• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyeleriniz ? Tansiyonum var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wolf

Çok Yorgunum Çoook
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
105
5
46
Ankara
Evet hanımlar, yüksek tansiyon hapı kullanıyorum. Aşırı yükselmese de tansiyonum var. Ayrıca 5 senedir Panik Atak hastasıyım, :37:. Bu nedenlerden dolayı hamile kalmadan önce bir doktor kontrolüne girerek planlı bir gebelik düşünüyorum. Forumu okudum birkaç doktor ismi geçiyor ama ondan sonra da oldukça negatiflikler çıkıyor bahsi geçen doktorlar hakkında.
Sizce kim? Benim rahatsızlıklarıma sahip olan arkadaşlara sesleniyorum; rahat gebelik geçirmenize yardımcı olan doktoru benimle de paylaşabilir misiniz?

benim doktorum Belgin Polat'tı. Sorunlu gebeliklerde çok iyi sonuçlar aldığını biliyorum. Tavsiye ederim.

bu gün ilk defa linaya gittim yenimahallede memun kaldım durumun için ne gerek bilemem ama dr hasta ile kibarca ve bilgi verici ilgeniyor

merhaba canım allah gönlüne göre versin..
ankarada ALİ ERGÜN ve ÜMİT GÖKTOLGA var mükemmel doktorlar yanlız askeri hastanedeler gatada sivillerde gidebiliyor..ALİ ERGÜNün özeli çankayada tavsiye ederim yabancı ülkede eğitim alıp birinci olmuş doktorlar benim kendi doktorum bunlar dallarında çok iyiler tavsiye ederim...bunlar hoca...

Benim doktorumda süleyman akarsu kendisi çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan ilk denemede gebe kaldım çok öneririm!!!!

benim doktorum nuri danışmandı,ona gittiğime çok pişmanım,doktorluğunu bilemem ama hastalarına değer vermeyen,bir an önce gitse diye bakan ve 15 dk da bir hasta alıp koşarcasına girip çıktığınız bir muayenehane,rahat arayamazsınız,adeta azarlar ve bu özel muayene hane tavrı,yazacak çok şey var ama o günleri anımsamak istemiyorum adeta bir travmaydı benim için

Back