- 11 Şubat 2018
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Ayakkabi21
Ankara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Nilüfer katrancı hanıma yaptırdım kalıcı dudak makyajı çok memnun oldum. Eğri yada şekilsiz çizmedi. kaşıda güzel yapıyor. Önümüzdeki ay kendisine kaşlarımı da yaptıracağım.adresini verebilirim. Bugün yaptırdığım foto. Şişlik inince tekrar paylaşarım
Ankara’da mikrobleading kas yaptırmak istiyorum neresi iyi tavsiye ve fiyatlarını yazar mısınız
Acaba fotoğraflarınız kaçıncı günlere ait? Sonraları çizgiler birleşip bulanık mı görünüyorMerhabalar, ben de Ankarada kaşlarıma microblading yaptırdım fakat çok pişmanım. Yaptıracaklara önerim kesinlikle kaşınızın şeklini mümkün oldukça değiştirmeyin. benim kaşlarımın şekli değiştirildi yeni kaş çizildi ve tüysüz yerler çok kötü duruyor. Evde biraz silmek için denemediğim şey kalmadı. Keşke rötuşa gitmeseydim diyorum. Yaptırdıgım kişiye söyledim tabi ki ücretle silebileceğini söyledi ama onu da verecek durumda değilim.
Tekrar söylüyorum kaşınızda hiç kıl olmayan yere çizim yaptırmayın arkadaşlar.
Ben şu anda acnelyse ve expigment kullanıyorum biraz hafifledi ama bu şekilde silmem mümkün olmayacak sanırım.
Çok heveslenmiştim keşke 10 kez düşünüp bir kez karar verseydim.
Ankara Tunalı da phibrows boyalarını kullanan sertifikalı birisine yaptırmıştım.
fotoğraflar yeni yapıldığı zamanlar, üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti, uzun uğraşlarım sonunda kurtuldum çok şükür.Acaba fotoğraflarınız kaçıncı günlere ait? Sonraları çizgiler birleşip bulanık mı görünüyor
Merhaba kime yaptırdınız acaba ben kıbrıs sertifikali fatoş ulgerden randevu aldimda?onun hakkında bilginiz var mi?Merhabalar, ben de Ankarada kaşlarıma microblading yaptırdım fakat çok pişmanım. Yaptıracaklara önerim kesinlikle kaşınızın şeklini mümkün oldukça değiştirmeyin. benim kaşlarımın şekli değiştirildi yeni kaş çizildi ve tüysüz yerler çok kötü duruyor. Evde biraz silmek için denemediğim şey kalmadı. Keşke rötuşa gitmeseydim diyorum. Yaptırdıgım kişiye söyledim tabi ki ücretle silebileceğini söyledi ama onu da verecek durumda değilim.
Tekrar söylüyorum kaşınızda hiç kıl olmayan yere çizim yaptırmayın arkadaşlar.
Ben şu anda acnelyse ve expigment kullanıyorum biraz hafifledi ama bu şekilde silmem mümkün olmayacak sanırım.
Çok heveslenmiştim keşke 10 kez düşünüp bir kez karar verseydim.
Ankara Tunalı da phibrows boyalarını kullanan sertifikalı birisine yaptırmıştım.
Phibrows sertifikalı fatoş ulgerMerhaba kime yaptırdınız acaba ben kıbrıs sertifikali fatoş ulgerden randevu aldimda?onun hakkında bilginiz var mi?
Nerede yaptırdınız acaba resim paylaşabilir mısınız?Herkese merhaba,
Ben ... kaş kontür uygulaması yaptırdım. Ve çok memnun kaldım Ankara'nın en iyisi diyebilirim, kendileri microblading yerine micropigmentasyon yöntemi ile kaş kontür işlemi yapıyorlar, yani kanama, kesme gibi yaralanmalar olmuyor. Son derece steril bir ortamda uyguladılar. Herkese tavsiye ederim. Sevgiler.
bahsettiğiniz kişi hakkında bilgim yok. ben yine phibrows sertifikalı birisine yaptırmıştım. tunalıda çalışıyor demirer soy isimli bir bayan, araştırıyorsanız karşınıza çıkmıştır mutlaka,da?onun hakkında bilginiz