- 21 Ekim 2019
- 5
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi Ayakkabi21
Merhaba bende kıl tekniği yaptiricamda foto gorebilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede yaptırdınız acaba?Bugün yaptırdım ilk ve sonraki hali. Çok güzel oldu daha önce yaptırdığım yer kızıl yaptı kendimi kötü hissediyordum. Şimdi ki hali çok güzel.
Herkese merhaba,
Ben ... kaş kontür uygulaması yaptırdım. Ve çok memnun kaldım Ankara'nın en iyisi diyebilirim, kendileri microblading yerine micropigmentasyon yöntemi ile kaş kontür işlemi yapıyorlar, yani kanama, kesme gibi yaralanmalar olmuyor. Son derece steril bir ortamda uyguladılar. Herkese tavsiye ederim. Sevgiler.
Sizin bahsettiğiniz Medine Demirer sanırım.Tunalıhilmide.Phibrows sertifikalı..bahsettiğiniz kişi hakkında bilgim yok. ben yine phibrows sertifikalı birisine yaptırmıştım. tunalıda çalışıyor demirer soy isimli bir bayan, araştırıyorsanız karşınıza çıkmıştır mutlaka,
Merhaba ben yasemin terziogluna yaptırdım dün ankara tunalida 800 gibi bi fiyatları var. Nilüfer hanım hem sohbeti hem enerjisiyle harika ve işini yaparken adeta zevk alıyor. Sizin güzel kaslara sahip olmanızı sizden daha çok istiyor diyebilirim. Benim daha ilk günüm kaslarimla ve çok memnunum yaşınıza uygun, yüz tipinize rengine uygun tasarlıyor her şeyi instagram profiline ve internet sitesine de bakabilirsiniz biz memnun kaldık fotoğrafları da bırakıyorum buraya aklında şüphe kalmasın kimsenin diyeAnkara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız
Kesinlikle katılıyorum, ben de yaptırdığıma çok pişmanım. 1 yıl geçti, kendimi affedemiyorum bu hatayı yaptığım için. kaş olmayan yere dokundurtmayın. Hatta kaşlarınıza hiç dokundurtmayın. İnsan para ödeyip dert sahibi oluyor.Merhabalar, ben de Ankarada kaşlarıma microblading yaptırdım fakat çok pişmanım. Yaptıracaklara önerim kesinlikle kaşınızın şeklini mümkün oldukça değiştirmeyin. benim kaşlarımın şekli değiştirildi yeni kaş çizildi ve tüysüz yerler çok kötü duruyor. Evde biraz silmek için denemediğim şey kalmadı. Keşke rötuşa gitmeseydim diyorum. Yaptırdıgım kişiye söyledim tabi ki ücretle silebileceğini söyledi ama onu da verecek durumda değilim.
Tekrar söylüyorum kaşınızda hiç kıl olmayan yere çizim yaptırmayın arkadaşlar.
Ben şu anda acnelyse ve expigment kullanıyorum biraz hafifledi ama bu şekilde silmem mümkün olmayacak sanırım.
Çok heveslenmiştim keşke 10 kez düşünüp bir kez karar verseydim.
Ankara Tunalı da phibrows boyalarını kullanan sertifikalı birisine yaptırmıştım.
Ankara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız
Nereye yaptirdinizHerkese merhaba,
Ben ... kaş kontür uygulaması yaptırdım. Ve çok memnun kaldım Ankara'nın en iyisi diyebilirim, kendileri microblading yerine micropigmentasyon yöntemi ile kaş kontür işlemi yapıyorlar, yani kanama, kesme gibi yaralanmalar olmuyor. Son derece steril bir ortamda uyguladılar. Herkese tavsiye ederim. Sevgiler.
ne kadara yaptırdınız acabaAnkarada yaşıyorsanız yada gidebilirseniz mutlaka Yasemin Terzioğlu ile tanışın derim . kendisi tam bir profesyonel kalıcı makyaj uzmanı. benim kaşlarımı 3d kıl tekniği microblading kaş kontürü yaptı.. kaşlarım çok kötüydü çok yer araştırdım ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisi ile tanıştım. öncesinde sizinle konuşuyor, tarzınıza ve yüz şeklinize uygun kaş şekillendirmeyi belirleyip uygulamayı gerçekleştiriyor. ben memnununum herkes çok beğendi çünki doğal çok mukemmel oldu... isteyen arkadaşlara resimlerimi yollayabilirim.