Ankara'da KPSS kursuna gidecekler

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar ben bi süredir kpss kursu araştırıyorum farklı sitelerde yorumlara baktım dün eşimle kızlayda bikaç yer gezdik. sizinle paylaşmak istedim belki karar vermenize bi faydası olur.
kültür fen: kesinlikle tavsiye etmiyorum
yükseliş: paranız varsa ii bir kurs bikaç arkadaşımız oraya gidip biyere yerleştiler
garanti akedemi: fiyatı çok uygun görüşmeye değer gidenlerden memnun olanlarda var olmayanlarda
ihtiyac çok övüyolar gidipde pişman olan yok gibi
başarı dersanesi çok yüksek bi fiyat sölediler :bbo: değmez bence
pegem akedemi:geçen sene kpss sorularının 73 tanesini bilmişler hocaları süper.

baikaç yer daha gezdik ama biz pegemde karar verdik saatleride uyarsa orayı düşünüyoruz.eğer siznde bi fikriniz varsa u konuda burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım

bir de arkadaşlar bazı öss dersaneleri yazları hızlandırılımış kurs açıyorlar 3 -4 aylık sakın buraları tercih etmeyin pişman olursunuz

Arkadaşım ben ankara'nın en iyi dershanelerinden birine gittim.Deli gibi hazırlandım.Hiç de denemelerde aldığım puanı alamadım sınavda.Kursa gidecek arkadaşlardan rica ediyorum.Lütfen kayıt yaptırırken şu soruyu sorun:Sınav müfredatı değişti sizin kadronuz bu değişime ayak uydurabildi mi?Bunu lütfen sorun.Yok hala 2007'ye kadarki sınav müfredatını anlatıyorlarsa bırakın peşlerini.Sonra bir yılınızı heba edip üstüne bir de onun pişmanlığını yaşamayın.

slm canım bende kpss kursuna gıtmeyı düşünüyorum kriter akademi yenı açıldı ama benım eskı kursdan hocalarım açtı.fiyat olarak 400 milyon dıyorlar.karar veremedım sana soylenen fıyatlar nasıl yardıncı olurmusun

canım gy+gk 400 ise fiyat olarak ii ama eğitimleri nasıl?ben pegema ya 700 tl yazıldım.hatırladığım kadarını söleyim .kültür fen garanti akedemi 450 500 civarındaydı.başarı yüksekti ama hatırlamıyorum ihtiyaç yükseliş 1 milyara yakın bişidi.tam net değil ama aşağı yukarı böleydi

arkadaşlar siz sadece gk-gy sınavı için mi dersane araştırdınız? bende alan bilgisi için dersane bakıyorum herkes karacan ve murat ilk umut diyor bilgisi olan var mı bu dersaneler hakkında ?

alan bilgisi için pagamayla bi görüş canım hocaları piyasanın en iyisi murata giden arkadaşım vardı para tuzağı diyodu ama eğitimlerini bilmiyorum

tamam muratilkumut çok iyi bi dersane fakat konuları hemen bitiriyo bence aşırı hızlı yetişirim diyosanız gidin.kampüs dersaneleri var izmir cad.birde oraya uğrayın derim.

n m yi duymadım ama garanti akademi ve kültür feni tavsiye etmiyorum geri kalanların içinde maddi olarak hangisi uygunsa ona git çünki hemen hemen aynı seviyedeler

ben sırayla hepsini gezdim eşimle tek tek görüştüm inan yüz yüze görüşünce aralarındaki farkı anlayacaksın.kursa gitmek için gideceksen git derim ama ii bir eğitim almak istersen diğerlerini seç derim

arkadaşlar bende genel kültür ve genel yetenek için kurs araştırdım YEDııKLıM de karar verdim...fiyatı da uygun 600tl 6 ay taksitli 230 saat ders ve kitap ta veriyorlar ben denemekten yanayım. çünkü bu krizde özelde iş bulmak çok zor bulsanız bile paranızı almanız çok zor...

yedi iklimde ii bi dersana fiyatıda uygunmuş canım hayırlı olsun inş faydasını görürsün

canım ben kültür fene gittim ilk senemde 87 aldım:sm_confused:

murat ilkumut iyi değilmi yani bende yarın ona yazılcaktım kararsız kaldım şimdi:bbo:

:sm_confused:ya bnde yükseliş kariyer die bi dersaneye yazılcaktım aam isiz böle diyince panik oldum yaa napsam ki
dersana ii ama piyasaya göre pahalı geldi bana benim bi kaç arkadaşım o dersaneye gidip kazandılar eğer maddi sıkıntınız yoksa git tabiki

canım ben kültür fene gittim ilk senemde 87 aldım:sm_confused:
canım bence o dersanaenin değil senin başarın :1hug: şaka bi yana sen faydasını görmüşsün ama görmeyen çok var

murat ilkumut iyi değilmi yani bende yarın ona yazılcaktım kararsız kaldım şimdi:bbo:

sölediğin dersaneler en iilerin arasında canım sadece pahalı kafan karışmasın imkanın varsa git bu dersaneler gidipde sende azimli olursan tabiki kazanırsın ama ben fiyat olarak dışarıya göre biraz pahalı buldum ve bikaç arkadaş murata gidiyolardı para tuzağı dediklerini duydum

arkadaşlar bende araştırıyorum ve kafam çok karıştı ihtiyaç ve yaklaşım arasında sıkışıp kaldım. Biri ihtiyaça iyi diyo diğeri yaklaşıma ama ikisinide kötüleyen var ne yapacağımı şaşrdım desem yeridir. ıhtiyaçın yayınları çok iyiymiş matematik konusunda nasıl bilmiyorum. Yaklaşımında tarihçisi ve coğrafyacısı süpermiş arkadaşım gitti tarih ve coğ.sı sıfırdı şimdi çok iyi net çıkardı. ama bununda mat. nasıl bilmiyorum bilenler gidenler fikri olanlar yardımmm lütfenn

bugun neredeyse tüm kursları gezdim. hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylüyorlar. ben yargı akademiye yazıldım. 192 saat gk-gy dersi var ama en önemlisi sürekli tekrarları var birebir etüd şansı var. toplamda tekrarlarla ders saati 300e geliyo içime sinerek yazıldım. hocaları gerçekten çok kaliteli. bence denemeye değer

10 gündür ben de gy+gk için kurs arıyorum.Nette okudukça iyice kafam karıştı.Birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor. Mezun akademi ve karacan arasında kaldım. Bu iki dersaneye daha önce kendisi yada bi yakını giden var mı? Arkadaşlar yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada yedi iklimde haftada kaç gün/saat kursa gidiliyo? Kurs tahminen ne zaman bitiyo? Karacan ve mezun akademide şubat gibi bitecekmiş kurs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…