Tabii, özelden yazıyorum şimdi.bende arıyorum eğer bulduysanız bi yer bana özelden yazarsanız sevinirim..
Bana da özelden yazar mısın isminiTabii, özelden yazıyorum şimdi.
TabikiBana da özelden yazar mısın ismini
Bu yerlerin adını ilk defa duyuyorum.O yüzden yorum yapamayacağım canım.Giden arkadaşlar varsa yorum yaparlar inşallahKızlar başıma talihsiz bir geçmişim var lazerde kolumun derisini yaktı uzmanmış bide yapan arkadaş neyse isim vermiycem Ankara da 2 isim arasında kaldım ikiside garanti verdi herhangi bir zararda dava bile açablirsiniz diye tabii müşterileri de çok memnun srdm biraz Özel Clnc Medilife ve Monalisa Güzellik ve Sağlık Merkezi Sizce Hangisi?
Canım bende geçen yıl IPL yaptırdıktan sonra daha sert ve siyah tüylerin sahibi oldum.Tabiri caizse sakal gibiler.Görüştüğüm çoğu yerde doktorlar alexandrite lazer ile başlayıp tüyler inceldiğinde kalanlar için diode lazer uygulanması gerektiğini söyledi.Ben toplamda 11 seans Alexander lazer yaptirmis biri olarak alex i kesinlikle yüz bolgesine kullanmayin derim. Ben tum vucut yaptirdim. Ewt zamanla azalma oldu özellikle bacak ve ozel bolgede fakat araya hamilelik girdigi icin biraktim. Bu arada yeniden almaya basladim mecburen. Son durumu soyliyim size su an bacaklar cok cok az. Özel bolge agdaya donus yaptigim icin eskisi gibi. Koltuk alti idare eder... yüz bolgesi icin dün baska bi yerde basladim. Etlikte ozel bi hastane. diode soprano cihazi kullanılıyor. Hatta aralik ayi kampanyasi varmis. 8 seans çene ve dudak üstü 295 tl odedim. Her seanstan 15 gun sonra kntrol seansi olacakmis. Herhangi bir kizariklik vs olmadi. Ama sivilce yapabilir dediler. Sivilce icin ise bi krem onerdiler. Alex e nazaran daha memnun kalacagimi dusunuyorum. Ayni hastanenin sincan şubesinde alex kullaniliyomus. Uygulayan kiz alex de iyi bir cihaz ama yüz icin uygun degil ince tuyleri dahada yayiyo dedi. Diode kullanan arkadaslarim cok memnun kaldilar ve ben de bu yuzden alex i biraktim.
Canım kesinlikle Özel Clnc Medilife ben prp için gittim geçen hafta denem atışı yapıyorlar 1 hafta uzama olmadı atılan bölgede cihazlarını beğendim git bi deneme atışı yaptır ..Kızlar başıma talihsiz bir geçmişim var lazerde kolumun derisini yaktı uzmanmış bide yapan arkadaş neyse isim vermiycem Ankara da 2 isim arasında kaldım ikiside garanti verdi herhangi bir zararda dava bile açablirsiniz diye tabii müşterileri de çok memnun srdm biraz Özel Clnc Medilife ve Monalisa Güzellik ve Sağlık Merkezi Sizce Hangisi?
Önerin için teşekkür ederim zaten monalisaya gitmemeliyim deriyi yakıyormuş orada çok söyleyen oldu gidip deneme atışı yaptırcam en kısa sürede.Canım kesinlikle Özel Clnc Medilife ben prp için gittim geçen hafta denem atışı yapıyorlar 1 hafta uzama olmadı atılan bölgede cihazlarını beğendim git bi deneme atışı yaptır ..
Bende clnc medilife da tamamladım tedavimi gitmeni öneririm bazı yerlerde küçük tüyler kaldı tertemizim :)Kızlar başıma talihsiz bir geçmişim var lazerde kolumun derisini yaktı uzmanmış bide yapan arkadaş neyse isim vermiycem Ankara da 2 isim arasında kaldım ikiside garanti verdi herhangi bir zararda dava bile açablirsiniz diye tabii müşterileri de çok memnun srdm biraz Özel Clnc Medilife ve Monalisa Güzellik ve Sağlık Merkezi Sizce Hangisi?
Özelden cevap verdim.bana da yazar mısınız?
Clnc medilife da başladım bende canım teşekkür ederimBende clnc medilife da tamamladım tedavimi gitmeni öneririm bazı yerlerde küçük tüyler kaldı tertemizim :)
bende gitmek istiyorum,clnc medilife ve nsc klinik arasında kaldım şimdiClnc medilife da başladım bende canım teşekkür ederim
Clnc Medilife da tüm işlemlere dahil oldum nerdeyse çok memnunun bitti lazer tedavim darısı başınıza :)bende gitmek istiyorum,clnc medilife ve nsc klinik arasında kaldım şimdi