Daha eski benzer konuları okudum, fakat daha güncel bilgi açısından tekrar sormak istiyorum. Bu zamana kadar bir türlü işini doğru düzgün yapan kuaföre rastlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şöyle saçlara zarar vermeden iyi boya (ve kesim) yapan, fiyatları da uygun olan kuaför tavsiyeniz var mı?
Daha eski benzer konuları okudum, fakat daha güncel bilgi açısından tekrar sormak istiyorum. Bu zamana kadar bir türlü işini doğru düzgün yapan kuaföre rastlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şöyle saçlara zarar vermeden iyi boya (ve kesim) yapan, fiyatları da uygun olan kuaför tavsiyeniz var mı?
çayyolu park caddesi-rush kuaför canım.. özelden yazarsan daha iyi bilgi veririm..Daha eski benzer konuları okudum, fakat daha güncel bilgi açısından tekrar sormak istiyorum. Bu zamana kadar bir türlü işini doğru düzgün yapan kuaföre rastlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şöyle saçlara zarar vermeden iyi boya (ve kesim) yapan, fiyatları da uygun olan kuaför tavsiyeniz var mı?
cinnahta elit kuaför özcan beykoskoca ankarada dogru duzgun kesim yapacak bir kuafor bulamadik ya:/ memnun olan tavsiyesi olan var mi?
fazla reklam kokmuyor mu yazdıklarınız????Saç sanatının tek adresi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?