arkadaşlar ben bi süredir kpss kursu araştırıyorum farklı sitelerde yorumlara baktım dün eşimle kızlayda bikaç yer gezdik. sizinle paylaşmak istedim belki karar vermenize bi faydası olur.
kültür fen: kesinlikle tavsiye etmiyorum
yükseliş: paranız varsa ii bir kurs bikaç arkadaşımız oraya gidip biyere yerleştiler
garanti akedemi: fiyatı çok uygun görüşmeye değer gidenlerden memnun olanlarda var olmayanlarda
ihtiyac çok övüyolar gidipde pişman olan yok gibi
başarı dersanesi çok yüksek bi fiyat sölediler :bbo: değmez bence
pegem akedemi:geçen sene kpss sorularının 73 tanesini bilmişler hocaları süper.
baikaç yer daha gezdik ama biz pegemde karar verdik saatleride uyarsa orayı düşünüyoruz.eğer siznde bi fikriniz varsa u konuda burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım
arkadaşlar ben bi süredir kpss kursu araştırıyorum farklı sitelerde yorumlara baktım dün eşimle kızlayda bikaç yer gezdik. sizinle paylaşmak istedim belki karar vermenize bi faydası olur.
kültür fen: kesinlikle tavsiye etmiyorum
yükseliş: paranız varsa ii bir kurs bikaç arkadaşımız oraya gidip biyere yerleştiler
garanti akedemi: fiyatı çok uygun görüşmeye değer gidenlerden memnun olanlarda var olmayanlarda
ihtiyac çok övüyolar gidipde pişman olan yok gibi
başarı dersanesi çok yüksek bi fiyat sölediler :bbo: değmez bence
pegem akedemi:geçen sene kpss sorularının 73 tanesini bilmişler hocaları süper.
baikaç yer daha gezdik ama biz pegemde karar verdik saatleride uyarsa orayı düşünüyoruz.eğer siznde bi fikriniz varsa u konuda burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım
dersana ii ama piyasaya göre pahalı geldi bana benim bi kaç arkadaşım o dersaneye gidip kazandılar eğer maddi sıkıntınız yoksa git tabiki:sm_confused:ya bnde yükseliş kariyer die bi dersaneye yazılcaktım aam isiz böle diyince panik oldum yaa napsam ki
canım bence o dersanaenin değil senin başarın :1hug: şaka bi yana sen faydasını görmüşsün ama görmeyen çok varcanım ben kültür fene gittim ilk senemde 87 aldım:sm_confused:
murat ilkumut iyi değilmi yani bende yarın ona yazılcaktım kararsız kaldım şimdi:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?