• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da KPSS kursuna gidecekler

850ye peşin yazıldım ben 950yede 10 taksit yapıyolar canım ama okadar güzel bir sistemleri varki tarih matematik ve türkçe ile başlıyosun 1.5 ay sonra konular devam ederken tarih ve matematikde tekrarların başlıyo yani unutmana imkan vermiyolar sürekli tekrar var nisana kadar böyle nisandan sonrada sürekli test çözümü ve pratik yaptırıyolar eger düşünürsen tavsiye ederim. genel olarakda ilk gittiğinde okadar çok ilgileniyolar ki ben ihtiyaçada gittim yani öyle bir tavırları varki yazılsanda olurrr yazılmasanda havasındalar sırf sinirlendigim için oraya yazılmadım değer vermiyolar açıkçası

arkadaşlar bende genel kültür ve genel yetenek için kurs araştırdım YEDİİKLİM de karar verdim...fiyatı da uygun 600tl 6 ay taksitli 230 saat ders ve kitap ta veriyorlar ben denemekten yanayım. çünkü bu krizde özelde iş bulmak çok zor bulsanız bile paranızı almanız çok zor...

Ben de bikaç dersane dolaştım,kafam çok karıştı. Yediiklimi burda forumda gördüm ilk. Sizin kurs sınava kadar sürecek mi yoksa daha erken mi bitirecekler? sınıflar yaklaşık kaç kişi olacakmış? Birebir etüt imkanı var mı? Dersler ne zaman başlayacak? Artık ben de karar verip bi yere kayıt olmak istiyorum...Uzun oldu biraz ama cevaplarsan çok memnun olurum. Teşekkürler

850ye peşin yazıldım ben 950yede 10 taksit yapıyolar canım ama okadar güzel bir sistemleri varki tarih matematik ve türkçe ile başlıyosun 1.5 ay sonra konular devam ederken tarih ve matematikde tekrarların başlıyo yani unutmana imkan vermiyolar sürekli tekrar var nisana kadar böyle nisandan sonrada sürekli test çözümü ve pratik yaptırıyolar eger düşünürsen tavsiye ederim. genel olarakda ilk gittiğinde okadar çok ilgileniyolar ki ben ihtiyaçada gittim yani öyle bir tavırları varki yazılsanda olurrr yazılmasanda havasındalar sırf sinirlendigim için oraya yazılmadım değer vermiyolar açıkçası
tmm cnm saol bnde bi gidip görüşüyüm en iisi ,heralde kurs hazirana kadar dimi

buaraada yediiklimle ilgili ben gittim bildiğim kadarını yazıyım , hazirana kadar sürüo 700 taksit 6000 peşin haftada 3 gün 2 gün ders 3. gün zorunlu diil tekrar içinmiş.yanlış diilse 10 deneme yapılolar kaynak veriolar

KPSS TARİH adresinden umut kpss adresine ulaşıp bu kişiden kendisi orada tarih öğretmenidir benim de çok eski arkadaşımdır.kadrosu çok iyi.sorusu olanlar o arkadaşıma sorup bilgi alabilirler.o dersanenin dereceleri çok iyi.fikir olsun diye yazdım.

suataydin net tabi arada nokta var heralde adres vermek yasak o yüzden çıkmadı.ama yani bu evrdiğim adres satış sitesi ticari amaçlı bir site falan değil.arkadaşımın net adresi ayrıca oradan KPSS tarihe yönelik tüm dökümanlara ulaşabilirsiniz.

canım ihtiyaç öğrenciye tok okadar çok talep varki oyüzden o tavır içindeler bu arada hayırlı olsun

buaraada yediiklimle ilgili ben gittim bildiğim kadarını yazıyım , hazirana kadar sürüo 700 taksit 6000 peşin haftada 3 gün 2 gün ders 3. gün zorunlu diil tekrar içinmiş.yanlış diilse 10 deneme yapılolar kaynak veriolar
tekrar çok iimiş gidemediğin günün telafisi oluyo fiyatıda uygunmuş hayılı olsun canım

kızlar dün eşim pegemakd. kursu başladı ilk gün için çok ii dedi herkes çok ilgiliymiş ders anlatımıda güzel dedi matematikten seviye için sınav yapıyolarmış ona göre sınıflandırılıyormuş öğrencinin anlama kapasitesine göre eğitim veriyormuş ve her sınavda başarı grefiği oluşturup ne eksiği varsa onun üzerinde yoğunlaşıyolarmış.benim kurs aralıkta başlayacak oyüzden eşimden bilgi aldıkça aktarırım size

kursa başlayan hanımlar düşüncelerinizi fikirlerinizi anlatın yardımcı olun diğer arkadaşlara

geçen pegeme gittim fiyatı 900 dedi bende aycan senin adını verdim 700 yazılmış dedim imkansız dedi sanırım sen eğitim bilimlerine yazılmışsın o yüzden fiyatı düşük, ben önlisans yazılcaktım 900 biraz fazla geldi bide kadının tavırları çok gıcıktı gittim murata yazıldım bende, 28 aralıkta başlıyo dersler hafta içi hergün 18/22 arası sanırım 2 ay sürüyo yazında tekrar için çağrıcaklarmış hıı buarada fiyat 1200 10 taksit yaptırdım

Son düzenleme:
bende sınaa yazıldım ama iyi değil diyorlar gidenler fikirleri paylaşırsa seinirim

Kızlar ben de sonunda Yediiklime yazıldım ve 3 hafta önce derslere başladık.Şimdilik çok memnunum,sınıf çok kalabalık değil benim de istediğim gibi.Şimdi matematik ve tarih görüyoruz,bu dersler bitince diğerleri başlıcak.2 hoca da konusunda uzman.Tavsiye ederim...

geçen pegeme gittim fiyatı 900 dedi bende aycan senin adını verdim 700 yazılmış dedim imkansız dedi sanırım sen eğitim bilimlerine yazılmışsın o yüzden fiyatı düşük, ben önlisans yazılcaktım 900 biraz fazla geldi bide kadının tavırları çok gıcıktı gittim murata yazıldım bende, 28 aralıkta başlıyo dersler hafta içi hergün 18/22 arası sanırım 2 ay sürüyo yazında tekrar için çağrıcaklarmış hıı buarada fiyat 1200 10 taksit yaptırdım

canım sanırım ben temmuzun sonlarında yazıldım ve eşimle birlikte yzıldık ve sıkı bi pazarlık falan yaptık hatta müdürle konuştuk en son 750 dediler zorla 700 oldu canım keşke deseydin bana ben yardımcı olurdum üstelik benim adım burdaki nickim değil nese yazılmışsın artık hayırlısı inş memnun kalırsın ama murata giden bikaç akadaşım var hiç kimse memnun kalmamış para tuzağı dediler keşke biraz daha bekleseydin yükse fiyata yazılmışsın ama inş memnun kalırsında parası boşa çıkmaz canım

Kızlar ben de sonunda Yediiklime yazıldım ve 3 hafta önce derslere başladık.Şimdilik çok memnunum,sınıf çok kalabalık değil benim de istediğim gibi.Şimdi matematik ve tarih görüyoruz,bu dersler bitince diğerleri başlıcak.2 hoca da konusunda uzman.Tavsiye ederim...

canım yediiklim için hep ii şeyler duyuyorum inş hakkında hayırlı ve faydalı olur

önlisanstan giricek arkadaşlar var mı dersaneye gidenler arasında birşey sormak istiyorum
kızlar benım elimde öss cdleri var konu anlatımları
konuları bu cdlerden çalışsam nasıl olur acaba
önlisanstan giricem snv inş. terchlerimde üniv. olucak bölüm sekreterlikleri inş. bırı bana cvp yazabilir mi tşk ediyorum

walker ,
çok iyi oluyo cd ler zaten aynı şeyler öss biraz ayrıntılı ama kesinlikle o cd leri izle çok yararı oluyo emin ol özellikle tarih ve coğrafya

ankara_ankara
çok tşk ederim benim cdlerim 2 yıllık
kafam çok karışıktı izlesem mi izlemesem mi diye çok tşk ederim bugunden itibaren izlicem :)
senın bölüm neydi? kaç puanla atandın

biizm hocalarımızın kesinlikle önermiyo öss kitaplarından konularından kpss hazırlanmayın gereksiz bilgilerle doldurmayın kafanızı diye

ben 89 küsür puanla atandım cnm harita kadastro bölümüm.sen dediğimi yap tatlım çok faydasını göreceksin o cd leri izle kpss kitaplarındanda test çöz zaten hangi bilginin gerekli hangisinin gereksiz olduğunu anlayacaksın onların üstünde çok durmazsın bendede var cd 2004 yılından kalma hemde:) ama çok işime yaradı.duyarak, görerek,yazarak kalıcı olur bilgiler.

kızlar tarihten çalışabileceğiniz tek kitap öneririm sadece buna çalışarak çok ii netler alacağınızı iddaa ediyorum.cahide bolat ın tarih kitabından çalışın eçok faydasını göreceksiniz soru bankasıda var

Back