Kalıcı Makyaj Uygulamaları Ankara’da kalıcı kaş nerde iyi ?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Nerede yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama ankara dayım

Sizin bahsettiğiniz Medine Demirer sanırım.Tunalıhilmide.Phibrows sertifikalı..
Bende ona kaş yaptırmayı düşünmüştüm yaptırmadım gerçi şuan hamileyim ama merak ettim neden kötü fotolarda güzel iş yapıyor gibi birde fatoş ülger o da phibrows sertifikalı ikisini beğenmiştim aslında

Ankara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız
Merhaba ben yasemin terziogluna yaptırdım dün ankara tunalida 800 gibi bi fiyatları var. Nilüfer hanım hem sohbeti hem enerjisiyle harika ve işini yaparken adeta zevk alıyor. Sizin güzel kaslara sahip olmanızı sizden daha çok istiyor diyebilirim. Benim daha ilk günüm kaslarimla ve çok memnunum yaşınıza uygun, yüz tipinize rengine uygun tasarlıyor her şeyi instagram profiline ve internet sitesine de bakabilirsiniz biz memnun kaldık fotoğrafları da bırakıyorum buraya aklında şüphe kalmasın kimsenin diye

Eklentiler

• Screenshot_20200618-111823_Instagram.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 971
erhaba ben yasemin terziogluna yaptırdım dün ankara tunalida 800 gibi bi fiyatları var. Yasemin hanım hem sohbeti hem enerjisiyle harika ve işini yaparken adeta zevk alıyor. Sizin güzel kaslara sahip olmanızı sizden daha çok istiyor diyebilirim. Benim daha ilk günüm kaslarimla ve çok memnunum yaşınıza uygun, yüz tipinize rengine uygun tasarlıyor her şeyi instagram profiline ve internet sitesine de bakabilirsiniz biz memnun kaldık fotoğrafları da bırakıyorum buraya aklında şüphe kalmasın kimsenin diye

Eklentiler

Kesinlikle katılıyorum, ben de yaptırdığıma çok pişmanım. 1 yıl geçti, kendimi affedemiyorum bu hatayı yaptığım için. kaş olmayan yere dokundurtmayın. Hatta kaşlarınıza hiç dokundurtmayın. İnsan para ödeyip dert sahibi oluyor.

Ankara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız

Merhabalar ben tunalida yasemin terziogluna yaptırdım kaslarım çok kötüydü. ilk gördüğü zaman o bile sen bu kaslarla nasıl baş ediyordun dedi şimdi sonuç harikaaaa üzerinden iki ay geçti ve hala memnunum ayrıca bi kere de ücretsiz revizyonuna gitmem gerekiyor o da yapıldıktan sonra daha da iyi olacak ve uzun süre gidecek. aklında soru olanlar bilgi almak isteyenler bana da sorabilirsiniz. Instagram hesabına da girip bakarsanız harika kaslar yaptığını göreceksiniz. Kötü kaş yoktur yasemin hanımın elinin değmediği kaşlar vardir:)

Nereye yaptirdiniz

ne kadara yaptırdınız acaba

Ankara’da tek Adres Cansu Durkun Akademi
Kardeşimin Kaşını Yaptı.Resiminide Paylaşıyorum

Eklentiler

• A877B746-BB91-4F6B-9533-C1436B7C6A2E.jpeg
    172,7 KB · Görüntüleme: 505
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…