arkadaşlar bende genel kültür ve genel yetenek için kurs araştırdım YEDİİKLİM de karar verdim...fiyatı da uygun 600tl 6 ay taksitli 230 saat ders ve kitap ta veriyorlar ben denemekten yanayım. çünkü bu krizde özelde iş bulmak çok zor bulsanız bile paranızı almanız çok zor...
tmm cnm saol bnde bi gidip görüşüyüm en iisi ,heralde kurs hazirana kadar dimi850ye peşin yazıldım ben 950yede 10 taksit yapıyolar canım ama okadar güzel bir sistemleri varki tarih matematik ve türkçe ile başlıyosun 1.5 ay sonra konular devam ederken tarih ve matematikde tekrarların başlıyo yani unutmana imkan vermiyolar sürekli tekrar var nisana kadar böyle nisandan sonrada sürekli test çözümü ve pratik yaptırıyolar eger düşünürsen tavsiye ederim. genel olarakda ilk gittiğinde okadar çok ilgileniyolar ki ben ihtiyaçada gittim yani öyle bir tavırları varki yazılsanda olurrr yazılmasanda havasındalar sırf sinirlendigim için oraya yazılmadım değer vermiyolar açıkçası
canım ihtiyaç öğrenciye tok okadar çok talep varki oyüzden o tavır içindeler bu arada hayırlı olsun850ye peşin yazıldım ben 950yede 10 taksit yapıyolar canım ama okadar güzel bir sistemleri varki tarih matematik ve türkçe ile başlıyosun 1.5 ay sonra konular devam ederken tarih ve matematikde tekrarların başlıyo yani unutmana imkan vermiyolar sürekli tekrar var nisana kadar böyle nisandan sonrada sürekli test çözümü ve pratik yaptırıyolar eger düşünürsen tavsiye ederim. genel olarakda ilk gittiğinde okadar çok ilgileniyolar ki ben ihtiyaçada gittim yani öyle bir tavırları varki yazılsanda olurrr yazılmasanda havasındalar sırf sinirlendigim için oraya yazılmadım değer vermiyolar açıkçası
tekrar çok iimiş gidemediğin günün telafisi oluyo fiyatıda uygunmuş hayılı olsun canımbuaraada yediiklimle ilgili ben gittim bildiğim kadarını yazıyım , hazirana kadar sürüo 700 taksit 6000 peşin haftada 3 gün 2 gün ders 3. gün zorunlu diil tekrar içinmiş.yanlış diilse 10 deneme yapılolar kaynak veriolar
geçen pegeme gittim fiyatı 900 dedi bende aycan senin adını verdim 700 yazılmış dedim imkansız dedi sanırım sen eğitim bilimlerine yazılmışsın o yüzden fiyatı düşük, ben önlisans yazılcaktım 900 biraz fazla geldi bide kadının tavırları çok gıcıktı gittim murata yazıldım bende, 28 aralıkta başlıyo dersler hafta içi hergün 18/22 arası sanırım 2 ay sürüyo yazında tekrar için çağrıcaklarmış hıı buarada fiyat 1200 10 taksit yaptırdım
Kızlar ben de sonunda Yediiklime yazıldım ve 3 hafta önce derslere başladık.Şimdilik çok memnunum,sınıf çok kalabalık değil benim de istediğim gibi.Şimdi matematik ve tarih görüyoruz,bu dersler bitince diğerleri başlıcak.2 hoca da konusunda uzman.Tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?