• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankara'da koluna iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar

s0fly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
38
0
86
Ankara
Herkese merhaba,yıllardır forumu takip ediyorum. İlk iğneli epilasyonuma da forumda okuduklarıma göre karar vererek gittim. 4 kez kolum için gittim toplamda 270 dk sürdü, tüylerimde en ufak azalma görmedim açık tenliyim ve ince ve açık tüylerim buna rağmen hiç fark olmaması açıkçası canımı sıktı. Ayrıca seans esnasında toplamda 50 siyah 150 açık tüyüm varsa asıl görünen siyahlar yerine( söylememe rağmen)hiç görünmeyen sarıların alınması daha da canımı sıktı. Seans sonunda kolumdaki bütün görünenlerin gitmesini bekliyorken inanın nerdeyse hiç bişey alınmamış gibi görünüyordu sadece alt kolumdan tek tük alınmış gibiydi. Hem zamanımdan hem paramdan zarar etmeye başladığımı düşünmeye başladım,ayrıca forumda bu konu hakkında kötü bir yorum bulunmamasına rağmen seansın ancak %70 i verimli geçti geri kalan zamanlarda sohbet vs ile geçti.. Adını vermek istemiyorum ama gerçekten hem bütçe sarsmayan hem de iz bırakmayan bir yere ihtiyacım var GERÇEKTEN gidip memnun kalanlar yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu kişi kim? Burdan yazamıyorsanız özelden yazın da gitmeyelim madem.

Herkese merhaba,yıllardır forumu takip ediyorum. İlk iğneli epilasyonuma da forumda okuduklarıma göre karar vererek gittim. 4 kez kolum için gittim toplamda 270 saat sürdü, tüylerimde en ufak azalma görmedim açık tenliyim ve ince ve açık tüylerim buna rağmen hiç fark olmaması açıkçası canımı sıktı. Ayrıca seans esnasında toplamda 50 siyah 150 açık tüyüm varsa asıl görünen siyahlar yerine( söylememe rağmen)hiç görünmeyen sarıların alınması daha da canımı sıktı. Seans sonunda kolumdaki bütün görünenlerin gitmesini bekliyorken inanın nerdeyse hiç bişey alınmamış gibi görünüyordu sadece alt kolumdan tek tük alınmış gibiydi. Hem zamanımdan hem paramdan zarar etmeye başladığımı düşünmeye başladım,ayrıca forumda bu konu hakkında kötü bir yorum bulunmamasına rağmen seansın ancak %70 i verimli geçti geri kalan zamanlarda sohbet vs ile geçti.. Adını vermek istemiyorum ama gerçekten hem bütçe sarsmayan hem de iz bırakmayan bir yere ihtiyacım var GERÇEKTEN gidip memnun kalanlar yazarsa çok sevinirim.
kime gittiniz özelden yazabilir misiniz?

Herkese merhaba,yıllardır forumu takip ediyorum. İlk iğneli epilasyonuma da forumda okuduklarıma göre karar vererek gittim. 4 kez kolum için gittim toplamda 270 saat sürdü, tüylerimde en ufak azalma görmedim açık tenliyim ve ince ve açık tüylerim buna rağmen hiç fark olmaması açıkçası canımı sıktı. Ayrıca seans esnasında toplamda 50 siyah 150 açık tüyüm varsa asıl görünen siyahlar yerine( söylememe rağmen)hiç görünmeyen sarıların alınması daha da canımı sıktı. Seans sonunda kolumdaki bütün görünenlerin gitmesini bekliyorken inanın nerdeyse hiç bişey alınmamış gibi görünüyordu sadece alt kolumdan tek tük alınmış gibiydi. Hem zamanımdan hem paramdan zarar etmeye başladığımı düşünmeye başladım,ayrıca forumda bu konu hakkında kötü bir yorum bulunmamasına rağmen seansın ancak %70 i verimli geçti geri kalan zamanlarda sohbet vs ile geçti.. Adını vermek istemiyorum ama gerçekten hem bütçe sarsmayan hem de iz bırakmayan bir yere ihtiyacım var GERÇEKTEN gidip memnun kalanlar yazarsa çok sevinirim.

270 saat mii ? inanamadım açıkcası okuyunca Ankara da Güngör güzellik merkezi var ben oraya gittim tavsiye ederim herhangi bir iz kalma durumu falan da olmuyor hiç şüphe etmeden gidebilirsiniz

Back