Lazer Epilasyon Ankarada lazer epilasyon tavsiye

Frddd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
133
38
merhabalar Ankara da lazer epilasyon tavsiye edebileceginiz yerleri yazabilirmisiniz lütfen ...

Ben Özel Ankara Life polikliniğini öneririm. Her zaman doktor fatma hanıma görüşüyorum çok güler yüzlü sonuçtan memnunun

Buradan araştırdım sizin söylediklerinize bakarak ben de Ankara Life Polikliniğine gittim yüzüme lazer epilasyon yaptırdım daha ilk seans kıllarım sonuç hakkında şu anda bir şey söyleyemem ama çok iyi bilgilendirdiler, değişik lazerler ile işlem yaptılar temiz bir yer memnun kaldım.

Biz bankada çalışan arkadaşlarla birlikte kalabalık bir grup olarak gittik. Hepimizde memnun kaldık bir kısmın ki tamamen bitti, bazıları hala devam ediyor ama hiç sorun yaşamadık.

Biraz önce mesaj yazdım ama gittiğim yeri yazmayı unutmuşum kalabalık grup gidip memnun kaldığımız yer Ankara Life Polikliniği idi.

Ankara Life polikliniğinde kıllarım bitti şimdi kız kardeşimi götüyorum

merhabalar Ankara da lazer epilasyon tavsiye edebileceginiz yerleri yazabilirmisiniz lütfen ...
Ben daha başlamadım ama 3-4 arkadaşımdan tavsiye aldım. Kızılayda Elos
Poliklinik var. 2-3 yıl önce yaptırmışlardı şuanda çok memnunlar. Bende Cuma günü oraya gidicem inşallah. Tecrübemi yazarım yine.

merhaba bende tavsıye uzerıne cankaya da elf güzellik merkezine başladım yaklasık 3 seans oldu su ana kadar cok memnun kaldım. benım ıcın ortamın temızlıgı, hıjyenı kadar guler yuz samımıyette onemlı. sımdılık cok memnunum. detayları numarasını ıstersenız verebılırım.

ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim SSK BAGKUR EMEKLI SANDIGI CALISANLARINA YUZDE 50 INDIRIM YAPIYORLAR.

yuzunuze neden yaptırdınız://// yuz lazerle bıtmıyormuş kııııı boşa zaman ve para harcamayın bence ben iğnelı epilasyona gıdıyorum cok memnunummm

benım yorum yaptığım sayfayı okuyun kesın cözum

Banada Ankara da alex cihazı kullanan bi polikinlik veya klinik önerebilrmisiniz çok mağdur oldum lütfen

Özel Clnc Medilife var bende oraya başlamayı düşünüyorum gidenler yazabilirmi ?

Ben Dikmen 19 Mayıs Hastanesi içindeki güzellik merkezinde yaptırdım arkadaşlar, alex kullanılıyor, yapan kişi çok tecrübeli, ortam sıcak samimi, ben kurtuldum kıllarımdan, sizede çok tavsiye ederim

Clnc Medilife a gidebilirsin canım lazerim bitti sonuçlarınıda gördüm memnunum ayva tüylerim var ama gözükmüyorlar bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…