Ankara'da kadın öğretmenden kız öğrencisine taciz

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.345
49.014
Ankara'da kadın öğretmenden kız öğrencisine taciz
28/03/2016 -

56f8ad1bc03c0e3730ceac79.jpg

Ankara’da bir okulda matematik öğretmeni olan H.K.Y. ismindeki kadın, 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulundu
Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Ankara’nın Çankaya İlçesi’ndeki bir okulda görev yapan kadın matematik öğretmeni H.K.Y.’nin, 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Taciz olayı, kızının cep telefonunu kontrol eden anne tarafından, öğretmen H.K.Y.’nin genç kıza gönderdiği çıplak halde çekilmiş fotoğraf ve videoların bulmasıyla savcılığa yansıdı.

Şikâyet üzerine soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, psikolog eşliğinde genç kızın ifadesini aldı. Öğretmeniyle samimi bir ilişki yaşadıklarını ve kendi isteğiyle evinde kaldığını anlatan öğrenci, H.K.Y.’den şikâyetçi de olmadı. Ancak soruşturma, mağdurenin 15 yaşından küçük olması nedeniyle annesinin şikâyetiyle devam etti. H.K.Y. ise taciz olayı ortaya çıkınca intihar girişiminde bulundu ve Ankara Üniversitesi Ruh Sağlığı Hastanesi’nde kapalı koğuşa yatırıldı.

‘İLİŞKİYE GİRMEDİK’

Savcılık tarafından ifadesi alınan öğretmen H.K.Y., “Mağdure benim öğrencimdir. Aramızda cinsel bir yakınlaşma olmadı. Video ve fotoğrafları göndermemi kendisi istedi. Neden gönderdim bilmiyorum ama öğrencimle cinsel ilişki yaşamadım” dedi.

mads.gif

Ancak savcılık, ele geçirilen video, fotoğraflar ile cinsel istismarı dikkate alarak öğretmen hakkında dava açtı. İddianamede, “H.K.Y.’nin aynı okulda eğitim gören kız öğrencisi ile cinsel ilişki yaşamaya başladığı, birlikte gittikleri bir AVM’nin tuvalet ve otoparkında aracın içinde sarılarak öptüğü, cinsel istismarda bulunup oral seks yaptırdığı” ileri sürüldü.

Mağdurenin kendi rızası ile evine gitmiş olsa da 15 yaşından küçük olması nedeniyle cinsel istismara uğradığı süre boyunca H.K.Y. tarafından “hürriyetinden yoksun bırakıldığı” belirtilen iddianamede, H.K.Y.’nin psikolojik tedavi görmesi nedeniyle tutuklamaya sevk edilmediği kaydedildi. Öğretmen H.K.Y’nin, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, çocuğun cinsel istismarı ve çocuğu müstehcen yayınları seyretmeye teşvik” suçlarından 45 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.

http://m.hurriyet.com.tr/ankarada-kadin-ogretmenden-kiz-ogrencisine-taciz-40076620

Psikolojik tedavi gören bir öğretmen ve muhtemelen/belki bu tip sebepten tedavi gören birinin çalışmasına nasıl izin veriliyor?
Hadi izin veriliyor, nasıl gözetimde bulunulmuyor?
Mesleğe alınırken öğretmenler kesinlikle yeterli ve gerekli psikolojik denetimden geçirilmeli..
Sonuçta bu insanlara çocuklar, gençler emanet ediliyor..
Artık anne babalar kime güvenecek bilinmez.. Erkek çocuğunda, kız çocuğunda her an taciz tehlikesi yaşaması korkunç bir şey..

Ne yazsam bilemedim.
Bunlar yakalanıp haber olanları, bir de yakalanmayanları var.

Taciz , tecavüz ... Gün geçmiyor ki yeni bir sapıklığa uyanmayalım . Yok artık dedikçe , bir yok daha.

En azından eskiden tamamen çocuk ya da aile tarafından ört bas edilen bu olaylar , artık biraz daha söylenir oldu . Belki bu zihniyetteki pislikleri , çocukların artık susmayacağını bilmeleri azaltır .

Bir de ceza sistemi değişse . Şu ota boka uygulanan indirimler kalksa .

Taciz , tecavüz ... Gün geçmiyor ki yeni bir sapıklığa uyanmayalım . Yok artık dedikçe , bir yok daha.

En azından eskiden tamamen çocuk ya da aile tarafından ört bas edilen bu olaylar , artık biraz daha söylenir oldu . Belki bu zihniyetteki pislikleri , çocukların artık susmayacağını bilmeleri azaltır .

Bir de ceza sistemi değişse . Şu ota boka uygulanan indirimler kalksa .
Özgecan Aslan olayına tüm milletçe yaptığımız tepkilerden sonra ,bende tırsarlar cesaret edemezler diye düşünmüştüm ama tam tersi sanki daha çok cesaret ediyorlar gibi.:KK43:

Özgecan Aslan olayına tüm milletçe yaptığımız tepkilerden sonra ,bende tırsarlar cesaret edemezler diye düşünmüştüm ama tam tersi sanki daha çok cesaret ediyorlar gibi.:KK43:

Ya deynep , o kadar arttı ki ... Bir umut sayıları artmıyordur da , artık ifşa edenler çoğalıyordur diye düşünmek istedim .

Yoksa haklısın , toplumca linç etsek , az ötede başka bir sapık yine yapacağını yapıyor.

çok korkunç ya ben şahsen kadın öğretmen diye güvenirdim mesela
gerçekten kimseye güvenemeyeceğiz..
Ben de aynı şeyi düşünüp hep bayan öğretmene vermeye çalışıyordum çocukları.

Erkekler bitmedi üstüne bi de kadınlar çıktı. Sen evlatlarımızı koru Rabbim...

Allahım sen aklıma mukayet ol.kuzularımız nasıl bi dünyaya gözlerini açıyor ya.kimbilir bilmediğimiz neler var.benim zamanımda böyle şeyler yoktu.yada bizemi denk gelmedi anlamadım ki

Benim beden öğretmenimde orta okulu bitirdiğimde bana sarılmıştı ilk önce anlamadım ama sonra faceden ben sana farklı gözle bakıyorum benim için çok özelsin çok başkasın filan demişti üstelik karısı hamileymiş kocaman adamdı ama ben çok kötü azarlamıştım terslemiştim bidaha yanına gitmemiştim

X