Ankara'da KPSS kursuna gidecekler

Ben yaklasımdayım cnm kasım 7de basladık derse Önerebılecegım bı dersane kuzenımı baslattım. Kalabalık dersane ama Ünv gbı ders kacırdıgın zaman baska gruplarda grebılıyosun

arkadaşlar bu sene kpssye karacan da hazırlanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum
çok disiplinsiz bir dersane sadece adı var
bir kaç hocası hariç diğerleri ve sistemleri çok kötü
genel kültürden engin ırgav (tarih)haydar ejder (maliye) tevfik güneş (özel hukuk)
o kadar derse girdim anca 3 hocanın adını sayabiliyorum düşünün artık

Yaaa kızlar geçen sene bu kadar araştırma yapılmış biçoğuna kayıt olup giden arkadaş olmuş...

Şimdi hazır sonuçlarda açıklanmışken ve son olarak gittikleri kurslardan memnun olanlar yorumlarını eksik etmese de bizlerde ona göre karar versek...

2011 için alan bilgisinde iyi bir dersane arıyorum... Karacan arkadaşın dediği gibi isim yapmış ama ne derece iyi eğitim veriyor bilmiyorum şimdiden erke kayıt alıyor ve fiyatı 3.500 tl... (

evet araştırmalar başladı. deneyimlerinizi duyumlarınızı paylaşır mısınız lütfen. başlık çok güzelmiş.

Kızlar ben de kpss kursuna yazılcam sadece genel kültüre yazılayım diyorum. sayısalcı olduğum için genel yetenekte genelde fulle yakın çıkarıyorum ama tarih coğrafya flan berbat.
çalıştığım için haftasonları gidebilcem evime yakın olsun çok zaman kaybetmeyeyim dedim etlikte kariyer dersanesi var nasıl olduğunu bilen var mı acaba?

bir de iş yerinden bir arkadaşım gitti pegem'den hiç memnun kalmadı sakınn diyo verdikleri sözlerde durmadılar diyo.
karacan'ı beğenmiş. Sınav dersanesi de fena değil diyo. bilemedim ben de.

Kızılayda bilindik bi kursa mı gitsem napsam çok kararsız kaldım yaa...

Ankara'da Birr Eğitim Teknolojileri var. Sıfırdan matematiği öğretiyorlar. Özel antalım teknikleri ve animasyonlar ile. Ben oradan kurs aldım, memnunum.

İletişim için:

(0312) 232 0220

Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı 31/12 Çankaya, Ankara

facebook.com/BirrEgitimTeknolojileri

ilk defa duyuyorum burayı.

Yeni bir kurs. Seminer şeklinde oluyor. Ben sıfırdan başladım matematiğe, memnun kaldım. Ben ve arkadaşlarım ileri seviyeler için de gitmeyi düşünüyoruz.

Yeni bir kurs. Seminer şeklinde oluyor. Ben sıfırdan başladım matematiğe, memnun kaldım. Ben ve arkadaşlarım ileri seviyeler için de gitmeyi düşünüyoruz.

zaten kurumdan daha önemli bir şey varsa o da öğretmenler. Öğretmen iyi olmadıktan sonra kurumun adı istediği kadar duyulsun hiç bir anlamı yok. Mesela bir arkadaşım ihtiyaca gidiyordu ama hiç memnun değildi yani. İhtiyacın sadece ismi var diyordu. İyi hocalarla yayınlarla isim yapıyor bazı kurumlar ama o hocalar sonra başka kurumlara gidiyorlar ama kurumun adı bir kere çıkmış oluyor

arkadaşım kpss içinde faydalı olur mu bu kursun?tam olarak nasıl gidiliyor tarif eder misin?

kızlar ben yaklaşım kariyere 17 aralkta başlayan gruba kaydımı yaptırdım, , zaten çok geç kaldığımı düşünüyorum, kpss için, umarım yararlı olur bu dershane. 8 kişi kayıt yaptırdığını öğrendim şimdiye kadar. tavsiye edilen bir dershane
araştırmadığım dershane kalmadı, fiyatlar heryerde yüksek.

kızlar kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Garanti akademiye gittim 2 milyar para verdim. Nişanım öncesi hiö de iyi olmadı özel sektörde biş işte çalısrken aynı zamanda kpss dersanesine gidiyordum. İnanın çok zorlu oldu. Ama evinde dersini sistemli çalışan arkadaşlarım şimdi Gelir Uzman Yardımcısı oldu. Dersaneye gitmek sizin işinizi hızlandırır. Ben gecen sene yaptığım hatayı bu sene yapmayacağım. Dersane sadece işin %20 si inan buna. Geri kalanı tamamen siz de bitiyor. Kpss hazılık sürecinde iyi kaynaklardan yararlanmalısınız. Ben Hakan hocanın Balyoz Tarihini ve Çağdaş Türk Dünyası Kitabını Kpss Kitapları,LYS Kitapları, ALES Kitapları, ÖABT Kitapları, Yargı Yayınları,İhtiyaç Yayınları dan aldım. Dersane yerine dersanenin hocalarını araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…