Canlarrrrr saç konusu biz kızlar için çok hassas bir konu olduğundan dolayı yardımcı olmak adına deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürekli saç renginden sıkılan, değişiklik isteyen biri olarak ankarada o kadar çok kuaföre gittim ki anlatamam. yaklaşık 6 sene önce yanan ve yıpranmış saçlarımı nasıl güzel bir sarıya çevirtebilirim, röfle yaptırabilirim, olur mu olmaz mı diye düşünürken bir arkadaşım vesilesiyle Mustafa Bey ile tanıştım. İyi ki tanışmışım :)) Öncelikle saçlarımı inceleyip, bakım ürünleriyle bir aylık bir süreçte saçlarımı toparladıktan sonra hayalimdeki röfleyi yapmayı tam da istediğim gibi başarmıştır. Mustafa Bey röflemi o kadar doğal ve o kadar güzel yaptı ki o günden sonra kesinlikle başka bir kuaföre gitmedim, gitmem de...Yıllardır benim röflemi, annemin boyasını, kuzenlerin saçlarını hep kendisi yapar. Herkes de çok memnun valla kızlar...İnsanın mesleğini düzgün ve kaliteli yapması kadar güzel bir şey yok, e bize de geriye yaptığı saçlarla hava atması kalıyor:)) Şu an kendisi Batıkent Metro Kuaför'de hizmet veriyor, oraya gittiğinizde Mustafa Pehlivan Diye sorarsanız yardımcı olacaklardır. Eeeee söylemesi benden, denemesi sizden kızlar...