanların memnuniyetine bak, karar vermen kolaylaşır.

yani inanın şu mesajınızdan sonra gideceğim varsa da gitmem. benim konun açma sebebim zaten sizin gibi reklam amacıyla gelmiş kişileri eleyebilmek, ilk mesajımda da belirtmişim. dediğim gibi reklam değil yaptıranlardan ve araştıranlardan subjektif görüş bekliyorum. reklam her yerde var. tüm mesajlarınızda olduğu gibi. iyi günler.

kuzenin neresine lazer yaptırmıştı? salak gibi çıktı demişsin de yüze mi yaptırdı? yüze lazer önermiyorlar incelediğim kadarıyla.
umarım aydınlanırız. :)

O tüm vücudunu yaptırıyordu yüzü de dahil ki bence gereksizdi tüyleri sarıydı belli olmuyordu. Şimdi resmen yüzünde siyah sakallar çıkıyor ve bacak bölgesi de aynı şekilde kılları çok sertleşti. Koltuk altında da kararma oldu.

ben de lekeden çok korkuyorum o yüzden önce koltuk altından başlamak istiyorum. bacaklar falan mahvolur sonra :53:

bana kalırsa yer ismi ve fiyat paylaşımı olsun özellikle senin gibi belli bir mesaj sayısına ulaşmış kişilerin verdiği yerler daha önemli. sonra 5-10 mesajlı olan insanlar dolup rahat rahat yer ismi söylüyor. :/

ödemeyi peşin mi yaptın yoksa ilk gittiğinde ilk 3 seans şu fiyat sonra şu fiyat şeklinde bir fiyatlama yapıp her senasta mı ödeme yapıyorsun? tamamen bitmesi konusunda yüzde kaç oran verdiler? cilt rengin ve sana önerilen ve kullanılan makine hakkında bilgi verirsen faydalı olur. sevgiler.

Ben sarisin degilim ama cildim cok hassas ve beyaz tenliyim dokundugun yerim kizarir o kadar yani. Daha once burda okumustum lazere gitmis birisi, lekeler olmus kabuk baglamis falan. Sirf bu yuzden cankirida oturdugum halde burdaki hastaneye guvenemedim ablam memnun diye ankarada onun basladigi polikinikte basladim. Fiyati da biraz pahali lazer basligindaki fiyatlara gore. Ben hic fiyat arastirmadim.. Tuylerime bakip ilk 3 seans, seans basina 450 tl fiyat cikardilar. Tum bacak, koltuk alti ve paket icin her seansta 450 tl verdim, kredi kartina taksit yaptilar her seansta, kontroller ucretsiz tabi. 2,5 ayda bir bu parayi verdigim icin ve taksit oldugu icin cok da zor gelmedi acikcasi agdaya her ay 50-60 tl falan veriyordum zaten. Ve en en en onemlisi hicbir yerimde leke olmadi. Bitene kadar diye bi anlasma yapmiyorlar hickimseyle. Tuylerim azaldigi icin 3. Seansta 400 tl odedim. 4. Seansta ne kadar odeyecegimi ben de cok merak ediyorum. Kullandiklari cihaz alex. Bende cok fazla batik varsi 2. Seansimda batiklarimi cikardilar artik hic cikmiyor.

Hastaneden bi arkadasim kizilaydaki lazer yerlerini tel ile arayarak fiyat bilgisi almis ona gore secmis gidecegi yeri ve koltuk altinda kahverengi leke olmus. Aman dikkat kizlar, tuylerden kurtulcaz derken guzelliginizden olmayin.

Son düzenleme:
Bitme konusunu birlikte gorucez dediler, ust bacak ve paket 8 seans tahmini demislerdi koltuk alti ve alt bacak icin daha erken biticek gibi duruyo demisti.

Hamilelikte tekrar cikabilecegini ama asla onceki kadar cok cikmayacagini soyledi bir de. Ama ustteki arkadas daha da cok ciktigini soylemis korktum simdi :(

kızlar tavsiyem birkaç seans lazerle azaltıp iğneliye gidin.
ben 6 seans lazere gittim.%100 memnun kaldım diyemem ama %60-%70 kıllar gitti.
balgatta hastane.güvenilir biryer,2 ayda bir gidiyordum.kılların çoğu çıkmıyordu.
3 ay sonra çıkanlar çıktı.yani yaptırırken anlamıyorsunuz iyi gelip gelmediğini
biraz ara verin o zaman çıkacaklar çıkıyor.
isterseniz ismini veririm ama dediğim gibi iğneli daha iyi
başka yerde yaptıranlar içinde karşılaştırma yapmak için alexandrite epicare cihazıyla kaçta atış
yaptıklarını paylaşabilirim.genelde düşük akım çalıştırıyorlar uzatmak için çünkü.

yani inanın şu mesajınızdan sonra gideceğim varsa da gitmem. benim konun açma sebebim zaten sizin gibi reklam amacıyla gelmiş kişileri eleyebilmek, ilk mesajımda da belirtmişim. dediğim gibi reklam değil yaptıranlardan ve araştıranlardan subjektif görüş bekliyorum. reklam her yerde var. tüm mesajlarınızda olduğu gibi. iyi günler.

Ben kendi görüşümü yazdım, reklam yapmak da değildi amaç. Eski oturmuş bir yer ve gayet güzel çalışıyorlar. Sen ister git ister gitme. Yine de hoşcakal

Kızlar sakın lazer epilasyona gitmeyinnnnnn ben 4-5 yıl önce kadar gittim yüzüme ,vücuduma yüzümdeki olan tüyler tamamen kıl olarak tekrar çıktıı :(( sonra iğneli epilasyona gittim 2 yıl boyunca onca o şekilde kurtuldumm kıldan tüyden.Lazer epilasyon tüylerii uyandırıp kıl olarak tekrar çıkartıyor

Back