• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Kır Düğünüm varr:)

balege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
5
0
36
Ankara
Selam kızlar aranıza yeni katıldım,temmuz başı düğünümüz var,ilk gezdiğimiz mekan Risa Park tı ve çook beğendik,hem havuzu var hem kır düğünü sahnesi falan çok büyük,biz oraya karar verdik kısmetse yarın gidip tarihi kesinleştiricez,fikir olsun dedim size:))Varmı yaza düğünü olanlar?ankarada nereyi düşündünüz???
i

Selam kızlar aranıza yeni katıldım,temmuz başı düğünümüz var,ilk gezdiğimiz mekan Risa Park tı ve çook beğendik,hem havuzu var hem kır düğünü sahnesi falan çok büyük,biz oraya karar verdik kısmetse yarın gidip tarihi kesinleştiricez,fikir olsun dedim size:))Varmı yaza düğünü olanlar?ankarada nereyi düşündünüz???
i

selam,
benimde yaza düğünüm olacak inş.
yeri tuttunuz mu? fiyatı ne? neler dahil bilgi verebilir misin?
teşekkürler...

selam,
benimde yaza düğünüm olacak inş.
yeri tuttunuz mu? fiyatı ne? neler dahil bilgi verebilir misin?
teşekkürler...

canım biraz geç cevap oldu kusura bakma biz temmuza tuttuk fiyat yemekli kisi basi 37 tl ama ayrıntılar bile dahill gerçekten mükemmel

kızlarr risa parkta düğünü olan yokmu fikir alışverişinde bulunurduk:18:yaklaştıkça heycanlanıyorum:52:bu arada ankarada düğün mekanı arayışında olan varsa intrnet sitesini incelesin:27:

benimde temmuzda risa parkta düğünüm olucak.yer çok şirin ve güzel web sayfasında resimleri var zaten.bu sen yenilikler ekleyeceklermiş.çok heyecanlanıyorum.

benimde temmuzda risa parkta düğünüm olucak.yer çok şirin ve güzel web sayfasında resimleri var zaten.bu sen yenilikler ekleyeceklermiş.çok heyecanlanıyorum.

ayy canım ya mesajını yeni gördüm malum düğün telaşından internete bile giremiyorum,seninle konuşalım fikir alışverişinde bulunalım:))benimde düğünüm temmuzda belkide 1-2 gün arayladır düğünümüzz:52:valla heycanlandım şimdi:52:

canım biraz geç cevap oldu kusura bakma biz temmuza tuttuk fiyat yemekli kisi basi 37 tl ama ayrıntılar bile dahill gerçekten mükemmel

merhaba, ben de risa park ı cok begendim:) yemekleri ve orkestrası hakkında bilgi verebilir misin?? memnun kaldın mı?

arkadaşlar benim de eylülde risa park da düğünüm olacak daha önce düğünü olan varmı burada nasıl memnun kaldınız mı

Back