- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi daphnelena
Benim de arkadaşım 89 la atanmıştı ,ihtiyaca gitmiştiAhaha =D konu anlatımında üstüne yok dediğim pegem. O da sadece ingilizce alan için konuştum. Bu nasıl bir kafadır ya. Daha doğru düzgün okumamış bana cevap yazıyor. Ahaha=D
evet benim reklamıma çok ihtiyacı var gerçekten bu dershanenin. ülke çapında 120den fazla olan bir kurum ben burada iyi demesem batacak zaten. =D
ve burada söz konusu olan şehir Ankara. alan ise ingilizce. =D atanan arkadaşlarımın yalancısıyım. =D
her dershanenin tüm şubeleri iyi olmayabilir. bu arkadaş istanbul'dayım deseydi. bakırköy ihtiyaç'a çok kötü diyorlar gitme derdim mesela. ona giden tanıdıklarım hocalarını sevmedi çünkü. yani ne reklamı? komik olma. =D atarlanma bana saçma sapan. adı duyulmamış x dershanesi gibi bir şeyi karşımda övene bir daha cevap yazmam. =D iyi geceler. X dershanen ile sana mutluluklar dilerim her kimsen atarlı kişilik =P
Benim de arkadaşım 89 la atanmıştı ,ihtiyaca gitmişti
Canım sen ihtiyaca yazıldın mı,2016 için mi gitceksin,ben de yazılcam 2016 grubuna belki aynı sınıfta oluruzTamamdır arkadaşlar. Netliğe kavuştu konu. :)
Canım sen ihtiyaca yazıldın mı,2016 için mi gitceksin,ben de yazılcam 2016 grubuna belki aynı sınıfta oluruz
Yok canım ben mühendisim,başka bir arkadaşım da ihtiyaçtan 85 almıştı ilk atamada gidemedi ama atanır tahminim,darısı yüksek puanlar başımıza benim 90 ı geçmem gerekiyorEvet yazıldım :) Gk+Gy+Eğitim+Alan hepsine :) senin de mi ing. öğretmenliği için?
Yok canım ben mühendisim,başka bir arkadaşım da ihtiyaçtan 85 almıştı ilk atamada gidemedi ama atanır tahminim,darısı yüksek puanlar başımıza benim 90 ı geçmem gerekiyor
Neden gidemeki 85 le? Bizim arkadaşlar 70-71-75 ile falan doğuya atandılar. Belki arkadaşın dogu yazmamıstır. Herkesin gönlüne göre olur umarım. Peki arkadaşınız ilk kpss kursuna gidişle mi 85 aldı? Çok iyi öyleyse inşallah ben de alabilirim. 90 iyiymişD Bol şans hepimize canım.
Canım öğretmen olsak çok iyi de öğretmen değiliz arkadaş biyoloji mezunu.doğusu batısı hepsine razıydı arkadaşım
bu yıl yurt geneli ilk atamada elektrik elektronik mühendisliğine 45 kadro verildi biliyomusun onlarında 15-20 tanesi özel şartları dolayısıyla yazabileceğim gibi değildi,bize verilen kadrolar sizinkisi gibi değil canım malesef