Lazer Epilasyon Ankarada lazer epilasyon tavsiye

Merhaba, soruyu soran arkadaş lazere başlamış sanırım ama madem tavsiye bölümü bende bir tavsiyede bulunayım. Kızılayda epilationcenterda yaptırdım lazerimi, geçen yıl başladım şuan bitti gayet memnun kaldım. ben yaptırdıgımda yoktu ama şimdi yeni cihazlar getirmişler söylediklerine göre 3 ayda bir gidiyormuşuz yani ayda bir değil 3 ayda bir giderek 3 veya 4 seansta sonuca ulaşıyormuşuz. ben her ay düzenli gittim 7, 8 ay gibi bir sürede tamamen kurtuldum. =9

Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için, bu gün Mamak Tuzluçayırda Öğretmenlik yapan bir arkadaşımla görüştüm orada yeni bir yer açılmış Tu-Ba Güzellik Salonu diye bir yer, ICE (Buzlu) lazer yapıyorlarmış, oldukça olumlu şeyler söyledi, sizinde bahsettiğiniz yeni cihazlardan (buzlu lazer) koymuşlar galiba, orayı bir deneyeceğim, neticeden bilgi veririm.

çok teşekkür ediyorum herkese tavsiyeleri için o dönemler araştırıyordum sonra vazgeçtim şuan tekrar araştırma sürecindeyim:) çok uzun zaman sonra yazdım kusura bakmayın lütfen

yuzunuze neden yaptırdınız://// yuz lazerle bıtmıyormuş kııııı boşa zaman ve para harcamayın bence ben iğnelı epilasyona gıdıyorum cok memnunummm
benim yüzümde çok fazla rasız edici şekilde kıllar vardı şimdi çok az kaldı daha önce iğneli yaptıranlarda leke oluştuğunu biliyorum ben yüz lazerimi ankara life poliklinğine gittim doktorları fatma hanım yüz bölgesi çok uzun sürer demişti ama ben çok daha kısa sürede sonuç aldım onlar ince kıllar için ayrı kalın kıllar için ayrı cihaz kullanıyolar ben memnun kaldım gitmek isteyen arkadaşlarada tavsiye edebilirim

çok teşekkür ediyorum herkese tavsiyeleri için o dönemler araştırıyordum sonra vazgeçtim şuan tekrar araştırma sürecindeyim:) çok uzun zaman sonra yazdım kusura bakmayın lütfen
Doktor olan bi yere gitmende fat-yada var araştırdığın yerlerde doktor olmasına dikkat et .En ufak bi sıkıntıda müdahalesi kolay oluyo Bende çok araştırdım yüzümdeki kıllar yüzünden dışarı çıkmak istemiyodum resimlerde bile belli oluyodu bu kadar kılı yok etmek isterken başka sorunlar yaşamamak için doktor olan bi yer araştırdım en sonunda ankara life polşikliniğindeki doktor fatma hanıma gitmeye karar verdim sağolsunlar çok yardımcı oldular şimdi normal yoğunlukta gitmeye devam ediyorum başka cihazla işlem yapmaya başladılar sonuna kadar bitene kadarda gitmeye kararlıyım

Teşekkür ediyrm tavsiyelerin için fiyatlar nasıl özelden yazarmısın ve hangi cihazı kullanıyorlar

Bende bayağı araştırdım bir arkadaşımın tavsiyesi ile kızılay da Meliha Eldem sokakta beautiful ladies güzellik merkezinde başladım 3. seansa gittim sonuç için birşey söylemek için erken ama sahibi bayan güler yüzlü temiz bir bayan. umarım bende arkadaşım kadar memnun kalırım sonuçtan

Selam kac seans yaptirdiniz ve memnunmusunuz. Bende 1 hafta once ayni yerde 2.nci seansimi yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…