• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da kurs

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
herkese merhaba;
Ankara'da yemek kursuna gitmek istiyorum.Halk eğitimin yemek kursu var mıdır acaba giden ya da duyan var mı?ya da herhangi bir kurs da olabilir.Şöyle ücretsiz ya da uygun fiyatlı dans,tiyatro,dil,yemek kursu,ses eğitimi önerebileceğiniz bir kurs var mı?

Bu saydığınız bölümler semte göre değişiyor..
Mesela Keçiörende geçen sene aşçılık kursu vardı belediyenin verdiği..Bu sene yoktu.

Etlikte aşçılık hariç hespi vardı..

Talebe göre açılıyor sınıflar..8 kişi tamamlanınca kurs başlıyor.En iyisi başvurup sormanız.

Bu saydığınız bölümler semte göre değişiyor..
Mesela Keçiörende geçen sene aşçılık kursu vardı belediyenin verdiği..Bu sene yoktu.

Etlikte aşçılık hariç hespi vardı..

Talebe göre açılıyor sınıflar..8 kişi tamamlanınca kurs başlıyor.En iyisi başvurup sormanız.
Peki başka bildiğiniz kurs var mı?

ankaranın neresinde oturuyorsunuz bende ıspartada kumaş boyama ve ahşap boyama kurslarına gitmiştim şuanda evde çeğiz yapıyorum tanıdıklarıma ama ankara taşınınca burdada araştırmıştım halk eğitim uzak oldugu için gidemedim oturdugun yerin halk egitimine başvuru yap ordan zaten bilgi verirler hangi kursların oldunu

Back