Ankara'da KPSS kursu önerisinde bulunur musunuz ?

yorgunella

aşkımı çok özledim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
483
9
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar hemşirelik fakültesinde okuyorum.:94:
Ankara da 2014 KPSS için kursa gideceğim.Genel yetenek genel kültürü iyi olan bir dershane olsun istiyorum.90larda puan almak istiyorum.Altyapım iyi. Bir çok yeri araştırdım ancak net bir şeyler bulamadım :26:ve indirimli kayıtlar da bir kaç gün içinde bitecek.Bir an önce karar vermem gerekiyor.Karacan,pegem akademi ,yargı,ihtiyaç, yediiklim ile görüştüm hepsi fiyat olarak birbirine çok yakın bu sebeple bu kurslara gidip memnun kalan arkadaşlardan yorum rica edeceğim şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yedııklım ihtiyaç pegem murat ve yukselişin iyi oldugunu duydum gıdenlerden...

Son düzenleme:
hımm ben de hangisine gitsem bilemedim arkadaşım.Yorum için teşekkürler bu arada

hepsine de iyi dıyorlar,bu konuda yorum yazılan siteler de faydalı olabılır. ama ben kendı adıma en çok murat yukseliş ve yediiklim i duydum arkadaslardan.

ben kesinlikle yörünge derim. özellikle tarihte asuman ve matematikte sinan hocalar süper. yayınları çok anlaşılır hazırlanmış kızlar.

bizzat gittiğim dersane yaklaşm hakkında konuşabilirim.
alanda en iyileinden biri yaklaşım kariyerdir, hukuk dallarında erdal fanid hoca, selcuk aslan, Emin Hüseyinoğlu çok iyilerdir. marka olmuş isimler kanımca
maliye de ise aylin hoca çok iyidir, anlatımı güzeldir, kendide pozitif bir hocadır severim kendisini.

gk+gy de de hocalaı çok iyi anlatır dersi. ancak konu bitimlerinde test yada soru yapılmıyor..
pegeme daha önceden gitmiş arkadaşlar vardı onlar konu bitimlerinde tekrar olduğunu söylüyorlardı. pegem, öğencisinin üstüne daha düşkün sanırsam.

sonuç
1. pegem
2. yaklaşım
3. ihtiyaç
4.monopol

fiyatta makul olsun sınıflar kalabalık olsun derseniz garanti akademi

2012 kpss lisans a dersaneye giderek hazırlanmış ve 80 puan almış vede atanamamış biri olarak 2014 için dersane arayışına bende başladım. öncelikle YARGI ya gitmeyi düşünen arkadaşlarım GİTMEYİN derim ad yapmış bir dersanedir kaliteli hocalarıda vardır tarihte ömer hocayı tek geçerim.
özetle yaşadıklarımı anlatacak olursam hocaları tek tek seçme şansınız yok bir dersten iyi bir hoca gelirken diger bir dersten berbat bir hoca gelebiliyor bir sayısalcı olarak genel tekrar derslerinde matematik tekrarına girdigimde agzım açık kalmıştır bize niye bu gösterilmedi biz malmıyız uzun uzadıya çözüyoduk dedim. ekim ayında başlamış bir grup olarak haziranda hala derslerimiz bitmemişti daha genel tekrar yapılacak düşünün. diger dersaneler bitirmiş 2. 3. tekrarını alırken biz dersten çıkıp tekrar derslerine giriyorduk.ÖZETLE gitmeyin !!!!

2014 kpss için araştırmalarıma gelince açıkcası ben ihtiyaça gitmeyi düşünüyordum giden ve memnun kalan arkadaşlarım oldugu için ama pegem-yaklaşım vede yörünge dersanelerinin çok çok iyi oldukları söylenmekte karar veremedim açıkçası giden arkadaşlar paylaşımda bulunabilirse süper olur

ben yörüngeye devam eden biri olarak şunları söyleyebilirim. öncelikle hocaları çok kaliteli. özellikle tarih hoca asuman hocayı nasıl anlatabilirim bilmiyorum. mükemmel ötesi. gerçek anlamda tanımak gerek. ayrıca diğer hocalarda alanlarına çok hakimler. en önemli özelliği kursun tek hocayla çalışıyor olmaları. her branşa hangi programda olursanız olun aynı hocaları geliyor. bu avantaj. çünkü hocayı sürekli kurumda bulma şansına sahip oluyorsunuz. yayınlarıda zaten ders hocalarının kitapları olduğu için anlatım ve takip konusunda sıkıntı yaşamazsınız. kısacası herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. bunlar bu yıla ilişkin görüşlerim. seneye aynı hocalarla devam ederler mi bilmiyorum. bu yılki hocaların isimlerini tarih asuman hoca,matematik sinan hoca, türkçe neyzen hoca,coğrafya ahmet hoca,vatandaşlık kerem hocalar...

kızlar ben istikrar akademiye gitmeyi düşünüyorum gk-gy den gireceğim aranızda giden duyan biri var mı, eğitimi nasıl acaba?

Kızlar bende sıncan dakı Karacan uzman ve ıhtıyac akademıye baktım fıyatlar cok pahalı ve uç . 3300 ortala 3ununde ama karar vermemiyorum. Hem cok pahalı kurslar oyüzden ıyı bır yer olsun ısıtıyorum burada ben ankaradym

ankarada araştırdığım kurslar içerisinde yörüngeye karar vermiştim. halen kursum devam ediyor. alan gk gy alıyorum. hoca ve yayınlarından memnun kaldım. ufak aksaklıklar olmadı değil ama önemli şeyler değillerdi. kurs arayan arkadşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim

kızlar bende garanti akademiye kayıt oldum dün. fiyatları çok uygun. gy, gk, eğitim bilimlerine 1300 tl ye kayıt oldum. en eski kpss dershanesi olduğunu ve başarı oranlarının çok yüksek oldugunu söylediler. her ders için soru çözüm grubu olduğunu, ne kadar tekrar dersi istersem vereceklerini söylediler. hatta öğretmeden göndermeyiz dediler. kendilerine çok güveniyolar. hoca kadrosu çok başarılıymış. garantiye giden arkadaşlarıma da sormuştum bunu. dün kendileri de söylediler uzman kadroyla çalışıyoruz en yeni hocamız bile 8 9 yıldır bizimle çalışan hoca diye. Bence bi görüşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…