ANKARA'da KPSS Kursu için hangisi en iyisi?

Benim de arkadaşım 89 la atanmıştı ,ihtiyaca gitmişti

Evet yazıldım :) Gk+Gy+Eğitim+Alan hepsine :) senin de mi ing. öğretmenliği için?
Yok canım ben mühendisim,başka bir arkadaşım da ihtiyaçtan 85 almıştı ilk atamada gidemedi ama atanır tahminim,darısı yüksek puanlar başımıza benim 90 ı geçmem gerekiyor

Yok canım ben mühendisim,başka bir arkadaşım da ihtiyaçtan 85 almıştı ilk atamada gidemedi ama atanır tahminim,darısı yüksek puanlar başımıza benim 90 ı geçmem gerekiyor

Neden gidemeki 85 le? Bizim arkadaşlar 70-71-75 ile falan doğuya atandılar. Belki arkadaşın dogu yazmamıstır. Herkesin gönlüne göre olur umarım. Peki arkadaşınız ilk kpss kursuna gidişle mi 85 aldı? Çok iyi öyleyse inşallah ben de alabilirim. 90 iyiymiş D Bol şans hepimize canım.

Canım öğretmen olsak çok iyi de öğretmen değiliz arkadaş biyoloji mezunu.doğusu batısı hepsine razıydı arkadaşım

bu yıl yurt geneli ilk atamada elektrik elektronik mühendisliğine 45 kadro verildi biliyomusun onlarında 15-20 tanesi özel şartları dolayısıyla yazabileceğim gibi değildi,bize verilen kadrolar sizinkisi gibi değil canım malesef

Anladım canım Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Merhaba Arkadaşlar,
İşimden dolayı Ekim ayında olan kpss kursuna yazılmak zorundayım bunu öncelikle belirtiyim. Kpss A grubu için kursa gitmek istiyorum. Pegem, Yediiklim ve Murat'a gittik. Eylül'de murat hariç diğerleri başlıyor. Bende Murat'a yazıldım. Forumlarda yazılanları okudum. Kafam karıştı. Murat'a giden arkadaşlarımda var oldu da onlar memnun kaldılar. Ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum ama sene kaybım olsunda istemiyorum. Dünyanın parasını da veriyoruz sonuçta. Kafam karış ne yapmam lazım.

Arkadaşlar Ankara Kızılay İhtiyac Akademi kapandı malum olaylardan bilginize. Ve ben atanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…