- 7 Mayıs 2020
- 34
- 11
- 34
Yarin inşallahBu hafta için mi planladinjz ameliyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin inşallahBu hafta için mi planladinjz ameliyatı
Surecte ben de muayene olmak istiyorum. Senin durumuna göre ben de muayeneye giderim. Instagramdan cvp veriyor mu doktorun?Yarin inşallah
Evet cevap veriyor ilgili biri. Süreci yazmaya çalışacağım. Sorunuz olursa da yarina kdr yazarsaniz sormaya çalışırımSurecte ben de muayene olmak istiyorum. Senin durumuna göre ben de muayeneye giderim. Instagramdan cvp veriyor mu doktorun?
Aynen ama muayene parasını işlemden düşüyor olmalı. Ön görüşmede para almiyordu bazısıBen de bugün muane için aradım aslında ama sürekli doktorlara Muane parası vermekten ameliyat parası eridi
Çok doğru diyorsun. Bu nedenle süreci paylaşmak istiyorum ki faydalı olsun yaptiracaklara. Cok acil değilse bekle istersen ben cevap vermeye çalışırım. Sen kafanin yattığı doktora ya da hastaneye gidersin.Kübra hanım ameliyattan düşüyormuş öyle dedi ya zaten ben de herkese muane olayım istemiyorum ama öncesi sonrası çalışmalarını görmek için gitmek gerekiyor. Her açıdan çok zor bı surec bu ya
Çok teşekkür ederim canım. Valla bu hafta 30 oluyorum. Yeni yaşıma güzel baslangicla gireyim diyordum korona yüzünden iyice sarktı zaten benimkiÇok doğru diyorsun. Bu nedenle süreci paylaşmak istiyorum ki faydalı olsun yaptiracaklara. Cok acil değilse bekle istersen ben cevap vermeye çalışırım. Sen kafanin yattığı doktora ya da hastaneye gidersin.
Merhaba ben de Esra hanıma olacağım, size özelden bir kaç soru sorabilir miyim?Ben kadin dogumcuya oldum Esra Cabuk Comert islemi yaptirali 4 ay oldu sekil suan guzel rahatsiz oldugum hersey duzeldi.
Merhaba karar verdiniz mi? Ben de Esra hanımı düşünüyorum.Çok teşekkür ederim canım. Valla bu hafta 30 oluyorum. Yeni yaşıma güzel baslangicla gireyim diyordum korona yüzünden iyice sarktı zaten benimki
Buyrun sorun cevaplayayim.Merhaba ben de Esra hanıma olacağım, size özelden bir kaç soru sorabilir miyim?
Onu eledim ben:)Merhaba karar verdiniz mi? Ben de Esra hanımı düşünüyorum.
Neden elediniz?Onu eledim ben:)
Kime karar verdiniz?Çok yoğun. Bu da zahmetli bı süreç bazı komplikasyonlar da gelişebiliyor doktorla rahat iletişim kurabilmek ulaşabilmek önemli diye düşünüyorum.tabi çok memnun olan hasta yorumları da vardi
Benim bi an önce yaptırmam lazım, Haziran maaşım yatsın hemen gidiyorum inşallah.Veremedim maalesef
Kime gidiyorsunBenim bi an önce yaptırmam lazım, Haziran maaşım yatsın hemen gidiyorum inşallah.
Esra çabuk cömertKime gidiyorsun ☺