Ankarada koşu bandı satan yerler?

hot chocolate

kuzucuk
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
694
7
41
Arkadaşlar merhaba,2 aydır spor yapamıyorum,salona vakitsizlikten dolayı gidemiyorum
ve bu sebepten kilo almaya başladım,eve koşu bandı almayı düşünüyorum
Ankarada ki spor malzemesi(koşu bandı)satan güvenilir yerler var mı bildiğiniz
bu konuda bana yardım edebilecek kimseler var mı?

arkadaşlar bende koşu bandı alacagım ankarada nerde satıldıgını bilenler yazsın lütfennn

Sevgili arkadaşlar, Ankarada neredeyse bütün AVM'lerde koşu bandı vs vs var.

kızlar direk praktikere gidin..indirimlerinide takip edin..orda her marka var.ben şiddetle dunlop u tavsiye ediyorum..

kızlar direk praktikere gidin..indirimlerinide takip edin..orda her marka var.ben şiddetle dunlop u tavsiye ediyorum..

teşekkürler..

kuzum malesef,bazı yerler hem çok pahallı hemde çok dandik ürünler var
üstelik ben,aldıktan sonra bir sorun çıktımı yetkili satıcısını falan bulmak isterim
bu konuda biraz titizim anlayacağın..

teşekkürler..

kuzum malesef,bazı yerler hem çok pahallı hemde çok dandik ürünler var
üstelik ben,aldıktan sonra bir sorun çıktımı yetkili satıcısını falan bulmak isterim
bu konuda biraz titizim anlayacağın..

canım bende çok titizim bu konuda..yıllardır spor salonlarına üyeyim.halada üyeliklerim var.ve ordaki spor hocalarımın önerdikleri marka olan dunlop u,2yıl önce praktikerden aldım...hiç bir sorunla karşılaşmadım...karşılaşsaydımda 2 yıl garantisi vardı(garantisi şubatta bitti)eve monte etmeye gelen yetkili"garantisi bitsede servisimize ulaşabilirsiniz"demişti...ben indirimden aldım.markadanda üründende çok çok çok memnunum..sevgiler canım

Arkadaşlar merhaba,2 aydır spor yapamıyorum,salona vakitsizlikten dolayı gidemiyorum
ve bu sebepten kilo almaya başladım,eve koşu bandı almayı düşünüyorum
Ankarada ki spor malzemesi(koşu bandı)satan güvenilir yerler var mı bildiğiniz
bu konuda bana yardım edebilecek kimseler var mı?
ben 2yıl önce DUNLOP Z8 koşu bandı CARREFOUR SA da aldımsengözlerimebaksanab ev için en uygun bence 110kg kadar limitikaydirigubbakcemile2 var 8tane hazır program(1 tane manuel) ayrıca 2program kendi düzenliyorsuna.s,katlanmış durumdayken çocuk kilidi var,:emir_bebek:yüzerine düşmezgamyoncuiremsu,valla ben çok memnunum ve servieten bir arkadaşim var dediki bütün koşu bantlar çin de yapıyorlar,ve dunlop en sorunsuz ve bakım en uygun fiatlı:nazar:

Bence spor aletlerinin en güzel ve uygun bulunduğu yer metro ( etlikteki ) ben ordan aldım vede çok memnunum tavsiye ederim bir gidip gezin....
kaydirigubbakcemile

X