• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da kuaför tavsiyesi

muveyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
5
0
36
Ankara
Daha eski benzer konuları okudum, fakat daha güncel bilgi açısından tekrar sormak istiyorum. Bu zamana kadar bir türlü işini doğru düzgün yapan kuaföre rastlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şöyle saçlara zarar vermeden iyi boya (ve kesim) yapan, fiyatları da uygun olan kuaför tavsiyeniz var mı?

Daha eski benzer konuları okudum, fakat daha güncel bilgi açısından tekrar sormak istiyorum. Bu zamana kadar bir türlü işini doğru düzgün yapan kuaföre rastlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şöyle saçlara zarar vermeden iyi boya (ve kesim) yapan, fiyatları da uygun olan kuaför tavsiyeniz var mı?

ben yapim :) ben ankaralıyım ama eşim dolasıyla evlendim ankara dışındayım canım ancak mayısta gidicem ama istersen benim ablam güzellik uzmanı yanında çalışan adam harika saç yapıor ona yönlendirebilirim gazi mahallesinde fizik tedavinin arkası rose kuafor

batıkentte lamode kuaförü tavsiye ederim. Yeni açılan metro istasyonun ordaki meydan diye bir avmnin içersinde. Yalnız ben o kuaförde sadece ümit beye saçımı kestiriyorum başka birini hiç denemedim. Boya işlemide hiç yaptırmadım ama ümit beyin kesiminden baya memnunum. Ben uzun saçlı biriyim ve kuaförlerin çok kesmesi yüzünden çok çektim sonunda düzgün bir kuaför buldum tavsiye ederim:10:

Ben de yıllardır bir sürü kuaföre gittim ama düzgün bir kuaför bulamadım. Kazıklanacak adam arıyo hepsi ve hiç bir kuaförden istediğim saç rengiyle ve mutlu ayrılmadım:KK62::KK62::KK62::KK62:
Tavsiye edebileceğim yok ama kesinlikle gitme diyeceğim ŞENEL KUAFÖR var. Kızılay'da Konur1 Sokak ta. Yıllar önce saçımı boyatmıştım 18 yaşındayken ve o zaman baya bi kazıklamıştı adam beni.
Neyseee Şubat 2014te Kızılayda saç boyatacak Kuaför arıyordum ve ilk gözüme çarpan Şenel Kuaför oldu neden gittim nasıl gittim yine bilemiyorum ama gitmiş bulundum. İstediğim rengi gösterdim telefonumdan ve sanırım Abdullah adı (uzun saçlı olan) ikna etti beni. Saçımı çok fazla boyattım ve hiç birinde üzerime boya bulaşmamıştı. Bu kuaför saçma sapan poşetlerle falan işini halletmeye çalışırken bembeyaz kazağımı da boyadı adamo_Oo_O Tabii ki istediğim saç rengiyle alakasız bişey yaptı bir deee
:KK12::KK12::KK12::KK12:

Fönümü de mahkeme duvarı suratlı bi kız çekti ve o kadar asık suratlıydı ki hayattan soğutabilirdi biraz daha uzun sürseydi işim. :KK43::KK43::KK43:
Kazağımın boyandığı da ayağa kalkınca farkedip naptınız siz bu nasıl çıkar dediğimde yıkanınca kesin çıkar dediler ve tabii ki yıkadım ve çıkmadı boya:KK20: Boyaya verdiğimden daha çok para verdiğim kazağımı mahvedip bir özür bile dilemediler ve öylece çıktım ordan.:KK42::KK42::KK42::KK42: Yapılan muamele ve aldığım sonuca dayanarak söylüyorum kiiii KIZILAY ŞENEL KUAFÖR BERBAT bi yer. Acil bi kuaföre ihtiyaç da duysanız aman ha gitmeyin derim:KK20:

çayyolu park caddesi-rush kuaför canım.. özelden yazarsan daha iyi bilgi veririm..

yakın tarihte saçına açma işlemi yaptıran var mı? böyle bir renk istiyorum. yıpranmadan nerde yaptırabilirim.

Eklentiler

• sac.jpg
    sac.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 584
batıkent mesa da HAİR TIME BAYAN KUAFÖRÜ LAZER EPİLASYON MERKEZİ var. kızlar.şiddetle tavsiye edebileceğim bir yer fiyatlar uygun ve kaliteli işlem yapıyorlar 4 yıldır oraya gidiyorum.özellikle kesim ve boya konusunda hiç tereddüt etmeden gidilecek bir kuaför

boya için hoşderedeki tigi akademiye gitmeye karar verdim kızlar. boya fiyatlarını biliyomusunuz. ya da sürekli gittiğiniz boya konusunda memnun kaldığınız kuaförler var mı. yeri önemli değil

Arkadaşlar her işim için ben farklı kuakuaföre gidiyorum. Ankarada çok kuaföre gittim artık iyi olduğunu düşündüğüm yerlere gidiyorum.
Saç boyatmak için hasköy de buse kuaföre,
saç kestirmek için keciorende eftelya kuaför yada tunalı da paris kuaför,
kaş bıyık ağda için keciören başkent kuaföre gidiyorum. Özel günlerde saç yaptırmak için de genelde başkent kuaföre gidiyorum. Hepsinden de memnunum.

ÇUKURAMBARDA SATİN KUAFÖR KESİNLİKLE... cumartesi günü berbat bir röfle üzerine kurtarmak adına yapılmış ama oda kına gibi berbat olan bakır renginin akmış dipleri yarıya kadar inmiş iğrenç saçlarımı öyle bir adama döndürdüki gözlerime inanamadım inanın sevinçten gözlerim doldu ağlıcaktım... şuan saçım açık kumrala sık sık atılmış ombre ile, doğal kumral saçlarımın güneşte açılmışda doğal şık bir görüntü olmuş havasında acaip doğal acaip havalı bir şey oldu... benim ile ilgilenen emel hanımdı diğerleri nasıl yapar deneme yapmadığım için bilemiyorum ama emel hanımın zevkinide becerisinide çok beğendim tavsiye ederim arkadaşlar... fiyatlar boya 90,röfle 140-200 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. malzemeleri çok kaliteli ve şukurambar gibi bir yer için fiyatlar hiçde uçuk değil gayet ortalama durumda.

koskoca ankarada dogru duzgun kesim yapacak bir kuafor bulamadik ya:/ memnun olan tavsiyesi olan var mi?

koskoca ankarada dogru duzgun kesim yapacak bir kuafor bulamadik ya:/ memnun olan tavsiyesi olan var mi?
cinnahta elit kuaför özcan bey
kim gittiyse çok memnun kaldı
ben de çok memnunum ki kolay kolay kesim beğenmem :)

kızlar kızılay sakaryada ema kuafför var ve orda hasan :) 7 yıldır benim kuaförüm çok memnunum kesimi süper ve rengi çok iyi buluyor şiddetle tavsiye ederim...tam adresi
sakaryada çiçekçileri geçtikten sonra iş bankasını arkanıza alın ve kafanızı kaldırın :) ema kuaför yazısını görceksiniz hasanı bulun ve beni kamile gönderdi derseniz sizinle çok iyi ilgilnecektir.....

Kızlar Batıkent Turgut Özal mahallesinde eski sosyete kuaförün sahibi Mustafa Bey kesinlikle gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir kuaför, yıllarca röfleli olan sarı saçlarımı bir anlık heyecanla mavi siyaha boyatıp sonrasında kara kara Nasıl eski halime dönerim diye düşünürken araştırmalarım sonucu kendisine ulaştım ve sonuçta saçlarımda kopma, yanma olmadan bakır kahveye çevirmeyi sağolsun başarmıştır, yıllardır ailedeki tüm bayanlar olarak kendisine gideriz şu an ki yerinin adı By Mustafa PEHLİVAN instagramdan da yaptığı saçlara bakabilir ve iletişime geçebilirsiniz, sonuçta biz bayanlar için saçlarımız çok kıymetli ve öyle herkese emanet edilmez

Canlarrrrr saç konusu biz kızlar için çok hassas bir konu olduğundan dolayı yardımcı olmak adına deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürekli saç renginden sıkılan, değişiklik isteyen biri olarak ankarada o kadar çok kuaföre gittim ki anlatamam. yaklaşık 6 sene önce yanan ve yıpranmış saçlarımı nasıl güzel bir sarıya çevirtebilirim, röfle yaptırabilirim, olur mu olmaz mı diye düşünürken bir arkadaşım vesilesiyle Mustafa Bey ile tanıştım. İyi ki tanışmışım :)) Öncelikle saçlarımı inceleyip, bakım ürünleriyle bir aylık bir süreçte saçlarımı toparladıktan sonra hayalimdeki röfleyi yapmayı tam da istediğim gibi başarmıştır. Mustafa Bey röflemi o kadar doğal ve o kadar güzel yaptı ki o günden sonra kesinlikle başka bir kuaföre gitmedim, gitmem de...Yıllardır benim röflemi, annemin boyasını, kuzenlerin saçlarını hep kendisi yapar. Herkes de çok memnun valla kızlar...İnsanın mesleğini düzgün ve kaliteli yapması kadar güzel bir şey yok, e bize de geriye yaptığı saçlarla hava atması kalıyor:)) Şu an kendisi Batıkent Metro Kuaför'de hizmet veriyor, oraya gittiğinizde Mustafa Pehlivan Diye sorarsanız yardımcı olacaklardır. Eeeee söylemesi benden, denemesi sizden kızlar...

kuzular bu arada Mustafa Bey'in yaptığı saçlara bakmak isterseniz instagram hesabı ...., ektra bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden bana mesaj atabilirler. Bayanların dayanışması diyelim :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence ombre, röfle, sarı saç platin v.b işlemlerde Hoşdere Loca Kuaför u başarılı buluyorum işinde uzman güven veren ve son derece dürüst hizmet ahlakıyla çalışıyorlar Bende saç mağduruydum taaki Loca Kuaför ü bulana kadar Ombre ve açma işlemlerinde Olaplex kullanıyorlar ki bilen bilir saçların bağ dokusunu güçlendirdiği için yıpranma olmuyor Ve ombre geçişleri son derece naturel bu vesileyle Teşekkürler Loca Kuaför incelemek isterseniz instagram hesabı @locakuaforrr

Back