• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da karın germe ve vajinoplasti ameliyati olan var mı?

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.168
98
688
39
Merhaba arkadaşlar ben Ankaradayım karın germe ve vajinoplasti ameliyati olmak istiyorum yıllardır ama bir türlü karar verip bu iki ameliyata girisemedim.. Neden çünkü çevremde bu ameliyatları olup memnun olan yok bu sebeple forumda var mı özellikle Ankara da olup memnun olan tavsiye eden?
Devlet 4 5 bin istiyor o eller 10 binden ağzını açıyor ne yapsam bilemiyorum.. Tavsiye ile gitmek istiyorum açıkçası.

Bu arada annem esabil eker Sincan nafiz korez devlet hastanesinde karın germe oldu ama yağları topatlamadi sadece fazla deriyi aldığı için esabil bey görüntü olarak bence güzel olmadı 2900 bi ücret ödedi 3 sene önce. Yağ alma işlemi yapmıyor sanırım sadece fazlalık alıyor. Ben 3 ay önce gittim benden de 4000 istedi ama dediğim gibi sonuç başarısız

senin gibi araştırma yapıyorum devlet hastanelerinde oluyor mu bu konuda çok araştırma yaptım ama yapmıyorlar herhalde diye düşünüyordum

senin gibi araştırma yapıyorum devlet hastanelerinde oluyor mu bu konuda çok araştırma yaptım ama yapmıyorlar herhalde diye düşünüyordum
Devlet hastaneleri yapıyor plastik cerrahlar ama ücrete tâbi tabiki de. Annem devlette oldu ama ben onun doktorunu sevmedim

O kadar üye var ama Ankara da doktorundan memnun olan yok mu yani 😔😔

Back